Antibiotika vs. opruzenina

Fotoalbum tématu (0) Sledovat reakce e-mailem Přidat téma k oblíbeným Zobrazovat podpisy První příspěvek v tématu
 janik73
Kecalka Příspěvků: 416 11.03.10 22:08
Antibiotika vs. opruzenina

Ahoj holky, tak jsme dostali antibiotika augmentin duo a po podaní 4te davky tj. druhy den se Kubiskovi na prdce vytvorila pekna opruzenina oramovana žlutě, mam pocit, že je to z antibiotik a ani betapanten na to nepomaha. Máte s tím nějaké zkušenosti? Nebo poradíte co bych měla dat?

Reakce:
 Handulinka
Ukecaná baba ;) Příspěvků: 1363 12.03.10 07:10

Meli jsme pred 2 tydny, ta opruzenina byla priserna, nakonec kamaradka poradila Imazol, ten jsme nastesti meli doma, asi za 2 dny se to zlepsilo a brzo to bylo uplne ok. Stridala jsem Imazol a Bepanthen. Tak at se to malymu brzo zlepsi!!

janik73
Kecalka Příspěvků: 416 12.03.10 07:27

diky moc, imazol mam doma, betapanten taky tak to vyzkousim, diky za pomoc :lol:

Jana206
Závislačka Příspěvků: 4259 12.03.10 07:53

Emička mívá po antibiotikách plísňové infekce na kůži,taky pomáhá Imazol :palec:

Gabinka1
Kelišová Příspěvků: 5601 12.03.10 07:55

přidávám se k holkám, je to po ATB, Imazol 3× denně, v mezičase bepanthen a pokud je to možné, tak větrat

janik73
Kecalka Příspěvků: 416 12.03.10 10:44

diky moc, vetrame a vysousime fenem je to pro Kubiska zazitek :lol:

zuzulenda
Ukecaná baba ;) Příspěvků: 1691 13.03.10 18:27

Ahoj,

tak my zhruba před 3týdnama brali taky ATB, stejné jako vy… A malé se během 15minut tak šíleně osypala prcka, že jsem nevěděla co s ní… Pořád jen plakala, já s ní chodila přes dvě hoďky po bytě bez plíny, tak se trochu zklidnila..Pořád jsem ji to chladila vlažnou plínou (látkovou)…Psala jsem známe, která to měla s malou chvíli před námi a ta mi poradila právě Imazol mast, heřmánkovou koupel a jiná známá zase měsíčkový olejíček… Tak jsem vše nakoupila. Začla jsem ji to mazat tím Imazol na střídačku s měsíčkovým olejíčkem a během ani ne dvou dnů to měla pryč… :-)
Teď když vidím jen jeden pupínek, tak hned mažu Imazolem :palec:

janik73
Kecalka Příspěvků: 416 13.03.10 20:56

Ahoj, diky ja jsem mela imazol, dnes uz ma prdku ok. ATB jsou pryc a opruzenina taky :lol:

TOPlist