a mě zase začínají brát záda
a
to cvičím, dávám si bacha aby jsem nic těžkýho nezvedala,.,.. prostě
když to má přijít tak to přijde ![]()
a mě zase začínají brát záda
a
to cvičím, dávám si bacha aby jsem nic těžkýho nezvedala,.,.. prostě
když to má přijít tak to přijde ![]()
Ahoj Goldenko,když si byla na těch rehabilitacích , tak tě i rovnali a odblokovávali?Nebo jen učili cvičit?Já osobně bych se nechala ještě vyšetřit od soukromého fyzioterapeuta.Já už jsem tak na 90–95% v pohodě,ale taky jsem se objednala k fyzioterap.Koukala jsem,že dělá dornovu metodu a 9hod mobilizace dle Mojžíšové s nácvikem cvičení( ty jsem kompletně neprodělala,tak myslím že proto mi to cvičení Mojž. 100%nepomohlo ).Chci aby mě přesto že je mi už skoro fajn pořádně prohlídla.Nechci aby se mi to vrátilo,tak se chci např. poradit jestli by pro mě vzhledem k vybočeným obratlům,nebyla vhodná ta dornova metoda co navrací obratle na správné místo.
byla jsem na napravení, taky u masérky, dost mě to pomohlo, u mě je
problém v tom, že mám nějakej zakrnělej obratel a nebolí mě kosti, ale
ty úpony kolem. podle rentgenu teda, lepší vyšetření mě nikdo neudělá,
na to nemám dost velký problémy, každopádně 2 dny záda boleli, mazala
jsem almiralem a byla v klidu a včera už jsem něco málo zase cvičila aby
mě to nezatuhlo a dneska mám noční v práci takže jsem zvědavá co na to
moje záda, dává mě to zabrat, protože jsem defakto 24 hodin vzhůru a to
je na mě moc
nad mýma zádama každej mávne rukou, ale já jsem z toho
dost špatná. každopádně na řada přišla poslední možnost, dieta, takže
chci něco shodit a zádům ulevit, jestli to k něčemu bude ![]()
aha,jinak alespoň ti udělali rtg.Mě při problémech ani to.Možná by na ten tvůj problém byla dobrá i ta akupunktura.Dělá to taky spousta fyzioterap.A tebe bolí ty záda celý,nebo jen nějaká oblast.Já vím je to fakt děs.Kdo to nezažil to nepochopí.Nade mnou taky mávali rukou-jako no a co tak tě bolí záda,že nejsem zvyklá na bolest … a nejlepší hláška je tak to už máš na furt.Tak to se mi vždycky chtělo brečet.Já si ale myslím,že když na sobě člověk bude makat-cvičit,masáže,hlídat si správný držení těla i při práci tak to bude ok.
No a co mě mrzí nejvíc,že jsem si kvůli tomu hlavně první půl rok,neužila syna.Když brečel že chce kojit,tak já už skoro brečela,jak vstanu z postele a jak ho vyndám z postýlky atd.Koupala jsem ho asi 3krát,protože stát s ním v předklonu nad vaničkou byl nadlidský úkol.Nechovala jsem ho vůbec jako jiný maminky chovají svý děti.I teď ho nosím jen v nejnutnějších případech a to má jen 8,5kg.Doufám že až bude mít třeba 11kg,tak už bude chodit…