Čekání na // aneb všechny snažilky sem!

Fotoalbum tématu (40) Sledovat reakce e-mailem Přidat téma k oblíbeným Zobrazovat podpisy
 petula87
Zasloužilá kecalka Příspěvků: 566 08.02.10 21:51

ty joooo tak to je nadějnééé :pankac: :potlesk: :potlesk: tak držím pěstičk ať už joooo :palec:

Starrky
Kecalka Příspěvků: 301 08.02.10 21:55

Uvidíme – test jsem dělala 5 dní po vynechání a byl sněhově bílý, takže jsem od té doby rezignovala a čekám na dokotora, tak uvidíme

petula87
Zasloužilá kecalka Příspěvků: 566 08.02.10 22:01

tak pěstičky jsou připravené k držení :wink: ale už je to dost dlouho a pokud netrpíš cistami tak věřím že je to těhu.. někdy ty testy doma jsou k ničemu, já radši veřím dr.. :palec:

Starrky
Kecalka Příspěvků: 301 08.02.10 22:04

děkuju – uvidím jak to dopadne – nějak to neřeším a nechávám tomu volný průběh, tak uvidíme, ale nebylo by to špatný, kdyby to vyšlo :mrgreen:

petula87
Zasloužilá kecalka Příspěvků: 566 08.02.10 22:07

to je jasný vždycky to je super :palec:

Starrky
Kecalka Příspěvků: 301 08.02.10 22:09

Tak třeba u vás bude taky brzy dobrá zpráva když kontrola u dr. dopadla dobře :palec:

petula87
Zasloužilá kecalka Příspěvků: 566 08.02.10 22:16

snad jo :dance: no nic fičim na kutě tak pá holky :mavam:

evculinda
Kelišová Příspěvků: 5876 08.02.10 22:16

Starrky – ty máš nervy :lol: :lol: :lol: Já už bych testovala :andel: :lol:
U Adýska jsem měla taky první test negativní a za 2 dny tam byly //. U druhého těhu jsem měla // už v den vynechání 8-)
Kdy jdeš k dr?? Jak dlouho budeme čekat??? :mrgreen:
Držím pěstičky!!!! :huban:

Starrky
Kecalka Příspěvků: 301 08.02.10 22:19

Já abych pravdu řekla, tak jsme toho teď v práci měli dost a do toho ta nemoc, tak jsem na to ani moc nemyslela. Jinak k doktorovi jdu ve středu, tak se uvidí, ale podle mě jsou v tom jenom „splašeny“ hormony :wink: tak uvidíme

AjkaZ
Závislačka Příspěvků: 4254 08.02.10 22:27

Jo joo, Starrky, ja mela taky prvni test negativni, kdyz jsem cekala Anicku :wink: (Pak mi dokonce dr. rekl, ze nejsem tehu :mrgreen: ), ale hned cestou od nej jsem si koupila druhy test a ejhle dve // :wink: Tak drzim pesticky – i Petulce :huban:

Ja mam ted zase nejake problemy :roll: Se z toho snad nevyhrabu :twisted:

Jeste sem neco chtela :think: Uz mi to nemysli, radsi pujdu taky na kute!

:mavam: Dobrou

P.S. A mam radost, ze me tu chcete :hug: :andel:

Starrky
Kecalka Příspěvků: 301 08.02.10 22:31

jj já už taky půjdu chrnět – tak dobrou noc holky

onionka
Zasloužilá kecalka Příspěvků: 690 08.02.10 23:14

holky ten muj malej marůdek má už teplotku :-( dostal meducínky, a pred chvílí jsem ho uspala, doufám že mu to přes noc trošku uleví a aspn trošku se prospí :cry:

LenMi
Kecalka Příspěvků: 109 09.02.10 02:17

Dobré ráno holčiny. Vy si všichni hezky chrupkáte a já jsem v práci. Tak koukám, že se nám to tu nějak rozmarodilo, doufám, že to není nakažlivé!!!! :think:
Všem nadějným děvčatům držím palce, aby byly //čárky. Starkky u tebe je to dost možné! :-o U mě nic nového není. Já se chystám v neděli na UZV jestli mi cysta zmizela nebo pořád přetrvává. Tak doufám, že už tam potvora nebude! :roll:
Tak se hezky vyspinkejte a hlavně se všichni brzy vymaroďte!!!! Papa :mavam: :hug:

Brusek
Zasloužilá kecalka Příspěvků: 698 09.02.10 07:41

dobré ranko-teda jste to tady večer rozjely,, :lol: jsem zvědavá, jestli se po tom plese někdy dospím. Malý má zase noci to je katastrofa. Ani nevím, kolikrát byl zase vzhůru, protivný, ofňáraný…jestli měl zas nějaké divoké sny či co :nevim: Pak se mi nemá furt motat hlava. No tlakoměr jsem zatím nesehnala,tak můžu jen doufat, že už mě to dneska otravovat nebude.No-to moje včerejší špinění trošku nabralo na síle, chjo…beztak z toho nic nebude zase,už se na to radši připravuju. Holky brzké uzdravení a hlavně už někdo ten pozitivní testík! :palec:

onionka
Zasloužilá kecalka Příspěvků: 690 09.02.10 08:23

hoj hoj
u nas noc hrozná, ja nemohla zabrat, malej potil horečku, pac dostal pred spanim ibalgin pro deti, no ja plnej rypák, kašlu, blbe se mi dejchá no paráda!
dneska musime jeste zase na nakup (vcera jsem pokoupila jen abychom prezili dva dny, musime na velkej) a ja jeste do Ikea, potrebuju tam nejake veci :-)
davame si cajik s medem a patrik snídá páreček.
no je to na prd, jsme marůdci, a tatka nam zitra jede na tri dny na hory ( jezdi kazdy rok s klukama z fotbalu)
Brusku
klidek, zatim neni ms tak klidek.. nevzdavej to, a zkus svemu telu vice verit – pry je to dulezite :nevim:
taky uz by to chtelo nejake // !! :dance:

Stránka: « Předchozí 1 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 167 Další »
Celkem 2499 záznamů na 167 stránkách
TOPlist