Dotaz na uživatele Firefoxu - nastavení vyhledávače

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu

Bersaba
Závislačka Příspěvků: 3659 06.04.11 18:39
Dotaz na uživatele Firefoxu - nastavení vyhledávače

Snad mi někdo zkušený a moudrý poradí s následující prkotinou. :mrgreen:
Používám Firefox a hodně využívám vyhledávání pomocí klíčových slov, která píšu přímo do adresního řádku. Až donedávna mi to vyhledávalo Googlem, zničehonic se mi tam ale nastavilo Yahoo a mě se to nelíbí. :-? Kde se to dá změnit zpátky? Nepovedlo se mi to najít ani v možnostech, ani ve správě doplňků a vyhledávacích modulů.
Děkuji předem i ostatními směry.

Reakce:

TehotnaTerezka
Závislačka Příspěvků: 3208 06.04.11 19:40

jestli to mas stejne jako ja, tak by tam mela byt ikonka Yahoo, na kterou kdyz kliknes, tak se ti zobrazi seznam vyhledavacu a uplne dole je Spravce vyhledavacich modulu, tam se pak da nastavit, ktery vyhledavac se ma pouzit jako prvni, tzn. Google posunout nahoru
tak snad jsem pomohla

Alichi
Závislačka Příspěvků: 3470 06.04.11 19:43

Tak ja nejsem zkušená ani moudrá :lol:, ale na Firefoxu, kde máme nastavený vyhledávač „Google“, tak před ním je ikonka a malá šipka a na tu když kliknu, tak mi to nabídne jiné vyhledavače (seznam, wikipedie atd) a taky odrážku „správce vyhledávacích modulů“ – tak bych to zkusila přes to. Nemáš to tam taky? To vypadá, že ses (nebo někdo) někde „uklikla“.

Bersaba
Závislačka Příspěvků: 3659 06.04.11 21:11

Teri, Alichi, díky moc, ale to není ono. V tom okýnku, co o něm píšete, mám Google normálně nastavený. Jedná se mi o psaní klíčových slov nebo částečné adresy přímo do adresního řádku. Jsem tak prostě zvyklá.

Monny
Hvězda diskuse Příspěvků: 35770 06.04.11 22:07

Manzel IT rika – spravce doplnku a smazat Yahoo. Koukni se do nastaveni Firefoxu, jestli tam nemas zaskrtly Yahoo, pokud ne, tak normalne Doplnky Firefoxu, a tam to smazat :palec:

Bersaba
Závislačka Příspěvků: 3659 07.04.11 15:43
Monny89 píše:
Manzel IT rika – spravce doplnku a smazat Yahoo. Koukni se do nastaveni Firefoxu, jestli tam nemas zaskrtly Yahoo, pokud ne, tak normalne Doplnky Firefoxu, a tam to smazat :palec:

Správce doplňků významně mlčí – ani v rozšíření, ani v zásuvných modulech není nic, co by mělo s Yahoo cokoliv společnýho. Ani v nastavení (možnostech) jsem nic nenašla. :nevim:

Maky.p
Extra třída :D Příspěvků: 12530 12.04.11 15:41

Mě se taky stalo něco podobnýho, tak jsem to našla v otevřeném Chromu, možnosti internetu a kousek níž je spravovat vyhledávače a tam jsem si dala zpátky zase google. Jestli je to ono, to nevím, ale u mě se to podařilo vrátit :mrgreen: :pankac:

Váš příspěvek

TOPlist