Houpací a skákací zvířátko

Fotoalbum tématu (1) Sledovat reakce e-mailem Přidat téma k oblíbeným Zobrazovat podpisy První příspěvek v tématu
 Sussie
Kecalka Příspěvků: 251 05.01.10 13:30
Houpací a skákací zvířátko

Ahoj maminky, koukám po nějakém skákacím nebo houpacím zvířátku pro malého k 1. narozeninám, nevíte, jestli existuje něco, na čem se dá i hopsat i houpat?
Našla jsem jen samostatné houpací koníky nebo hopsací skákací gumová zvířátka.

Pokud máte jen zkušenost např. s houpacím koníkem nebo jen se skákacím (hopsacím) zvířátkem, můžete mi poradit jak se to prckům líbilo a co se více využije?

Moc děkuji za rady a tipy. :-)

Stránka: 1 2 Další »
Reakce:
 Manu
Stálice Příspěvků: 51 05.01.10 13:34

ahoj,kamarádka má dvojčátka a koupila jim ty gumový kon´ě na skákání(nevypadá to úplně jako kůň) a hrozně to vychvalovala.Taky o něm přemýšlím,malýmu jsou 2 roky a skákací míče jsou až od 3 let.Na tomhle už by mu to snad jít mohlo :think:

Příspěvek upraven 05.01.10 v 13:42

ave
Kecalka Příspěvků: 483 05.01.10 13:34

Malému jsme dali houpací zvířátko k 1. narozeninám. To ho docela bavilo, ale až o tak půl roku později. Teď je mu 21. měs a občas se pohoupe. Skákací gumové zvíře jsem teď chtěla koupit na Vánoce, ale chodíme do mateř. centra a tam ho nově měli a malý na něj vůbec nechtěl jít, asi se bál. Ale on je celkově takový opatrný.

TehotnaTerezka
Ukecaná baba ;) Příspěvků: 2358 05.01.10 13:41

My mame skakaciho konika Rodyho, koupila jsem ho jeste pred 1. narozeninami a ma ho rada
ne ze by na nem stravila cele odpoledne, ale cas od casu si na nem zahopsa, parkrat ze zacatku spadla, tak pak byla nejakou dobu opatrnejsi, ale jsem s nim spokojena
taky jsme ho prvne vyzkouseli v materskem centru a vzhledem k tomu, ze hned vedela, co s nim, tak jsem ho poridila
jinak k tomu Rodymu se da dokoupit i podlozka a lze se na nem houpat, ale s tim zkusneost nemam
 http://www.zdravotnipotreby.cz/…ci-zviratko/

Zebra
Závislačka Příspěvků: 3137 05.01.10 13:59

U nás je teď houpací kůň hit, sedí na něm pořád :lol: . A hopsacího poníka jsme koupili na Vánoce, ale máme ho na reklamaci, ale docela ho to bavilo. Ale ten houpací fakt vede :palec: (a to ho dostal k 1.narozkám, ale byl na něj ještě malej)

Sussie
Kecalka Příspěvků: 251 05.01.10 14:22

Díky všem.
Mám v tom teď trochu zmatek, dívala jsem se po skákacích zvířátkách hlavně na MMB, a pak i jinde na Rodyho, a jaký je rozdíl v Rodym a těch gumových zvířátkách za cca 200Kč? Píší, že nosnost je 25kg, u Rodyho je to 200kg, ale když je to pro malé dítě, tak to přece to gumové levnější bohatě stačí, ne? Nebo v čem je ten hlavní rozdíl? U Rodyho jsem se dočetla, že má kulatější nožičky, záměrně, aby si dítě zlepšovalo stabilitu, ale to teda pro naše ročátko ještě nebude…

Tak co pořídit?

TehotnaTerezka
Ukecaná baba ;) Příspěvků: 2358 05.01.10 14:33

cenovy rozdil je asi hlavne kvuli tomu, ze Rody je vyrobeny v Italii, kdezto vetsina levnejsich hopsadel v Cine
kdyz jsem se o jeho koupi rozhodovala ja, tak jsem narazila na tuto diskusi
 http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

co se tyce stability, zalezi asi opravdu na diteti, Rozarka na nem udrzela rovnovahu jeste pred 1. rokem, jasne, ze obcas spadla, ale nic hrozneho, taky zalezi jak moc se nafoukne, kdyz min, tak je stabilnejsi
pokud bys mela moznost ho zkusit v nejake herne ci materskem centru, tak by to bylo idealni, u nas na plavani jsou k dispozici oba typy a ten Rody na me proste zapusobil lip

Zebra
Závislačka Příspěvků: 3137 05.01.10 14:34

No, já mám třeba s jedním levným z MMB špatnou zkušenost. Strašně to smrdělo barvou, bylo to špinavý a flekatý. Tak jsem to vrátila a koupila poníka John z Pompa. Sice za dvojnásobek, ale vypadá líp. Benda pořád ještě všechno žužlá a kouše a že by kousal to nabarvený smradlavý, mě děsilo :roll:
Ale možná to byla jen náhoda a jiný jsou v pořádku z MMB :nevim:

madi
Ukecaná baba ;) Příspěvků: 1661 05.01.10 14:50

Malý synovec (rok a půl) dostal skákacího koně k Vánocům a hopsal prý celý štědrý večer a žádné jiné dárky ho nezajímaly :mrgreen: Švagrová ho koupila na Aukru za 150 Kč (+100 Kč poštovné) a musím říct, že vypadá pěkně – nesmrdí a ani na sobě nemá žádné fleky.

aleesha
Ukecaná baba ;) Příspěvků: 2463 05.01.10 14:55

Máme Rodyho s tou houpací podložkou. Lucka ho miluje, do 1. narozenin, je to nejhranější hračka :-D . Ty levné bych nekupovala, jsou z číny a divně smrdí :-) Děti ty uši vždy koušou! A nosnost 200kg se hodí – skáče celá rodina :lol:
Od roka do dvou jsme na něm měli tu houpací podložku, pak jsme ji sundali, během týdne se Lucka naučila skákat a držet stabilitu. Ten koník by jí asi chyběl víc než maminka :lol: . K 3. narozkám kupujeme maxirodyho a menšího zdědí bráška :wink:

katka-m
Zasloužilá kecalka Příspěvků: 760 05.01.10 15:53

Myslíte tedy, že ta skákací zvířátka jsou vhodná už pro roční děti?

eviah
Ukecaná baba ;) Příspěvků: 1459 05.01.10 16:09

Houpací kůň u nás houpe už čtyři roky, skákací poník půjčený od kamošky tady dva měsíce ležel, moc to nepružilo, nevím, jaký to byl výrobce.

Lenka2602  05.01.10 17:43

Ahoj, k Vánocům jsem dala neteři, které je něco málo přes rok skákací zebru a byla nadšená a vydrželo jí to doteď.

MadGirlNancy
Zasloužilá kecalka Příspěvků: 868 05.01.10 17:47

Zebro, presne tak jsem dopadla s konem z MMB ja.Nevratila jsem ho, ale dala kamaradce na zahradu – doma ho mit neslo, i kdyz jsem ho zkouselavycachnout na balkone nekolik mesicu. Jsem poucena a uz nikdy vice.
Malama houpaciho konika Little Tikes http://www.nejlepsiceny.cz/…i-konik.html a docela ji bavi, tak uvidim jestli zase koupit hopsaciho konika…ale uz v normalni hrackarne.

Zebra
Závislačka Příspěvků: 3137 05.01.10 22:25
MadGirlNancy píše:
Zebro, presne tak jsem dopadla s konem z MMB ja.Nevratila jsem ho, ale dala kamaradce na zahradu – doma ho mit neslo, i kdyz jsem ho zkouselavycachnout na balkone nekolik mesicu. Jsem poucena a uz nikdy vice.
Malama houpaciho konika Little Tikes http://www.nejlepsiceny.cz/…i-konik.html a docela ji bavi, tak uvidim jestli zase koupit hopsaciho konika…ale uz v normalni hrackarne.

Já jsem ho jen vybalila a bylo mi zle – ta zebra totiž vypadala jako kdyby na tom někdo 5 let hopsal, pak to sfoukl, sbalil a poslal – bylo to i zaprášený a špinavý a v mastným pytli, takže jsem to ani nezkoušela umýt nebo nafouknout :twisted: A smrděla jak asfalt :poblion:

Ale asi na to mám smůlu, protože poník je zpět v Pompu na reklamaci – jedno z uší bylo tenší (ten plast) a Benda by to určitě časem prokousnul. Tak když budete kupovat, zkontrolujte uši, ty mají děti hned na ráně !!! :lol:

Stránka: 1 2 Další »
Celkem 23 záznamů na 2 stránkách
TOPlist