Jaky dobry a levny praci prasek?

Fotoalbum tématu (0) Sledovat reakce e-mailem Přidat téma k oblíbeným Zobrazovat podpisy První příspěvek v tématu
Anonymní 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 21.07.10 11:03
Jaky dobry a levny praci prasek?

Z financnich duvodu se snazim setrit kde se da, zajimalo by me, zda nekdo mate dobrou zkusenost s nejakym levnym pracim praskem? Napriklad z DM, Billy nebo Hypernovy? Nejsem zastance toho, ze jen drahy prasek vypere dobre, ale prece jen u techto az moc levnych vyrobku si nejsem jista, abych si neznicila pradlo. Momentalne kupuji Tide nebo Rexe, vyjimecne Persil, kdyz je v akci, napr. vubec nemam rada Ariel.

Stránka: 1 2 3 4 Další »
Reakce:
 Jitulinaja
Stálice Příspěvků: 67 21.07.10 11:08

Po tom co jsem někde vyšťourala test pracích prášků, jsem začala používat FORMIL z Lidlu. Dělají ho jak tekutý tak sypký. Nevidím mezi ním a Arielem žádný rozdíl, všechno je pořád čisté. Nebo jsem ještě používala Bonux

Kamccaa
Ukecaná baba ;) Příspěvků: 2097 21.07.10 11:16

AHOJ,
já osobko vždy čekám na akce–ted je v kaufu v letáku persil 5 kg za 199 kč.
Dřív sem prala taky v TIDE,občas arielu ,ale ted jen opravdu persil a sem spokojená.

Vím že lidl prodával prášek -baby si ho chválily,ale ani za boha si nevzpomenu na název.(ale formil to nebyl) :nevim:

Miriamm
Závislačka Příspěvků: 2861 21.07.10 11:17

Ahoj,také používám Formil/z Lidlu/ a teď i tekutý a jsem spokojenná :wink:

LuciLucik
Kecalka Příspěvků: 325 21.07.10 11:24

My jsme léta používali jen Persil a ještě nejlépe sensitive. Až nás můj táta přemluvil, ať si koupíme v Makru prášek EuroWash, je to 1Okg balení a stojí něco kolem 120ti korun s daní. Takhle nízká cena mě odrazovala, říkala jsem si, že to nemůže nic vyprat. Ale zatím mám spotřebovanou půlku a jsem nadmíru spokojená. Prádlo po něm samozřejmě tolik jako po Persilu nevoní, ale to vyřeší kapka aviváže navíc. A partnerův syn, který má citlivou pokožku, si na nic nestěžoval. Pozor ale, v krabici je prášek o dost dražší, musí být v sáčku.

Kuba123
Stálice Příspěvků: 88 21.07.10 11:26

Já osobně taky nedám dopustit na Formil jak tekutý tak sypký.kupuju ho už roky a jsem s ním spokojená.dřív jsem kupovala Persil,ale Formil se mi zdá stejně dobrý a cena je hoooodně nižší.dobrá kvalita i cena a krásně voní :palec:

Angua
Extra třída :D Příspěvků: 13010 21.07.10 11:31

Holky, kolik tak ten Formil stojí? Zrovna mi dochází Ariel (já jsem s ním teda spokojená byla) a budu muset prášek koupit…

Anonymní 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 21.07.10 11:33

A na kolik ten Formil vyjde? Nejlepe vetsi baleni sypkeho prasku – gelum jsem nejak neprisla na chut :nevim:

Luciku do Makra bohuzel nemame pristup :-(

Ja videla v Bille jejich znacku Clever a 4 kg stoji 89 Kc, to je taky super, jenze prave nevim, jaky je.

Jinak posledni dobou zkousim avivaze a hodne mi vyhovuje z Intersparu, stoji asi 20 Kc a voni mi cely byt :wink: Jen je hodne husta, tak si ji trochu redim vodou a aspon ji je pak vic :mrgreen:

Gina108
Závislačka Příspěvků: 2523 21.07.10 11:35

Qualt excel – mívají v Tescu. Má poloviční dávkování než jiné prášky, navíc je ekologický. Kdysi vyhrával testy, dneska už ho radši do testů ani nezařazují :lol:
Kilovka stojí tuším 80 Kč, šestikolový vyjde ještě levněji.
Na ty laciné neozkoušené pozor – bývá to samá soda, v testech co jsem koukala, měly některé stejnou účinnost jako čistá voda :mrgreen:

Příspěvek upraven 21.07.10 v 11:37

Angua
Extra třída :D Příspěvků: 13010 21.07.10 11:35

Aviváže jsem zrušila, dávám teď ocet a někdy přidám 2 kapky vonného oleje, voní to krásně a není to „oslizlé“ jak po aviváži :mrgreen:

Miriamm
Závislačka Příspěvků: 2861 21.07.10 11:45

Teď jsem kupovala tekutý Formil Color 2 litry za 75 kč :wink:
Prášek 5 kg v akci za 150 kč.

Anonymní 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 21.07.10 11:47

Tak to je dobra cena :-D Ten z Billy vychazi teda jeste levneji, ale nechce se mi kupovat neco, s cim nema nikdo dobre zkusenosti :lol:

Andílek Pája
Zasloužilá kecalka Příspěvků: 693 21.07.10 11:53
Anonymní píše:
A na kolik ten Formil vyjde? Nejlepe vetsi baleni sypkeho prasku – gelum jsem nejak neprisla na chut :nevim:

Luciku do Makra bohuzel nemame pristup :-(

Ja videla v Bille jejich znacku Clever a 4 kg stoji 89 Kc, to je taky super, jenze prave nevim, jaky je.

Jinak posledni dobou zkousim avivaze a hodne mi vyhovuje z Intersparu, stoji asi 20 Kc a voni mi cely byt :wink: Jen je hodne husta, tak si ji trochu redim vodou a aspon ji je pak vic :mrgreen:

Formil stojí normálně 199kč a je to 5,1kg.

Anonymní 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 21.07.10 11:55

A co takhle znacka DenkMit z DM? Teda pokud vubec delaji prasek, ale maji celkem dobrou sul na skvrny a celkove DM znacky byvaji kvalitni, nedam dopustit na Babylove a Baleu, jinou kosmetiku uz prakticky nekupuju.

Veruš1
Kelišová Příspěvků: 5809 21.07.10 12:24

Já kupuju nejraději Rexe a ten stojí kolem 180kč a teď teda nevím, zda 6 a nebo 7 kg :think: JInak když je v akci, tak stojí ještě míň a nejlepší je s mandlí, ten i nádherně voní. Kupuju ho v Kauflandu.

Stránka: 1 2 3 4 Další »
Celkem 50 záznamů na 4 stránkách
TOPlist