Kopřivka u dospělého

Fotoalbum tématu (1) Sledovat reakce e-mailem Přidat téma k oblíbeným Zobrazovat podpisy První příspěvek v tématu
 ka-tka
Extra třída :D Příspěvků: 20616 20.03.10 09:11
Kopřivka u dospělého

Ahojte

Trva to uz cca 4 dny, co se mi ruzne na tele objevila koprivka. Vetsinou to byl flekanec cca 3–4 cm v prumeru- vzdy na jinem miste, ale za pul hodky to zmizelo.

Dnes jsem se malem udrbala...... rozlilo se to po celem brichu, svedi to, je to i trosku teplejsi…

Nenapaa mne souvislost s nicim…
Jedine ze by bylo spatne vymachane pradlo???? Zdalo se mi ze je to z nocni kosile.. je to jen tam kde je kosile…nohy nic, ruce- byli vcera, dnes ne.

od ctvrtku mam zavedenou mirenu, ale bylo to uz i predtim- to jsem brala cerazette.

Jeste to mohlo byt po meridii???? Tu jsem vcera vysadila. ale dnes je to teda hoooodne. nic noveho jsem nejedla.

Ted jsem to namazala fenistilem a nesvedi to

Reakce:
 ka-tka
Extra třída :D Příspěvků: 20616 20.03.10 09:12

Jeste foto

Katka86
Ukecaná baba ;) Příspěvků: 1236 20.03.10 09:25

Ahojky Káťo,tý jo,tak to máš opravdu pořádnou tu kopřivku.Já mělo něco podobného z nového povlečení,asi špatně vyprané :roll: .Ležela jsem na levém boku,tak jsem to měla jen na levé straně,hlavně obličej-ten byl odkrytý,zbytek jen kde bylo vyhrnuté pižamo,musela jsem na kožní,vypadala jsem jako by mě někdo poliv vařící vodou-hlavně ten obličej :zed: .Dala mi nějakou mast a tabletky na alergii(Zyrtec)­.Povlečení jsem vyměnila,do týdne mi to zmizelo.Zyrtec jsem nezačala ani brát.Ale být tebou,tak bych se poradila s kožní,jestli ti to nezmizi do pondělka.Přeju at je kopřivka brzo pryč :wink:

Katka86
Ukecaná baba ;) Příspěvků: 1236 20.03.10 09:32

Kati pokud vím,tak meridii mají ztahovat z trhu,prý je nebezpečná :nevim:

ka-tka
Extra třída :D Příspěvků: 20616 20.03.10 09:38

Jo o meridii vim, ale nebezpecna je z hklediska mozne mrtvice.. ne tohle.

Jako zdravotnika mne napadlo- selhavani jater :roll:

Ted to mizi…postupne.

kvak
Povídálka Příspěvků: 15 20.03.10 12:46

Ahoj já jsem měly podobný problém vloni. Kopřivka jsem mě udělala na nohách. Zašla jsem si na kožní, doktorka mě předepsala mastičku a prášky AEIRUS. Za týden jsem měla jít na kontrolu. Protože mě ta kopřivka nezmizela, tak mě doktorka poslala na krev a na další vyšetření, jestli nemám v těle zánět.Žádný zánět nezjistili, kopřivka mě ani po těch prášcích nezmizela, ještě se mě začala objevovat na břiše, zádech no prostě všude..Byla jsem z toho moc zoufalá, až se mě chtělo brečet, protože to hrozně pálilo a svědilo a nemizelo. Snažila jsem se vynechávat jídla po kterých by to mohlo být, oblečení jsem si začala prát v dětských prášcích, no zkoušela jsem všecho možné a žádný výsledek. Tak jsem se objednala na alergologii, tam mě udělali vyšetření a taky nic nezjistili, jenom jsem dostal jiné prášky, které mě zabraly. Nakonec jsem přišla na to, že mě ta kopřivka náskákala od nervů. Začala mě, když dceři byl rok a nechodila a doktor nás posílal na vyšetření. Na 18 měsících začala chodit a kopřivka úplně zmizela. :potlesk:

ka-tka
Extra třída :D Příspěvků: 20616 20.03.10 13:30

Tak mi to zmizelo- zustali jen flicky, co jsem se drbala......

Nervy? treba jo, ale netusim, fakt mne nic nenapada…

Zanet v tele by to byt mohol, rozjelo se mi desne na rukou ekzem- kozni rikala ze to bude streptokok, treba neni vyleceny…
Uvidim do pondeli, se kdyztak hned domluvim s kozni, co a jak.........

Taky mne napadlo, jde obdobi alergii, ale u nas je jeste snih, a zatim nic nekvete..

kvak
Povídálka Příspěvků: 15 20.03.10 17:06

No jak jsem byla na těch vyšetřeních, tak na ORL mě zjistily ZLATÉHO STAFILOKOKA, doktor povídal, že i od něho může být kopřivka a nasadil mě antibiotika. Ale to stejně nepomohlo.

Jarek  14.06.10 23:35
Kopřivka

Káťo chtěl jsem se Tě zeptat jestli jsi se problémů zbavila ,nebo jestli je ještě máš.
Mě se kopřivka objevila letos před velikonocema a přád se mě objevuje a nikdo si s tím neví rady.Moje tělo občas vypadá, jako to tvoje na fotkách a pokud neužívám kortikoidy, které tlumí reakci, tak nic jiného mi nezabírá.Odmítám je už brát neboť během 2 měsíců jejich užívání jsem přibral 8Kg, navíc to nejsou léky,ale dokážou zničit či nabourat všechno to co je v těle v pořádku.(tlak,cu­kr v krvi,žaludek atd.)Jsem z toho zoufalej a nevím jak dál…myslím si ,že to mám z psichiky v březnu jsem se rozváděl,řešil majetkové vypořádání,bral jsem si velkou hypotéku, abych to vše zvládl a do toho ještě tohle nikdy jsem nebyl na nic alergickej a mám rád zdravý životní styl, tohle mě, ale fakt dost zlomilo.Trvá to dlouho a žádná změna k lepšímu navíc na to neexistuje žádný lék…
Teď se snažím kortikoidy minimalizovat ,ale tím se moje problémy zvětšují.Výsevy jsou silné a trpím čím dál víc…Teď když začíná léto se ani nemůžu svléknout do plavek všechny by ode mě utekli.
Je to hrůza…
Těším se na tvoji odpověď
 Jarek

TOPlist