Kurz Létání miminek

Fotoalbum tématu (1) Sledovat reakce e-mailem Přidat téma k oblíbeným Zobrazovat podpisy
 BettyB.
Kelišová Příspěvků: 5014 08.02.10 21:38

Holky, to jsem zvědavá, jestli to těm hajzlům zatrhnou!!! :pocitac:

Gabiko- už jsem se s tebou někde v diskuzi setkala a občas opravdu přeháníš a vehementně vnucuješ svůj názor, i když třeba není správný..promiň…

Yvonne
Kecalka Příspěvků: 242 08.02.10 21:41
andy01 píše:
Yvonne, taky mi říkala kamarádka, že některá videa ze včera už nejdou otevřít..to o lecčems svědčí…

Přesně tak, stáhli to z YouTube. A to opravdu o něčem svědčí.Teď to má v rukou Policie a já doufám, že posudky lékařů půjdou proti této metodě a že se takové praktiky prostě zakáží. :pocitac: :pocitac:

jonnys
Kecalka Příspěvků: 248 08.02.10 21:43

Ale znáto to..budou se tím chvíli zajímat, aby odpůrcům zavřeli hubu – jak se říká a pak to vyšumí a každý si stejně bude dělat, co chce.. :cry:

Gabika
Ukecaná baba ;) Příspěvků: 1289 08.02.10 21:54
BettyB. píše:
Holky, to jsem zvědavá, jestli to těm hajzlům zatrhnou!!! :pocitac:Gabiko- už jsem se s tebou někde v diskuzi setkala a občas opravdu přeháníš a vehementně vnucuješ svůj názor, i když třeba není správný..promiň…

vnucujem môj názor? Aby sa ľudia k sebe chovali slušne sa ti nezdá? Iný som sem totiž v tejto diskusii nepísala…

Yvonne
Kecalka Příspěvků: 242 08.02.10 22:01
jonnys píše:
Ale znáto to..budou se tím chvíli zajímat, aby odpůrcům zavřeli hubu – jak se říká a pak to vyšumí a každý si stejně bude dělat, co chce.. :cry:

Uvidíme, jak ta kauza bude probíhat. Přála bych si,aby takový hazard s malými tvorečky prostě zakázali.

wwwwwwwww  08.02.10 22:42

Az diteti zlomis vaz ver tomu ze ani necekne i kdyz jak rikas „plakat“ umi a az jednou budes svedkem kradeze vrazdy … obecne zlocinu nebo pachani bezpravi je krasne ze onomu nasilnikovi reknes at se pokusi svuj cin prehodnotit (alternativa k tvemu " všetko, čo možem urobiť je to, že matke poviem, že mám pocit, že sa to miminku nepáči, a to, ako s tou informáciu ona matka naloží, je zase len jej vec."), ale jaksi tim neudelas aktivne nic proto aby k takovemu cinu nedoslo. … tak nejak moc liberalni ba primo povrchni pristup … a uprimne je mi te tak trochu lito.

wwwwwwwww  08.02.10 22:47
Gabika píše:
Anonymní píše:
Gabika píše:Chcelo by to trochu viac pokory a rešpektu, dámy.
Vůbec Gabiko nechápu proč sem pleteš pokoru a respekt,když to není na místě?
Jde tu jen a jen o to co je přirozené a co ne?
Když Tě jako netrénovanou postavím na snowboard a strčím do Tebe na sjezdovce a řeknu jeď,tak mi nejspíš opáčíš,vždyť jsem na tom nikdy nestála?
A já se ptám,můžou ty mrňata říct dost?Můžou se nijak bránit?Ne.Je to jen a jen na jejich chlebodárcích,tedy rodičích.
Pani,která to prezentuje snad podotkla,že to takto cvičila s třídenním dítětem.Já se ptám je to v normě?Přečti si to ještě jednou,prosím!Tří­denní dítě?
Jest-li ještě ani teď nic,tak ahoj na sjezdovce!

Milá anonymní, všetci sme ľudia (i keď niektorí sa za svoje názory hanbia podpísať), a všetci si zaslúžime rešpekt. Znovu opakujem, že to nie je súhlas, ba ani úcta. Rešpekt je to, že niekomu nebudeme nadávať, ani mu prikazovať, čo má a čo nemá robiť.

Druhá vec, bezbrannosť detí – mrňata, ako ich nazývaš, síce nič nepovedia, plakať ale vedia výborne, a keď sa im niečo nepáči, patrične to dajú najavo, takže odkomunikovať nesúhlas si vedia. Či niekto cvičí s trojdenným či trojhodinovým miminkom je jedine jeho vec, ja ho neobhajujem, ani nehaním, ja som totiž pri tom nebola. Ale aj keby som bola, a videla, že sa to onomu miminku nepáči, všetko, čo možem urobiť je to, že matke poviem, že mám pocit, že sa to miminku nepáči, a to, ako s tou informáciu ona matka naloží, je zase len jej vec.

Az diteti zlomis vaz ver tomu ze ani necekne i kdyz jak rikas „plakat“ umi a az jednou budes svedkem kradeze vrazdy … obecne zlocinu nebo pachani bezpravi je krasne ze onomu nasilnikovi reknes at se pokusi svuj cin prehodnotit (alternativa k tvemu " všetko, čo možem urobiť je to, že matke poviem, že mám pocit, že sa to miminku nepáči, a to, ako s tou informáciu ona matka naloží, je zase len jej vec."), ale jaksi tim neudelas aktivne nic proto aby k takovemu cinu nedoslo. … tak nejak moc liberalni ba primo povrchni pristup … a uprimne je mi te tak trochu lito.

Ochotný  09.02.10 01:26
Pohled nezaujatého muže

Vážené příslušnice opačného pohlaví,

člověk v jakémkoliv věku není pták! K tomu, aby si něco zlomil/namohl/atd. mu bohatě stačí chůze na kterou je stvořen (a postupně se jí po narození taky naučí). Proto taky dochází ke smrtelným haváriím rychleji se pohybujících lidí (auta, motocykly, jízdní kola, …). Člověk (v jakémkoliv věku) není stvořen na rychlý pohyb!
Komu z vás už vypadla z ruky sklenice a rozbila se o zem, přestože jste si dávali pozor? … Držet dítě jednou rukou a ještě s ním zběsile točit a mávat je přece úkon, za který by dotyčný měl jít rovnou do vězení, resp. minimálně do blázince.
Každý kdo neměl na základní škole z fyziky za pět, dokáže po shlédnutí uveřejněných záběrů najít bezpočet důvodů, proč tuto činnost nedělat (…na to přece nemusí být lékař!)!!!

Ing. Václav Ochotný

Fufi  09.02.10 08:08
Hrůza

Také se musím zapojit do diskuze. Včera jsem shlédla, úplně náhodně, pořad na ČT1 a létání miminek a celou noc jsem měla noční můry. Podle mého názoru, každá maminka, která miluje své dítě, má aspoň kousek rozumu,a vlastní mateřský instinkt se musí ježit při představě, že její malinké miminko lítá vzduchem jako tenisový míček.Vždyť to není přirozené!! V bříšku si plave ve vodiě, schoulené do klubíčka…a nelítá jako na trenažéru na výcvik mise do kosmu. S paní instruktorkou bych také stejně zacvičila, aby věděla, jaké to je na vlastní kůži. Proboha viděl jste nekdo v přírodě, že by to zvířata dělala svým mláďatům!!!! A Ruskem bych se OPRAVDU neinspirovala…

webparazit
Zasloužilá kecalka Příspěvků: 577 09.02.10 08:46

Nikdy bych neverila, ze je neco takoveho mozne! Jedna se o tyrani, zadnou zdravou vec v tom rozhodne nevidim! :pocitac:

Yvonne
Kecalka Příspěvků: 242 09.02.10 08:49

posílám odkaz na Události komentáře – ČT24, nový díl diskuzního pořadu s pí. Sudíkovou vs.prof.Janda, který stojí za to.

Události komentáře

jonnys
Kecalka Příspěvků: 248 09.02.10 08:57

Přesně tak, Fufi, paní instruktorka Blanka se pořád ohání asi dvěma argumenty, proč tohle dělat. Za prvé: dítě získává důvěru k matce (podle mně má dítě důvěru v matku vrozenou a pokud ji ona nezklame, tak jí nemusí dítě znovu získávat). Za druhé: prý se dítě takhle vyrovnává se šokem z příchodu na svět..(tak to je podle mně absolutní hloupost, když vyleze z teplíčka, kde je v klubíčku, tak ho rozhodně neuklidní tahání za končetiny a mávání hlavou dolů…) Jo a vlastně ještě třetí argument: rodiče se zbavují svého strachu z manipulace s miminkem…(to, že se s ním má zacházet opatrně, neznamená, že z toho máme mít strach..)To je opravdu argumentace hodná odborníka (myšleno ironicky :-? )

RyBANA
Závislačka Příspěvků: 2761 09.02.10 09:07

No, tak to jsem teda zase něco viděla…pročetla jsem diskuzi a obdivuji Zdenku, že přiznala absolvování kurzu – ale stejně mi přijde, že ho jakýmsi záhadným způsobem na jednu stranu omlouvá (toť můj pocit, po přečtení jejích příspěvků).

Naprosto chápu rozhořčené příspěvky typu, že matky a lektorky jsou zrůdy, páč i mě to v první chvíli napadlo. Po shlédnutí videí na youtube bych neváhala s horším označením…i na­prostému laikovi bez nevím terapeutických zkušeností musí být přece na první pohled jasné, že to pro dítě není úplně košér. I vrcholoví sportovci se přece nějakou dobu rozvičují a trénují i několik let, tady matka vezme děcko a začne s ním házet hlava nehlava, děcko křičí jak blázen (bolestí?, nervama?) Přijde mi hrozný, že ten jediný na koho dítě spoléhá a cítí se u něj bezpečně se rozhodne provádět toto…

Jinak zkušenosti s tím nemám a doporučení od některých – jít a podívat se osobně opravdu absolvovat ani nechci, bo bych jim tam všem musela rozmlátit držku

Anduli
Ukecaná baba ;) Příspěvků: 1351 09.02.10 09:15

No, tak já jsem opravdu klidný člověk, jen tak mě něco nerozhodí, ale po shlédnutí té diskuze na ČT24 jsem měla co dělat, aby té střelené ženské nedala pěstí do monitoru, jak se pořád důležitě xichtila a všechno, co řekl pan dr. Janda zpochybňovala. :pocitac: :pocitac: :pocitac: Ty wole (pardon), ta ženská patří fakt na psychiatrii, měli k té diskuzi přizvat ještě nějakého psychiatra a po skončení ji odvézt ve svěrací kazajce přímo do Bohnic..
Ježišmarjá, to je do nebe volající… :poblion:

yvushka
Stálice Příspěvků: 79 09.02.10 09:34

Tak jsem koukla na CT24…a souhlasim s instruktorkou, ze na problemy s kolikou to muze fungovat…tohle se mnou nekdo udelat, tak se taky pos… :mrgreen:

Stránka: « Předchozí 1 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Další »
Celkem 250 záznamů na 17 stránkách
TOPlist