Ahoj maminky, chodíte s prckama do nějakého mateřského centra
v Ostravě? Hledám na netu a nevím, kam bychom mohli chodit. Potřebujem
dobrý přístup autem, a kde to vypadá hezky. Díky za návrhy a vaše
zkušenosti. ![]()
Ahoj maminky, chodíte s prckama do nějakého mateřského centra
v Ostravě? Hledám na netu a nevím, kam bychom mohli chodit. Potřebujem
dobrý přístup autem, a kde to vypadá hezky. Díky za návrhy a vaše
zkušenosti. ![]()
Ahojky,
já chodím do mateřského centra na těhu-cvičení, je to tam pěkné, je to
v Porubě, zaparkovat se dá většínou blízko v ulici, budu tam chodit
i pak s mimčem, posílám ti odkaz http://www.mc-krtecek.wz.cz/mc-krtecek.html
Díky, tak Krtečka jsem už sondovala, akorát jsem pořád nevěděla, kde to je, ale minulý týden jsem náhodou kupovala od jiné mamči odrážedlo, měly jsme sraz u Avíza, tak během čekání jsme si to tam prošli a objevili, kde je Krteček. Tak zkusíme a uvidíme, jak se nám tam bude líbit.
Dobrý den, přijďte se podívat do MC Rodinka v Ostravě Nové Vsi. Sídlí na Rolnické 55 (bývalá oční škola)-vedle úřadu městského obvodu Ov-Nová Ves.Bezplatné parkoviště je hned u budovy.Autem nebo pěší chůzí se k nám dostanete takto: Je to celkově asi 5 minut pěší chůze od tramvajové zastávky Nová Ves-vodárna.Od této zastávky půjdete směrem na Porubu a odbočíte doprava (půjdete kolem dřevěného plotu) a uvidíte velkou žlutou budovu-MC.Máme bohatě vybavenou hernu, k dispozici je velká tělocvična a nově zrekonstruovaná zahrada s pískovištěm, průlezkami či posezením. Vstupné je dobrovolné – činí 20 Kč. Po celý týden je připraven program, většinou v dopoledních hodinách (např. angličtina pro dospělé – pro děti je v učebně připraven dětský koutek, dále např. program pro rodiče s dětmi od 6 měsíců do 3 let a to vždy ve středu, dále ve čtvrtek od 9:00 – 11 – pro rodiče s děti ve věku od 2 do 6 let. V pondělí a v pátek volná herna – bez programu. Informace získáte také na www.slezskadiakonie.cz (Poskytované služby – děti a rodina). V současné době připravujeme nové internetové stránky a některé informace jsou již neaktuální. Případné dotazy Vám ráda zodpovím na: rodinka.ov@slezskadiakonie.cz