Ahojte neviete mi niekto poradit ktora z nemocnic v ostrave je najlepsia pre mna ako prvorodicku uz sa mi blizi termin a neviem aku nemocnicu si vybrat..rozmyslam nad porubou alebo fifejdy…?:nevim:
Ahojte neviete mi niekto poradit ktora z nemocnic v ostrave je najlepsia pre mna ako prvorodicku uz sa mi blizi termin a neviem aku nemocnicu si vybrat..rozmyslam nad porubou alebo fifejdy…?:nevim:
byla jsem dvakrát v Porubě, prostředí je moc pěkné, všechno nové,
moderní, atd. Ale: jako prvorodička bych tam už nechtěla kvůli jejich
přístupu ke kojení. Jejich postoj byl totiž tak trochu laxní, na to, že
jsou BABY FRIENDLY HOSPITAL a to by mělo vypadat jinak. Já jsem se nakonec
rozkojila s pomocí laktační poradkyně a na všechno jsem si musela přijít
sama… jako druhorodička jsem pak už neměla jediný problém, ale některé
sestry na šestinedělí jsou opravdu hrozné
neustále jsem měla pocit, jako bych je obtěžovala ![]()
osobně bych volila jako prvorodička Vítkovice, na Fifejdy jsem nechtěla ani
za nic, ale někdo si je chválí ![]()
každopádně ti přeju rychlý a pokud možno co
„nejpříjemnější“ porod.
AHoj,
chtěla jsem rodit v Porubě, ale když na mě přišly bolesti, tak tam měli
plno, tak jsem nakonec rodila ve Vítkovicích. Byla jsem tam mooooc spokojená.
Porodní pokojíčky jsou tam nové a sestřičky jak u porodu, tak na
šestinedělí byly moc hodné, milé a všechno parádně vysvětlily. Druhé
budu rodit určitě zase ve tam.
Držím palce.
Ahoj,
já jsem 2× rodila v Porubě – leden 2008 a září 2009 – takže mám možnost srovnání v relativně krátkém čase…
porod byl v obou případech SUPER – PA naprosto úžasné milé,příjemné, chápavé, nápomocné…
Šestinedělí – poprvé maras,hnus
fialový – celý pobyt jsem probrečela a uvažovala i odchodu na reverz.
Podruhé – paráda, i ty sestry,které jsem si z minula
pamatovala jako největší lemry a nepříjemné jak voda v botách byly
tentokrát milé,vstřícné – všeobecně se jejich přístup hooooodně
změnil – lepšímu.
Já jsem se rozhodovala mezi Vítkovicema a Porubou – ta vyhrála z jediného důvodu – kdyby se klukům nedej Bože něco stalo,tak by ho vezli do Poruby,tak jsem jela rovnou tam,kde by mu v případě ohrožení dokázali pomoct…
Přeji rychlý porod a zdravé a krásné miminko!!!
Já rodila ve Vítkovicích a chci tam znovu. Sice jsem narazila na děsnou doktorku ale to se může stát kdekoliv že jeden člověk zhatí to pozitivní. Vše ostatní bylo fajn a než Fifejdy tak doporučuju Vítkovice
Ahoj ja rodila pred 4roky ve Vitkovicích a vsechno super az na jednu osobu
ktera byla neprijemna ted jsem tehotna a chtela bych Vitkovice jeto tam opravene
tak jsem zvedava doufam ze jak budu rodit nebude stop stav na fifejdy nikdy sice
jsem tam nerodila ale lezela na gynde a des a hruza…Poruba nevim pokud nevydou
Vitkovice tak Poruba. ![]()
Porubu pro prvorodičku moc nedoporučuji z toho samého důvodu jako uvedla zuzanasinova. Já sice ohledně kojení neměla jediný problém, ale maminka, která se mnou ležela na pokoji neustále zvonila na setřičky, protože se jí nedařilo rozkojit a bylo na nich vidět, že je docela obtěžuje, že pořád na ně někdo zvoní. Já měla smůlu i u porodu, natrefila jsem na nepříjemného pana doktora. Kdybych se mohla rozhodnou znovu, volila bych raději Vítkovice. Porodnice je nově zrekonstruovaná a maminky si ji hodně chválí.
dakujem vam za vase reakcie..no ja som chcela ist najskor do poruby ale teraz som uz skoro rozhodnuta pre fifejdy.. tak snad to tam nebude nejake zle…
ahoj!!!
Fifejdy určitě nebrat – moje setřenka byla mooooc zklamaná, osobní zkušenost ale nemám
rodila jsem ve Vítkovicích a nemůžu si stěžovat –
parádní přístup doktorů i sester ![]()
Poruba taky si z mých známých nikdo nestěžoval a navíc mají vybavení pro případ předčasných porodů – což je tuším porod před 35.tt
přeji vám hodně štěstí a hlavně zdravé miminko ![]()
no ja som chcela ist tiez do poruby mam to tu aj najblizsie ale vela mamiciek hlavne prvorodiciek sa stazovalo na zly pristup sestricek…a neviete co mala za problem na fifejdach?
znám jen z vyprávění – přístup sester… rodička v porodních bolestech chtěla sprchu, tak jí odfrkly – tak si běžte do fronty…
ale pokud ti ty Fifejdy vyhovují, zkus napsat holkám, které tam rodily :
http://www.emimino.cz/…ice/fifejdy/
holky to tam chválí – tak se jich zkus poptat ![]()
andy – já bych ti i Fifky doporučila (já tam ležela jen 4× bna
gynekologii, i v těhotenství…) – byla ses podívat na prohlídce? je
každý čtvrtek ve 13 hod. na příjmu porodů a přezůvky s sebou ![]()
pokud nepotřebuješ alternativu a nevadí ti, že první dobu porodní můžeš strávit s až dalšími 3 holkami a na 2. době porodní nejsou boxy zcela oddělené je to podle mě hlavně o přístupu a toho bych se nebála, ale pozor, od května je naplánovaná rekonstrukce, takže pokud budeš rodit dříve, tak jsi v klidu, později berou jen porody po domluvě
jo a s největší pravděpodobností tam není nátřesk nikdy, jak jsem
pochopila, těch mamim tam totiž kvůli vybavení atd. (o přístupu jsem nic
špatného neslyšela) moc rodit nechce ![]()
já půjdu do Poruby jen proto, že to budou dvojčata a nevím, kdy se hodlají vylodit…