Panenka Baby born

Fotoalbum tématu (0) Sledovat reakce e-mailem Přidat téma k oblíbeným Zobrazovat podpisy První příspěvek v tématu
 mamulinka
Zasloužilá kecalka Příspěvků: 676 23.04.09 14:23
Panenka Baby born

Ahojik všem,

máme baby born a dneska jsem se rozhodla že to Elišce vyndám kompletně. V návodu jsem zjistila že při stisknutí ramínka má pískat ale ono se tak neděje.
Jo a ještě krmení lahvičkou mě přijde divné. Že se musí hodně na tu lahvičku tlačit.

Prosim a info jak ta panenka má správně fungovat a jak postupovat při krmení asi to nedělám správně.

Díky petra

Reakce:
 baghira
Ukecaná baba ;) Příspěvků: 2304 23.04.09 14:34

Ahoj mamulinko – neporadím (máme sice taky baby born, ale s magickýma očima, vy máte jiný typ).
Zaujala mě ale jména tvých cácorek:) mám to úplně stejně, jen obě o trošku starší:)

lentillka  24.12.09 10:24
baby born

Zdravím, píšete, že máte Baby Born s magickýma očima…koupili jsme ho holkám pod stromeček, ale krom toho, že zavírá oči na růžový dudlík se nám nepodařili zprovoznit ostatní funkce, které u této panenky obchodník sliboval – pláč, smích, slzy… Neporadíte ? Třeba jen děláme něco špatně. Návod v češtině u panenky nebyl. Předem děkuji. Lenka

žavenka  02.02.10 21:50
baby born

Dobrý den, máme ten samý problém a zatím se nám nepodařilo, aby panenka správně fungovala. Tak jsem se chtěla zeptat, zda už se vám to podařilo.

TOPlist