Probiotické kapky Biogaia - odkdy?

Fotoalbum tématu (0) Sledovat reakce e-mailem Přidat téma k oblíbeným Zobrazovat podpisy První příspěvek v tématu
 MartinaP
Kecalka Příspěvků: 441 14.03.09 11:30
Probiotické kapky Biogaia - odkdy?

Hezky den ! Nechala jsem si od kamarádky objednat ze Slovenska probiotické kapky pro malou ale je na nich psané že jsou od ukončeného 3. měsíce. Co si o tom myslíte? Já si totiž myslím že mě doktorka řekla, že je můžu dávat i dřív, ale teď si tím nejsem jistá, protože jsme se o tom bavili tak nějak teoreticky a bojim se abych tim maly neublizila a taky nevim jak to davkovat. Prijde mi, že davat je po 3. mesici kdy uz se mimca pohybuji a s prdiky si poradi samy je bezpredmetne nebo potom jsou jenom jako na upravu strevni mikroflory? předem diky moc.

Stránka: 1 2 Další »
Reakce:
 vasinka
Ukecaná baba ;) Příspěvků: 1340 14.03.09 11:33

Podívej se na www.probiotickekapky.cz tady v Čechách jsou od ukončeného 1. měsíce. Myslím, že složení a vše je stejné. Jen ta cena. :wink: Máme s nima velmi dobrou zkušenost

MartinaP
Kecalka Příspěvků: 441 14.03.09 11:51

Díky moc, to mě nenapadlo :oops: se nejdřiv pořádně podívat. Já jsem si je objednávala přes kamarádku ze Slovenska, tam vyjdou na polovic, tak jsem zvědavá na výsledky.

Anonymni 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 14.03.09 21:30

ahoj, my je dáváme od pěti týdnů. Syn bere od té doby ATB, tak my je máme na úpravu střevní mikroflóry. Bylo nám řečeno že jsou to jediné probiotické kapky pro děti od narození. Jedno balení nám teď vystačilo na necelý měsíc, dáváme 5 kapek denně. Ta cena u nás je vysoká, taky zvažuji koupi na Slovensku, protože my je budeme dávat ještě delší dobu kvůli těm ATB :( Jinak na prdíky nám taky zabraly :wink: Jana

PetraV
Kecalka Příspěvků: 202 14.03.09 21:55

Ahoj, my je brali na úpravu zácpy a kolik od tří týdnů a úplně v pohodě, jsou to opravdu ty samé, mám balení jak z Čech (když si uvědomím, o kolik víc jsem za ně dala!), tak ze Slovenska. Mimochodem pro nekojeňátka – posilují imunitu, hledala jsem studie po celém světě, nejde jen o ty prdíky.
Jen poznámku – když jsme snížili na méně než 5 denně, nefungovaly a jejich účinek se vytratí cca po pěti dnech přerušení užívání. Vypotřebovali jsme troje a teď už se zažívání upravilo, ale stejně je právě kvůli imunitě dáváme dál, až do jara, než přejou chřipky a virózy. Pokud kojíte, asi ten problém nebudete řešit, ale mě se zatím osvědčily.

PetraV
Kecalka Příspěvků: 202 14.03.09 21:57

Doplním to dávkování, je to 5 kapek denně, když dáš víc, bude mít prcek průjem.

vitecek
Zasloužilá kecalka Příspěvků: 695 14.03.09 22:08

Ahojky, my jsme probiotické kapky používali cca od 3 týdnů, 5 kapek denně.Cena je sice vyšší (my je kupovali za 650,– a stačily na zhruba měsíc), ale za ten klid to stálo. Žádné bolení bříška, maximální spokojenost.Vybrali jsme 2 bal,pak jsme zkusili týden vy:,–(it a dostali jsme se tak ke 3 měsícům, kdy už nebyly třeba.

ZelvaVeruna
Závislačka Příspěvků: 2939 15.03.09 20:54

Ahooj, ja jsem s BioGaia byla hodne spokojena, Domca je alergik, mel obcas i v plince snitky krve a hleny, podavanim kapek se to hodne zlepsilo (koliku vubec nemel, takze to nevim).
Koupila jsem je tady v CR, ale premyslela jsem o poslani ze SR taky, ta cena tady je des :roll:
Pouzivali jsme je tak od 1 mesice.

Kacka82
Nováček Příspěvků: 4 27.03.09 09:21

Dobrý den, kapičky ze Slovenska jsou úplnš stejné jako naše,ale je tam rozdíl právě v tom podávání.Já je mrňouskovi dávala už od 2.týdne,měl problémy s prdíky a dost nám pomohly.

Cattleya
Stálice Příspěvků: 89 27.03.09 18:31

Mně naše doktorka říkala, že se kapičky mohou dávat i mimčům pod měsíc. Ten měsíc je tam uveden z toho důvodu, že u nás nejsou povoleny klinické studie na miminkách pod měsíc.
Kapičky jsem dnes na:,–(ila našemu třítýdennímu chlapečkovi, máme velké problémy s prdíkama, tak snad zaberou…

ilca
Kelišová Příspěvků: 5112 29.03.09 18:05

To sem ráda že čtu názor i otom že se kapičky můžou dávat už pod měsíc, chtěla sem si je taky kvůli ceně obědnat ze slovenska nebo aby mi je příbuzenstvo dovezlo ale dřív jak v květnu nedorazí tak asi ty první koupíme u nás. Sem na to zvědavá ale hodně kamarádek potvrdilo že zabrali a prý byl rozdíl poznat tak zhruba za 5dnů od podávání.
Jo a dodržujete nějak dobu kdy je dáváte, nebo tak jak vám to výjde během dne? Mi momentálně dáváme aspoň sabíka ale nic moc výsledky :? , tak sem čekala až malej bude mít měsíc ale naštěstí sem narazila na tuto diskuzy :-)

culikata
Kecalka Příspěvků: 358 09.02.10 00:00

ahoj,kapky jsou u nas od 1.mesice,na Slovensku maji prisnejsi predpis,takze u nich od 3.mes,davam je mezi krmenim na lzicce s mym mlekem.Sab simplex nam docela pomohl,ale po delsi dobe uzivani mel problemy se vykakat.

nemolka
Kecalka Příspěvků: 214 09.02.10 00:22

mam jedny navic koupene před 14 dny uplne nove už je nepotřebujeme kdyby byl zajem jsou z polska za 300 kč

L2010  14.03.10 10:46
Rozdíl mezi českými a slovenskými kapičkami Bio Gaia

Na slovenských kapičkách je skutečně napsáno od ukončeného 3. měsíce a na českých od 1. měsíce – to je taky ten důvod proč tady stojí přes 600,– a na Slovensku půlku. Tady se dělaly klinické testy na dětech od 1. měsíce, ale na Slovensku je to údajně možné právě až od 3. měsíce. Ta klinická studie tak kapičky o tolik zdraží.
Jinak výrobce i složení kapiček je stejné.

j.s.
Kecalka Příspěvků: 468 14.03.10 11:56
kapky

začali jsme je používat v osmém týdnu,
když jsem se po tom taky pídila, protože na balení (máme dovoz ze SR) bylo od třetího měsíce, tak je to tam psané proto, protože certifikované zkoušky mohou probíhat na dětech starších od 3 měsíců, i když vlastně mají dobré zkušenosti s podáváním téměř od narození, nemohou to tam napsat…
nám hodně pomohly, měly jsme čtyři balení a byl klid…

Stránka: 1 2 Další »
Celkem 22 záznamů na 2 stránkách
TOPlist