Quinny zapp x podobně vypadající golfky

Fotoalbum tématu (0) Sledovat reakce e-mailem Přidat téma k oblíbeným Zobrazovat podpisy První příspěvek v tématu
 mirkar
Stálice Příspěvků: 91 25.07.10 22:22
Quinny zapp x podobně vypadající golfky

Mám 18-ti měsíčního kluka a rozhoduji se, zda koupit golfky Quinny zapp nebo jiné podobně vypadající, tj. Espiro magic, Moon buggy nebo Babypoint Mark. Golfky budeme používat na dovolené, do obch. centra a jen občas na procházky do města, kde jsou dlažební kostky a kopcovitý terén. Rozdíly ve váze, polohování, rozměrech složeného kočárku,… jsem si nastudovala, ale nikde se nedočtu, jak je to s ovládáním těchto kočárků a jejich stavem po určité době používání. Dočetla jsem tu se pouze, že Quinny zapp vydrží, u ostatních nevím. Ale rozdíl v ceně mezi Quinny zapp a ostatními je docela velký, tak by mě zajímalo, jestli je ten rozdíl při ježdění opravdu znát. Quinny zapp se mi totiž líbí nejvíc, ale vzhledem k jen občasnému používání kočárku pořád váhám, jestli se mi investice do něj vyplatí. Děkuji za rady.

Stránka: 1 2 3 Další »
Reakce:
 Nataša
Závislačka Příspěvků: 2521 25.07.10 22:30

myslím, z vlastní zkušenosti, že se ti investice vyplatí.. zapp je opravdu držák, můžeš koupit i jetý. a ještě ho dobře prodáš.

ty ostatní kočárky nemají takovou kvalitu, často klesnou pod váhou dítěte a rukojeti jsou pak hodně nízko, ještě níže než u zappa. kola nejsou tak kvalitní, u našeho se ani po skoro třech letech kola nesjela.. a že jsem ho nešetřila..

a hodně velkou výhodou zappa je možnost využití jako podvozku pod bezpečnou autosedačku Maxi cosi, kdybyste třeba plánovali další miminko ..

myslím, že zapp je opravdu kvalita a že se vyplatí…
(doporučuju tmavou barvu, kvůli údržbě potahu, měla jsem forest 07 a prala jsem ho jen 2×, jinak stačil hadřík :wink:)

zuzka.mamka
Ukecaná baba ;) Příspěvků: 2286 25.07.10 22:43

ahoj trochu se přižím na tvé diskuzi, je sice ještě brzy a už také pokukuji po golfkách, kamárádka tady z mimina psala že si pořídila espiro magic4 a je prý strašně moc spokojená, mě se tedy na obrázku na netu moc nelíbily, ale shodou náhod, jsem je potkala u pani v barázku tak jsem se ní dala do řeči a ona mi je celé předvedla a ukázala a přišly fakt supr tak by mě zajímalo co na ně říkáš??(Naataša) :mrgreen: díky :kytka:

zuzka.mamka
Ukecaná baba ;) Příspěvků: 2286 25.07.10 22:46

a jestli se ještě můžu zeptat jaký je rozdíl mezi zapp 09 a kolekcí 2010??

zakladatelce se ještě jednou omlouvám za vštourání do diskuze ale nechci základ to samé téma.-))

Nataša
Závislačka Příspěvků: 2521 25.07.10 23:03

zuzko,
zapp je pro starší dítko, od těch 18m ideální naprosto. je to prostě jiná třída kočárů. espiro není špatné, má polohování, dokonce i nohou (jednoduché), jeden typ má i spojenou rukojeť..

zapp 2010 – no, bude v proideji zapp Xtra 2010, který bude mít jiný sedák. otočný a naklápěcí. protisměrně dvě pozice, posměrně tři pozice, vždy do lehu. a jinou stříšku, s kšiltíkem. rozhodně to bude něco jiného, než na co jsme zvyklé, i když na pohled bude vypadat celkem podobně.., podvozek zůlstane stejný..

ale jsem si jistá, že bude i klasický app 2010, jen prostě v nových barvách..

zuzka.mamka
Ukecaná baba ;) Příspěvků: 2286 25.07.10 23:07

aha, já bych potřebovala něco lehkého skladného, už mě nebavíc všude tahat muru, rozkládat skládat takový kolos:-)) vždycky mi zabere celý auto:-) koukala jsem i na maxi cosi citi? nebo ještě mi můžeš něco poradit?

zuzka.mamka
Ukecaná baba ;) Příspěvků: 2286 25.07.10 23:23

mě se třeba hrozně líbí jané solo, ale nechce se mi dávat tolik penez za golfky :nevim:

madi
Ukecaná baba ;) Příspěvků: 2207 26.07.10 08:58

Taky jsem po těchto kočárcích koukala, když jsem vybírala golfky.

Viděla jsem zappa a moona. Složený moon je opravdu super, malá lehká kostka.

Odradili mě ale dvě věci:

• jak psala Nataša, rukojeť je hrozně nízko – jsem vysoká, takže bych se musela dost hrbit
  • chtěla jsem polohování, aby se prcek vyspal – u zappa nejde vůbec, u moona jde – ale přijde mi to takové forové, při spaní ho drží jen ta látka, nemá vystužená záda :nevim:
 Nataša
Závislačka Příspěvků: 2521 26.07.10 10:49

zuzko, tak to tě plně chápu, že tě nebaví skládat Murra.. :) mě nebaví ani speedi a to je lehčí (ne skládat, ale rvát do auta..)
a tak uvažuju na druhé o cybex callisto, ale asi na něj nepujde dát ta korba.. :( (mají svojí, ale to zas nechci..)
city jsem proto taky přemýšlela, jako vyloženě špatné nejsou, ale nepřijdou mi nic extra. skladné josu, skládají se do deštníku kolama k sobě,a le přišly mi hodně povolené v nýtech (/vždycky), a trochu mi vadí ty rukojeti, jak jsou jakoby k sobě, hůř se mi to vozí.. jak očekávám u golfek ty „berany“.. jiank je to klasika, která neurazí.. ale moc se neprodávají, rozhodně nejsou moc sehnat ojeté..

ty kopie zappíka. jsou polohovací, to je fakt. snad jedině expiro má záda jakžtakž pevná, ne jako moon nebo BP. a jako jediný má to polohování nohou, jen jednoduché, ale má..
ale právě s tou váhou dítka pak dost klesnou a rukojeti mám u pasu (mám 175cm).. :(

novej zappík polohovací bude dost drahej.. v UK se prodává za 200liber.. a skladnej bude, to zas ne že ne..

nebo pokud by se ti líbily, můžeš se poohlédnout i po klasických golfkách, jako je třeba cybex onyx .. polohování do 4 poloh, mi se hrozně líbí bílá konstrukce..(mají i černou) značka dobrá (sama mám ruby, vyměnila jsem zappa..). do auta se nandavá mi osobně daleko líp než třeba zapp! má držátko, je lehoučký (ruby má 5.4kg, onyx 7kg), asi máš Maxi cosi sedačku, tak ta na něj jde taky.. (a adaptérama..).

pro zakladatelku :
ještě o kolečkách – zapp má tvrdá kola, do kterých se nic nezapichuje. vypadají pořád stejně.. ostatní mají kola měkčí, která rychle vypadají hodně ojetá.. ale to je problém všech golfek..
zappa ještě doporučuju s košíkem originálním, uveze hrozně moc, ty kopie mají košíky jak plivátka, která při větší zátěži praskají :( zapp nemá originální nánožník, což mi trochcu chybělo, koupila jsem si se zipem z moon buggy kiss, nebo se nechá ušít na MMB..
pokud by ses rozhodla pro ty podobně vypadající, doporučuju spíš espiro.. nebo je ještě hauck capri , safety 1st advancer buggy
(ty jsou s nánožníkem, velikým košíkem, hodně do lehu, pevná záda, super odklápěcí madlo, těžké jsou asi jako zapp, možná o malinko víc, ale 9.7kg co uvádí mi přijde moc.. zapp má s košíkem, pláštěnkou, cestovní taškou, adaptéry assi 9kg, vážila česká pošta.. kočár samotný může mít tak 7.5kg..)
jináč dlažební kostky a jakékoliv golfky je očitec, ale my se zappem projeli po starém městě, i po přažském hradě.. nic příjemného,a le dá se.. kolečka jsou širší..tak se to dá..

zuzka.mamka
Ukecaná baba ;) Příspěvků: 2286 26.07.10 10:59

já mám podmínku že chci spojenou rukojet, a potřebuji nafukovací kolečka, nebo aspon hodne odpružené, protože krumlov je celý kostkách a nechci aby mi tam klára skákala po celém kočáru.-) pani říkala že ty espiro jsou dobře odpružené tak nevím

to je vždycky akce vybrat ten správný kočár :cert:

Nataša
Závislačka Příspěvků: 2521 26.07.10 11:30

zuzi, espira odpružená jsou, celá ta konstrukce jakoby pracuje, ne kolečka jako je klasika,a le když se opřeš do konstrukce, jakoby zapruží..
ale jestli máte takový super terén, radši bych sporťák..aspoň ještě nějakou dobu, je malinká.. (mi jde spíš o to, že ho musím naložit do auta.., tak jsem myslela, že u tebe taky jde onakládání do auta..ale po okolí jsem jezdila speedim skoro furt..)

zuzka.mamka
Ukecaná baba ;) Příspěvků: 2286 26.07.10 11:47

no zatímjí určitě nechám ve sportáku, ale už mě to štve a nebaví pořád takového obra sebou tahat, ale když třeba jedu na chalupu tak potřebuju něco menšího skladného ale zároven do terénu stabilního, chci koupit rovnou pořádné golfky abych je pak nemusela menit protože předpokládám že až malá bude pekne chodit,vezmu jen golfky, klára pujde sama a az bude třeba unavená tak si sedne do nich, ale neumím si představit že bych měla v jedné ruce malou a v druhé muru :-( to by mě asi šmýklo,přece jen tá váha je znát, ale jinak je ten kočár úžasný

co říkáš na ty jané solo? že bych do nic nakonec jen zainvestovala, případně sehnala někde slušné použité?

zuzka.mamka
Ukecaná baba ;) Příspěvků: 2286 26.07.10 11:52

jo ještě semi moc líbí casualplay downtown, ale zas ta cena – já mám prostě vytříbený vkus :nevim: :cert: :cert:

mirkar
Stálice Příspěvků: 91 26.07.10 13:37

Zuzko,
vůbec mi to nevadí, aspoň se dozvím ještě další informace, při výběru je každá informace dobrá a přečíst všechny zdejší diskuse do dovolené určitě nestihnu.

Nataša
Závislačka Příspěvků: 2521 26.07.10 13:55

Zuzi, raději Jané solo, jsou dobré, skaldné (do deštníku i přes spojenou rukojeť). dowtown jsou těžké.. a casualy moc nejsou přes bazary.. a bacha, váha je vždycly tak o 3kg víc než udávají eshopy..zrovna dowtown má tuším 11.2kg? nebo jsou to jiné casual golfky, ..

Solo se dá sehnat asi dobře i použité..

myslela jsem původně že ti jde o jiný typ golfekk, když jsi zmínila espiro.. 8-)

Stránka: 1 2 3 Další »
Celkem 35 záznamů na 3 stránkách
TOPlist