Hezky den, nejsem zoufala.Jen se chci zeptat.Mate nektera zkusenost s vasim ditetem,ze by chtelo i v noci mlicko. Nasemu Tomovi budou v cervnu 3 roky a porad nespi celou noc. V noci se budi a chce „nami“,tim mysli mlíko.Zkusila jsem mu dat misto Nutrilonu obyc. mliko a klidne ho vypil,takze jedna starost je pryc – mame posledni baleni a koncim s Nutrilonem,ale jak ho to mliko odnaucit uplne.Neukecam ho na caj.Nekdy pomuze,ze mu reknu,ze ho jdu udelat a jdu na WC napit se a on mezi tim usne,ale tak kolem pate hod. rano ho uz neukecham.Uz jsem zkusila vsechno.Precetla jsem si i knizku Detsky spanek v ot. a odpovedich.Davala mu pit o hodinu driv,aby se nevzbudil,ubirala jsem davky atd.Ale nic,zadny pokrok.Poradte!!! Zatim mi to nevadi,ale chtela bych ty krasne noci uz konecne zazit.Jo taky si myslim,ze by treba pomohlo.Nedavat ho v poledne spat.Kdyz nespi,tak je noc trochu lepsi,ale uplne nespat kazdy den,to jeste nevydrzi. No a jeste spi s nami,tak treba svuj pokoj (ten teprve bude cca za 3m.) by bylo taky reseni.