VOŠ sociální Brno, Kotlářská 9 - dálkové studium

Fotoalbum tématu (0) Sledovat reakce e-mailem Přidat téma k oblíbeným Zobrazovat podpisy První příspěvek v tématu
Anonymní 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 22.03.10 14:49
VOŠ sociální Brno, Kotlářská 9 - dálkové studium

Ahoj maminky,
přemýšlím že bych si dodělala nějaké vzdělání.Našla jsem tuto** Vyšší odborná škola sociální Brno,** Kotlářská 9 .Nestudujete ji některá náhodou?Zajímalo by mě jak se to dá zvládnout, jak je to náročné, jací jsou kantoři, prostě jak se vám tam líbí.Je to na 4 roky (obvykle to bývá na 3 :nevim: )Docházka je kazdý týden a je povinná a jelikož to mám 50 km do Brna tak je to trochu z ruky a na celý den.Prostě váhám jestli to zkusit nebo ne.Mám 1,5 chlapečka a plánuju jestě druhé, tak snad bych to za tu dobu stihla.Hlídání by snad bylo.Mám 4letý obor rodinná škola s maturitou , který je vlastně k ničemu a nechci pracovat celý život někde ve fabrice u pásu.
Ještě jsem se dívala i na tuto školu VOŠ obchodní ekonomicko – právní činnost.Tak kdyby jste některá tyto školy znala, budu ráda z odpověď.No a taky záleží jestli mě tam vůbec vezmou že jo?Díky Alena

Stránka: 1 2 Další »
Reakce:
 smahulinka
Kecalka Příspěvků: 214 22.03.10 16:32

Já mám sice Vošku sociální v Jihlavě, ale moc nedoporučuju. Přijde mi, že vyšší odborné vzdělání se tady bere jako maturita, takže je to celkem zbytečný. Po druhý už bych do toho nešla. Nechceš radši zkusit VŠ? Jinak já studuju VŠ v Brně, mám to kolem 100 km. Malý je 9 měsíců a když máš hlídání, tak se to zvládnout dá :-)

lulje
Ukecaná baba ;) Příspěvků: 1939 22.03.10 16:58

Taky bych raději zkusila VŠ, když už… :think:

Anonymní 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 22.03.10 22:36

Hmm to jste mi nasadily brouka do hlavy, ale to jsem asi propásla termín pro podání přihlášky na VŠ.To bývá do konce února tak to bych letos už nestihla :think: :think:

smahulinka
Kecalka Příspěvků: 214 23.03.10 07:40

No to asi jo, ale někdy, když mají málo lidí, tak ještě o prázdninách vypisují termíny, ale nevím, jestli zrovna na obory, který by tě zajímali. O obory v sociální oblasti je zájem. Ono taky záleží, co bys pak chtěla dělat, ale s tou Voškou máš hodmě omezený možnosti. S tím můžeš jít dělat na úřady, tam jim to zatím stačí, ale kdybys chtěla jít do nějakýho ústavu, tak je ta VŠ určitě lepší.

lulje
Ukecaná baba ;) Příspěvků: 1939 23.03.10 08:31

Popřípadě jsou i soukromé VŠ, kde stačí zacálovat a studuješ ;) Takto „studuje“ kamoška a všude se tím chlubí :cert: uvedu příklad – nikdy se neučila anglicky, ale po vstupním testu ji zařadili do mírně pokročilých, což prostě nepochopím :nevim: Ale zaplatí, odsedí si to tam, dostane diplom a bude vysmátá. Ale nevím, jestli má na tohle každý z nás žaludek. Jen píšu, že je i tato možnost… :nevim:

Anonymní 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 23.03.10 13:42

Lulje jak píšeš o té kamošce tak toje fakt hrozné.Dnes může vystudovat asi fakt každý, hlavně když na to má.Neteř měla několik 4 a dává si přihlášku ze základky na zdravku 8-o a ekonomku 8-o to za nás teda nešlo, to by tě dřív vzali tak akorát na učňák a už vůbec ne na maturitní obor.Fakt hrůza.Já si po maturitě říkala že si udělám rok prázdniny a tak to dopadlo.Jsem sice 12 let ze školy ale chtěla bych to zkusit.No uvidím jak to dopadne.Mívám stavy že to určitě zkusím a pak zas že na to kašlu. :-?

lulje
Ukecaná baba ;) Příspěvků: 1939 24.03.10 08:01

Já myslím, že není nikdy pozdě začít. Nejde o titul nebo nebo nějaký diplom, ale o to, že si rozšíříš obzory, poznáš nové lidi, něco nového se naučíš… J8 bych od toho na tvém místě šla a držím palce. Když si pak vzpomeneš, tak napiš, pro jakoku školu ses rozhodla a jak to dopadlo. Držím palce!!!! Bude to určitě příjemná změna po letech doma ;)

smahulinka
Kecalka Příspěvků: 214 24.03.10 19:41

já jsem šla dál studovat, abych pak v práci měla větší možnosti. Vůbec se mi nechce a každý den chci skončit, ale vím, že to za to stojí. Tohle se ti nikdy neztratí. Držím palce, aby ses rozhodla správně!!! :palec:

plsik  27.05.10 10:04
VOŠ

ahoj, já bych doporučila určitě VOŠ obchodní v brně na Pionýrské, navštěvuji dálkové studium, jezdíš 1× za 14 dní – není to povinné, všechny přednášky máš na internetu, můžeš si vybrat ze 2 oborů. WWW stránky:
 www.oapion.cz

Opravdu můžu doporučit, školné je 3000 Kč ročně, obory zajímavé a není to náročné studium. :-)

mischa23k
Nováček Příspěvků: 1 07.06.10 14:38
voš Brno - dálkové studium

Ahojky, můžu se tě zeptat na voš Brno – Pionýrská? Podala jsem si přihlášku na tuto školu i na voš sociální – kotlářská brno. Jelikož mám doma 4-letou holčičku, potřebovala bych vědět, jak je to tam náročné? Navíc to mám do Brna 50km, tak bych potřevovala vědět, jak často tam musím být -jestli jě nějaká % povinná účast?? Díky moc za odpověď!!Mia

plsik  08.06.10 07:17
VOŠ Pionýrská

ahoj Mio, nemusíš se ničeho obávat, není to těžká škola, v pohodě se dá zvládnout – konzultace jsou 1× za 14 dní a nejsou povinné, učitelé ti řeknou, kdy tam musíš být – zápočet, zkouška ;) Takže určitě se přihlaš, tahle škola se ti neztratí ;) papa

Sarushka  10.06.10 15:11
VOŠ Pionýrská

Dobrý den, měla bych dotaz na dálkové studium VOŠ Pionýrská…nabízejí dva obory:Zahraniční obchod a tento obor by mě více zajímal Ekonomicko-právní činnost…
1/Jaký je rozdíl oborech? Ikdyž jsem si pročítala předměty a skoro stejné
2/Jaký je rozdíl v obtížnosti oborů?
3/Na jaký obor je více přihlášek?
Předem děkuji za odpověď.Šárka :-)

mlv  14.06.10 13:53
skola

ahoj, pokud chces neco vedet, pis mi na mobil, od zari na tuto skolu nastupuju…

Lenka09  19.06.10 19:18
VOŠ

Ahojík, kdyby jste se mohli rozhodnout mezi VOŠ kotlářská: sociální práce nebo VOŠ pionýrská: Ekonomicko-právní činnost. Jaká by byla Vaše volba? :-)

Stránka: 1 2 Další »
Celkem 18 záznamů na 2 stránkách
TOPlist