Začínáme se snažit

Fotoalbum tématu (212) Sledovat reakce e-mailem Přidat téma k oblíbeným Zobrazovat podpisy
 adus
Kelišová Příspěvků: 6553 08.02.10 22:52

Ibbu-tak to budeme na tom nejspíš stejně… kdyby to šlo, tak bych i se možná nechala zlomit a začala se snažit už letos, ale stejně nemůžu… takže bych to nechala na příští rok a budou taky o necelý tři roky… což bude podle mého plánu :lol: :lol: tom chtěl rok a půl…

Tynkka
Ukecaná baba ;) Příspěvků: 1150 08.02.10 23:01

Betty, jasňačka na jaře to rozlousknem, aspoň mám čas se na to psychicky připravit ;-)

Holky, já jsem hrozná, ale já bych chtěla druhý mimi hrozně moc!!!! ale musíme vyřešit bydlení, tady bydlíme s tátou, ale ten si našel přítelkyni ze slovenka s pěti dětma, ale šla by do prahy jen s tou nejmladší dcerkou, tak jsme se domluvili, že by táta prodal tenhle byt a koupil se za prahou dvougenerační barák, v jednom patře on s tou (promiňte) dě **ou, p **ou a kr **ou a v druhém patře já a kubilínkové moji, ale před týdnem jsme si s tátou vjeli do vlasů kvůli té jeho slovenské „princezně“ a v tom vzteku řekl, že sním bydlet nepůjdem, tak fakt nevim, co a jak bude, protože jinak si budeme muset vzít hypo a stejně nám moc nedají, takže to bude max na 2+1 možná ani to ne… fakt nevim jak z toho ven… chjo :(
no ale jinak bych to těhotenství a dokonce i ten porod chtěla zažít ještě jednou, bylo to tak krásný!!navíc to tak utíká, to je fakt síla! já bych klidně hned, ale zase na druhou stranu bych si chtěla pořádně užít kubíčka a mít druhý klidně za pět let… tak nevim :D

BettyB.
Kelišová Příspěvků: 5076 08.02.10 23:06

Bubu- já trdlo zapoměla! Promiň mi to!!! Moc moc moc gratuluji!!!!!!!!!! :srdce: :srdce: :srdce:

Tynkka
Ukecaná baba ;) Příspěvků: 1150 08.02.10 23:14

Ibbu – moc gratuluji ;-)

Kačko – budu na tebe zítra myslet!!!!

monkax
Ukecaná baba ;) Příspěvků: 1691 09.02.10 00:12

Tak mi kouklay na dvoudílný film o hurikánu, tochu fantasie, ale docela adrenalin.

Ibbu, taky mooooc gratuluju, jsi šikovná takhle s Helenkou.

A co se týká dalšího mimča, tak bych do toho šla taky hned, ale nevím taky jak by to bylo s hlídáním. Tchánovci ti si pořád stěžují, že musí opatrovat tchánovi rodiče, takže tam to nehrozí. S matkou se nevídáme skoro 9.let a otce neznám, i když bydlí o pár ulic ode mě. Takže tam taky nic. Asi bysme chtěli zkoušet druhé jak budou Štěpánkovi 2.roky.
Zvažuju si udělat řidičák, protože vážně nevím jak to dělat.

adu malý je šikovný kluk :wink: všechny dětičky :srdce:

monkax
Ukecaná baba ;) Příspěvků: 1691 09.02.10 07:11

Dobré ránko,
Maji, tak ať je dneska na kontrole všechno v pořádku…určitě bude, už sis všechnu smůlu vybrala :palec: :srdce:

Přeju všem krásný den :dance:

katka82
Kelišová Příspěvků: 5070 09.02.10 08:46

Ahoj holky a krásný den,
děkuji za držení palečků , nějak po desáté vyrazím, venku hnus sněží a mrzne, tak nevím, jestli raději nejet vlakem..
Ibbu – gratuluji, si holka šikovná !
Monkax – řidičák si udělej , učo se ti neztratí a já na něj tady nedám dopustit,..bez něj bych tu byla fakt ztracená.. :palec:
Dlaší mimi – mno ted snad těhu nejsem, aspon co jsem se ptala dr :-D a na další už asi nemám nárok.. :roll: ale co lepší dvě lépe zabezpečené než 3méně.. 8-)

adus
Kelišová Příspěvků: 6553 09.02.10 09:25

Ahoj kočenky,

tak u nás noc taková všelijaká :roll: ted tu honí kocoura :mrgreen:

Moni-tý jo, koukám, že ty to nemáš jednoduchý :cry: to je mi líto, že s rodičema nemáš vůbec dobrý vztah.

Mají-držíííííííííí­íííííííííme palečky :huban:

M-a-j-a
Kelišová Příspěvků: 6004 09.02.10 09:37

Ahoj holky :-) tak jsem tady :-)
Na UTZ byl vidět těhotenský váček a žloutkový váček (doufám, že to říkám dobře), plůdek tam zatím nebyl :-( Paní doktorka říkala, že to vypadá tak n 5tt. Bylo mi odebráno dost krve :cry: a 4.3. jdu na KO.

katka82
Kelišová Příspěvků: 5070 09.02.10 09:39

Ahoj Maji, to jsou super zprávy, držím palečky at další ko je zase v poho
a já se jdu chystat na cestu holky papa

RyBANA
Závislačka Příspěvků: 2884 09.02.10 09:40

Ahoj Maji: buď v klídečku, mě děsně dlouho nebylo vidět nic…a pak jsem zas pro změnu dlouhatánsky čekala na srdíčko..je to tam a je to jasný prostě :mrgreen:

Jinak holky máte pravdu, mám to těhotenství nějaký podezřele krátký – taky mi to děsně uteklo :lol: :lol:

M-a-j-a
Kelišová Příspěvků: 6004 09.02.10 09:43

Holky děkuji :-)
Rybko já to asi do 4.3 nevydržím. Děs!!!! To čekání je nejhorší.
Pro jistotu jsem si nechala napsat neschopenku. Přecejen jezdím děnně 60Km, tak ať se mi náhodou neudělá v autě špatně.

RyBANA
Závislačka Příspěvků: 2884 09.02.10 09:44

Maji to uteče uvidíš :-) Taky jsem měla neschopenku od začátku, já mám teda práci kousíček – ale v tom stavu to nešlo ani tak, celá osypaná ekzémem a ještě blijící – bych tam stejně byla prd platná :lol:

M-a-j-a
Kelišová Příspěvků: 6004 09.02.10 09:47

Tak já zatím tak moc nebliju, ale nikdy nevím, kdy to může přijít, tak pro jistotu.

RyBANA
Závislačka Příspěvků: 2884 09.02.10 09:47

Právě! Však je lepší být v klidu :-)

Stránka: « Předchozí 1 1421 1422 1423 1424 1425 1426 1427 1428 1429 1430 1431 1489 Další »
Celkem 22322 záznamů na 1489 stránkách
TOPlist