Recept: Tuňák s kuskusem a polníčkem

Přidat recept
 
  • Počet porcí PRO 1 OSOBU
  • Čas 35 minut
Hodnotilo 0 lidí

Toto není žádný tuňák z konzervy, ale čerstvý filet tuňáka. Přirovnala bych to k telecímu či hovězímu. Lahoda.

Postup

Kuskus si odvážíme, osolíme a zalijeme vařící vodou 1 cm nad okraj kuskusu. Po vstřebání vody pročechráme vidličkou. Filet si osolíme a opečeme na olivovém oleji. Podáváme s polníčkem.

Autor: 1988zanda

Ingredience

  • 300 g filet tuňáka
  • 6 g olivový olej
  • sůl
  • 25 g kuskus v suchém stavu
  • 25 g polníček
  • voda na zalití kuskusu

Doporučená příloha

brambory, kuskus, polníček