Podmínky prodeje:

Děkuji Vám za zájem na mém bazárku.. Na vaši objednávku se snažím vždy odpovědět co nejdříve.

Pokud se nedohodneme jinak, platbu požaduji uhradit do týdne a prosím o info, že jste korunky odeslaly. Pokud si rezervaci rozmyslíte, prosím, napište mi.

Balíčky odesílám nejpozději do tří dnů po připsání korunek na účet. Pokud je to jinak, vždy bych Vás předem informovala.

Nošené oblečení je po mých dvou dcerkách,něco málo po mé maličkosti… Stav věci se snažím co nejlépe popsat i nafotit. Pokud by se i přes to všechno našel nějaký mini-flíček, který bych přehlédla(nikdo není dokonalý) a Vy jste nebyla s věcí spokojená, samozřejmě korunky vrátím zpět!

Ceny jsou vedeny bez poštovného! Poštovné připočítávám při zasílání podkladů k platbě. Máte možnost si vybrat, jak chcete zbožíčko poslat: obyčejně, doporučeně.
Na dobírku nezasílám!! (Po špatné zkušenosti zde bohužel…)
Co se hodnocení týče, hodnocení pouze oplácím(po zkušenostech zde..) . Pokud mi kladné hodnoceníčko napíšete, moc ráda a vždy oplatím!! Po neuskutečnění obchodu, tzn. pokud já zaplatím určitou věc a druhá strana mi pošle něco jiného či v jiném stavu, než bylo uvedeno,nebo mi nepošle nic, automaticky píši negativní hodnocení a budu to řešit dále, (požadovat vrácení peněz, řešení a porada s adminy,…).

Reklamace na zboží je možná, vracím ale pouze jen částku za zboží, ne poštovné! Při ztrátě balíčku ze strany pošty peníze vracím, až když obdržím peníze od české pošty. Což je zhruba do 30dnů!!!

Děkuji všem za zájem a nabídky. Věříme, že u nás budete všichni spokojeni.

S pozdravem
Rejmánková Jana

moncazak

Kupující

07.03.18

Nádherné věci, přesně podle přání. Rychlé jednání a dobrá komunikace. Velká spokojenost. Doporučují.

Ywushka1

Kupující

01.02.18

Nádherná knížka. Skvělá komunikace. Doporučuji

Ywushka1

Kupující

19.01.18

Rychlý obchod, milé jednání. Úžasné věcí :) moc děkuji a doporučuji.

Delta

Kupující

24.02.17

Již druhý obchůdek a opět velká spokojenost. Zboží dorazilo neuvěřitelně rychle (hned na druhý den). Nažehovačky i ostatní moc krásné. Dáreček navíc. Ráda doporučuji. Díky.

ajuš91

Kupující

03.12.16

Psací set Sofie

Maximální spokojenost! Skvělá komunikace a bleskové odeslání zboží. Moc děkuji :-) a DOPORUČUJI!

schauerka

Kupující

20.11.16

Super obchod!!!!

ivuzka

Kupující

27.10.16

Rychlá komunikace i dodání. Zakoupené věci odpovídaly popisu.

ZuzulikB

Kupující

17.10.16

všechno v pořádku

Tess Sina

Kupující

14.10.16

Super obchod, po zaplacení mi vše dorazilo rychle a v pořádku =o)

MMarcela

Kupující

07.09.16

Skvělá komunikace, zásilka byla odeslána hned, zboží v pořádku. Doporučuji

dzidza

Kupující

24.06.16

Perfektní a rychlá komunikace. Paní je moc ochotná, zásilku mi poslala ihned :)
Jsem nadšená, děkuji

JančaBen

Kupující

12.03.16

SUPER....ihned balíček na cestě. Jen doporučuji....

Kwaczka

Kupující

20.11.15

Mila a ochotna pani, dekuji za obchod a doporucuji dale!

eMíša

Kupující

25.09.15

Příjemné a opravdu rychlé jednání, super cena ... Vřele doporučuji :-)

Niki1987

Kupující

23.07.15

Vše v pořádku :) doporučuji :)

Lenčí79

Kupující

09.07.15

Vše proběhlo v pořádku, rychlá komunikace, rychlé poslání zboží... Děkuji za obchůdek.. Doporučuji! :-)

bug

Kupující

20.05.15

Výborná komunikace, rychlé dodání. Mohu jen doporučit.

luthy

Kupující

16.03.15

Pani vrele odporúčam. Nakupovala som ešte pred Vianocami a Česká pošta sa nám postarala o hotový horor, tak sme na balíček čakali dlhšie, ale za to pani nemôže. Tak prajem veľa šťastia a spokojných zákazníkov.

domi123456

Kupující

24.02.15

SUPER HRAČKY,MILÉ JEDNÁNÍ,VŠEM MOC RÁDA DOPORUČUJI !!!!!!!!!!

domi123456

Kupující

24.02.15

SUPER OBLEČKY,MILÉ JEDNÁNÍ,VŠEM MOC RÁDA DOPORUČUJI !!!!!!!!!!

domi123456

Kupující

24.02.15

SUPER OBLEČKY,MILÉ JEDNÁNÍ,VŠEM MOC RÁDA DOPORUČUJI !!!!!!!!!!

tini

Kupující

21.02.15

Doporučuji tuto prodávající, rychlá domluva, okamžité odeslání

PavlaRaeva

Kupující

19.02.15

Super rychle dodani objednavky! Doporucuji!

JohanaD

Kupující

17.02.15

super obchod, doporučuji

Mirene

Kupující

15.02.15

Se zbožím jsme spokojeni. Rychlé jednání. Děkuji. Doporučuji.

Tinkerbel

Kupující

29.01.15

Dobrá komunikace. Krásne vecičky. Doporučuji maminkám díky

paja246

Kupující

26.01.15

Paní moc doporučujeme, výborná domluva, rychle odeslání, krásné zboží:)

paja246

Kupující

16.01.15

Bez problémů, paní doporučujeme :)

domi123456

Kupující

13.01.15

SUPER plyšáci,děkuji moc,milé jednání,rychlé dodání,vše proběhlo v naprostém pořádku,není co dodat,všem moc ráda DOPORUČUJI !!!!!!!!!!!!!!

Modry pes

Kupující

01.01.15

Jani, moc dekuji za komunikaci a za prasatka. Jsou super, hezky. Dcera je teprve dostane, ale i tak mame radost. Andrea

ZuzaNy

Kupující

14.12.14

Vse ok

4barbucha

Kupující

04.12.14

Spokojenost a vse dle domluvy, doporucuji :-)

KaPa1

Kupující

25.11.14

Bezproblémový obchod, paní je velmi velmi trpělivá, vzhledem k nápadům zákazníka a snaží se vyhovět. Zboží odpovídá popisu. Bezvadná komunikace, vřele doporučuji.

blackladies

Kupující

20.11.14

Vše v pořádku, vřele doporučuji.

petramrk

Kupující

19.11.14

můžu jen doporučit. Příjemná, rychlá komunikace i přes mé vymýšlení si, mě bylo perfektně vyhověno.
Zboží odpovídá nabídce.
Moc děkuji za obchůdek :)

blackladies

Kupující

24.10.14

Vřelý přístup, vše v pořádku. Doporučuji.

MiZ

Kupující

23.10.14

Zboží zcela odpovídalo poposisu, komunikace byla velice vstřícná a ještě oceňuji milé jednání. Doporučuji a děkuji.

bobr123

Kupující

29.08.14

Obchod proběhl na jedničku, doporučuji.

Delta

Kupující

28.08.14

Příjemný obchůdek - proběhl naprosto bez problémů. Inzerované tričko i tepláky jsou moc pěkné a popis zboží naprosto odpovídal. Dáreček navíc potěšil. Děkuji a určitě doporučuji :-).

jančamamča

Kupující

25.08.14

Vše super! Můžu jen doporučit!

jančamamča

Kupující

18.08.14

Dnes jsme obdržela zboží, které je krásné a naprosto v pořádku. Vše sedí s popisem. Domluva na jedničku, rychlost zaslání také. Mohu jen doporučit a paní velmi děkuji!

peit

Kupující

13.06.14

Vše v pořádku, fajn komunikace, rychlé dodání. Doporučuji

lidunka87

Kupující

17.03.14

Výborná domluva,zboží krásné a rychlé dodání.Děkuji a doporučuji ostatním :)