// na testu objeveny v červnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1281
30.6.15 14:54

@P.B.P Já tam chodím nerada i ted, protože se bojím, aby tam pořád tlouklo srdíčko a mimčo rostlo. Ale bojim se vždy jen ten den kontroly. Já si zatím nepřipadám jako těhotna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.6.15 15:00
@Meggynka píše:
Ahojky, mě ze začátku taky bolelo břicho jako když má přijít menstruace. Trvalo to cca přes týden. Špinění jsem neměla. Někdo ho prý má. Nesmí ho ale doprovázet vetší bolesti břicha. Ty si to dnes měla dostat?

No dostat nedostat, neměla jsem ještě pravidelný cyklus. Už minulý týden jsem zpozorovala minivýtok a slabé křeče, což by odpovídalo, že jsem to měla dostat. Poslední menstruace začala 23.5. Vysazovala jsem prášky právě kvůli plánování těhotenství, jen jsme s přítelem netušili, že to klapne takhle rychle. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
30.6.15 15:34

@Rayda Aha, tak po antikoncepci se to špatně určuje :) Tak to máte štěstí, že to vyšlo napoprvé. Já čekala 14 měsícu a ted jen musím věřit, že celych 9 měsícu to bude jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
30.6.15 16:05

@Meggynka to ja se bojim od kontroly do kontroly strasne jsem si myslela buh vi jak nebudu klidna az se neco dozvim a stejne druhy den uz zase nervy… To se mas.. me je :poblion: toci se mi ta hlava a misto prsou nosim asi velke kameny :mrgreen: :mrgreen: mela bych byt stastna a zatim jsem takova éééé… jak trikrat prejeta veverka…bez chuti do zivota rano se mi nechce ani z postele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
30.6.15 20:53

Tak já holky jdu 10.7. Teď jsem taky teprve 5tt. Doufám že uvidíme srdíčko. :srdce: včera mě na gynde řekla že je ještě brzo aby se na mě dívala, tak ať přijdu 10tyho. Moc držím palce ať nám to dopane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
30.6.15 20:56

Já jsem 6+5 srdíčko jeste videt nebylo jdu 9.7 tak taky snad bude videt :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
30.6.15 21:12

@nikola 22 Já byla na srdicku 6tt+ 6 a krasne tlouklo. Urcite ho tam budeš mit za pár dni taky. Držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
30.6.15 21:17

@P.B.P Já porad zase jim. Jsem vecne hladova :D Prsa me už pobolivaji jen občas v noci a zatim je mám větší jen o malinko. Mam je male, takže si nedelam iluze ze mrchy vyrostou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
30.6.15 21:19

@Ilona225 Urcite tam srdicko bude. Držím palečky. V 5 týdnu jsem mela jen 5 mm vacek. Kdyby mi ho neukázala, ani bych si ho nevšimla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
30.6.15 21:46

@Meggynka právě že jsem se včera těšila že něco uvidíme a řekla mě že to nemá ani cenu… :( tak už abby bylo 10tyho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
30.6.15 23:40

@Meggynka :mrgreen: :mrgreen: vyrostou neboj to zase ja budu rodicka xxl takze prsa uz mam ted jak kopacaky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a jak sem lezela u dr. tak jsem mela co delat abych na ni vubec videla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
1.7.15 17:39

@P.B.P No ja spis počítám s variantou, že prsa nebudou :-D Jak snasis vedro? Já jedu po práci rovnou domu a ven nevylezam. Chce se mi strasne spat tak si jdu na chvíli lehnout. Kolik už si přibrala? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
1.7.15 17:41

@Ilona225 Já tam šla puvodne v 7 tt + 6 ale nakonec jsem asi o týden mladší. Ty to tak taky můžeš mit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
1.7.15 18:04

Ja sem zatím na neschopence takze jsem relativne v pohode ven sednout si chodim az na vecer to uz byva lip :) abych pravdu rekla nevim :mrgreen: nemam vahu a dobre i tak aspon se nestresuju jeste vahou :mrgreen: ale moc nejim i kdyz me to neuskodi ze, :mrgreen: ale bojim se at tim neublizim mimcu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
1.7.15 18:07

@Meggynka kolik mas nahore kilo ty? ja si myslim ze ty prsa prijdou tak 2.3 trimestr :mrgreen: jeste budes prosit za male :mrgreen: pockej az poznas jak s velkych boli zada :mrgreen: ctes mi myslenky taky jdu pospat a to jsem spala do obeda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí