// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2596
27.10.11 11:37

Ahoj jak dloho trvaj výsledky toho NT screeningu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
27.10.11 11:45

no většinou se bere krev a cca za 14 dní se jde na UTZ a tam se dozvíš výsledky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
27.10.11 12:14

Mě řikal že bude dělat krev i UTZ najednou je to možný .Budu ve 12tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
27.10.11 12:22

já jdu taky v jeden den na krev a na ultrazvuk…ale běžně se to dělá že se jde prvně na krev a pak za 14 dní na ultrazvuk…vyhodnocení většinou trvá 14 dní, ale třeba můj gynekolog říká výsledky do tří dnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
27.10.11 12:50

mabis: no dr. v praze taky neměla vybavení, ale automaticky mě poslala do genetu…tady mě dr. nikam neposlal, ani na ty krevní testy v 11tt…no snad ví, co dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
27.10.11 15:53

Cau Kočky

u mě dnes zafungoval zákon schválnosti :-) Objednala jsem se ke kadeřnici… už mi nebyla 10 dní vůbec zle a dnes ráno jen jsem se probudila, pěkně se mi navalilo tak jsem se nasnídala, protože jsem se objednala na půl 9 a ještě v 8 jsem klečela u záchodu a nemohla jsem se odtrhnout … tak jsem tam šla fakt vyřízená.
Dnes jsem se dozvěděla výsledky krve z NT screeningu a vše OK… jupíííí!!!

Munkina tak se na screening objednej tam, kde ho dělají. To není povinnost gynekologa dělat ho v ordinaci, na to musí specializaci nebo nějakou kvalifikaci nebo něco. Triple test je v dnešní době zdarma tak proto ho dělají téměř všichni.

Zuzan I mě brali krev i UTZ ve stejný den. UTZkový výsledky ti řeknou hned a pak se čeká na ty výsledky krve… někde jsou výsledky ještě týž den a já jsem čekala týden.

pkp tou uklizečkou jsi mě pobavila :-D já jsem nevěděla jak to mám to napsat… utz mě fakt nebaví a obrázky mi přijdou děsivý a nejasný :-) já mám nejradši fakta (zlomenina na rtg snímku)… Utz mi přijde zběsilost ale orientuju se dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
27.10.11 18:57

berulousek te krve mi brali 2 zkumavky :-) Bylo to cobydup, zadny jatka ;-)

mabis jeee, dik!! Toho Pichu znam osobne, mela jsem s nim parkrat pracovni jednani, on je asi neco jako majitel, vid? Zkusim tam zavolat :-) Radsi jeste ted na zacatku, nez pak v pulce tehu.

vsam gratulace k dobrym vysledkum :-)

• Citovat
  • Upravit
5086
27.10.11 22:10

nesinko určo si tam zavolej a zeptej se jestli berou pacoše, a pak hezky po 15. volat na další měsíc, resp volej toho 15. ráno jinak se už pak blbě objednává ;)
když jsem šla na potvrzení těhu, tak jsem volala 17. a Dr. už měl volno až 24. :O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
28.10.11 09:05

Ahoj gratuluji všem k výsledkům :kytka:
Dělala jsem si ten váš test na pohlaví díťěte a asi to bude pravda vyšla mě holčička a ultrazvuku my ji dvakrát potvrdily taky :dance: Takže budeme mít Natálii :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
28.10.11 15:37

Ahoj včera jsem si hledala seznam lékařů kteří mají oprávnění dělat NT screening a ten můj tam samozřejmě není .Ted nevím co si mám myslet jestli mu věřit že to umí a ne že chce jen ode mě schrábnout peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
28.10.11 17:50

Scharlota: Já vím, že to nemá povinnost dělat, ale myslela jsem, že mi dá kontakt, kam jeho pacientky chodí…
No v pondělí si to zkusím zjistit, ještě pořád to stíhám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
29.10.11 08:45

Ahojky holky!
Všem moc gratuluji k dobrým výsledkům a držím palečky, ať je vše v pořádku. :kytka:
Já čekám na MS a doufám, že se ani nedočkám :mrgreen:
Z toho :hug: už jsme unavení, ale co bysme pro mimi neudělali, že? :lol:
Tak se mějte hezky a až budu mít něco nového (doufám, že co nejdřív :-) ), tak vám sem něco písnu.
Papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
29.10.11 21:48

Ahojky holky.. :kytka:
Tak si vás tu pročítám a jsem ráda, že se vám všem (téměř) vede dobře a všechno je ok… :hug: :wink:
Já jsem si našla nového doktůrka a ten hned začal jednat, tak už jsem byla 2× na krvi na hormonální profil a v pondělí jdu na folikulometrii, tak jsem zvědavá…no prý je naším cílem založit mi těhu průkazku tak únor, březen…krásná představa… :dance: :-) Tak držím palečky do dalších týdnů těhulení :mrgreen: a zase sem přijdu nakouknout… :mavam: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
1.11.11 11:51

Ahoj holky, hlásím se po UTZ screeningu - všechno naštěstí OK, správný počet končetin, kostí, mozků apod. :mrgreen: A nechala jsem se zvážit a já jsem zhubla! Jsem na původní váze před těhu. Nechápu, pořád něco jím (fakt pořád).
Jdu si vás dočíst :-)

• Citovat
  • Upravit
7615
1.11.11 12:21

Čau kočky

Nesinko super a pohlaví jste si říct nenechali ???

Já jsem už taky shodila… prvně jsem zhubla pak jsem zase nabrala a teď už je to zas gut… Já dnes končím třinástý týden a zítra začátek 14 a mám jen kilo navrch… břicho už se zvětšuje!!! A mám ho skoro celý fialový od injekcí :-) takže super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí