0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9645
16.5.08 20:03

Tak já to mám jednoduchý… Petr řekl, ať si koupím co chci......Kupuju Free Line NT Pati Sport Kombi - šedivý.

http://mimi-vyskov.com/…kombi/c-710/
Mám ho vybraný už dlouho a pro náš terén a zimu je akorát. navíc ho budu po roce stejně prodávat. Mám malej sportovní golfáč a krosnu na záda a bude šátek…

Ale vytočí to když už má člověk svoje vybráno a pak ho chlap pošle do…ale zase…Já nekecám do auta a Petr nekecá do věcí kolem malého. Jen platí…hihihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
16.5.08 21:40

Zdravim vsechny srpnove tehulky!
Tesi me, ze se vam vsem dari v podstate dobre a ze vsechna miminka pekne rostou.
My jsme byli dnes na kontrole, maly uz ma podle odhadu 1350 gramu, takze pekne roste.
K tomu spani na zadech : ono uz se to telo ozve, az nebude dobre, a nez bude spatne miminku, bude prvni spatne mame. Ja teda na zadech uz par tydnu spat nemuzu, je mi pak fakt zle, ale taky se na zada ani ve spanku neotocim. Nejlepe je mi (oproti anatomii) na pravem boku.
Jinak jsem pribrala uz 14 kilo, tak doufam, ze vice uz to nebude (jako u me dcery, posledni 3 mesice nepribylo uz nic).
Mejte se vsechny krasne a necht mimca dale rostou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
16.5.08 22:14

Vy jste tak velký? To se máte. my jsme s váhou pozadu. Asi jak jsem marodila s tou placentou. Měl by mít asi 1200 ale my měli necelých 800…no musíme papkat no, ale prej to dožene. Dlouhý jsme dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
17.5.08 09:20

No jo, ono to rozmezi normalu je hodne velike, ale presto jiz mam obavy, ze budu rodit slona…
A jak je tvoje mimi dlouhe a hlavicka v pohode - spek uz doroste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
17.5.08 10:32

Ahoj holky,všechny zdravím!!!
Dala jsem do galerky fotečku z 3D uz.Tobiášek má 1526g a všechno bylo v pořádku.Tam jsem si to ani moc neužila,ale doma jsme se pak v klídku dívali na dvd.Skoro celou dobu měl před obličejem pupečník-fotku jsem udělala z dvd kde asi 3vteřiny nemá nic před obličejem.A je to tedy prý 100% kluk :D !

Jinak jsem už nakoupila věcičky a z oblečení mám pro začátek asi všechno-jen ještě plenky.Pak peřinku,zavinovačku a takové ty věcičky.

Koukám,že se tu přeměřujete a vážíte.Já už jsem přibrala 8kg a přes břicho mám 94cm…a dva měsíce do porodu-jsem zvědavá jak to bude na konci :D :roll:

Měli jsme nějak rozbitý PC,tak vás jdu dočíst-zatím jsem stihla jen kousek.Krásný víkend všem!!!E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
17.5.08 10:56

ahoj hollky promintě že vám sem lezu ale nudim se a tak jsem přečetla vaší poslední stránku a musím se smát :lol: já dopadla uplně stejně s kočárkem. byly s manžou boje jako o život :lol:
chtěla jsem booster gt 4 ten hráškově zelený moc se mi líbil a hlavně cena byla super no a to byly hádky jůůůů no nakonec ho samozřejmě nemám :lol: chtěl ojetou trokombinaci s nacvakávací korbičkou no a to já že nééééé nechci za desítku ojetý kočár když můžu mít za osm nový i když jinačí

no nakonec jsme po hádkách dospěli k tomu že já bud booster nebo trojkombinaci novou a ten můj paličák objednal novou trojkombinaci za 18 tis. tak se musim smát jak jsou ti chlapi někdy děsně aktivní a paličatí. :lol:

jinak já měla miminko naposledy měřené 16. dubna a to mělo jen 836g tak vám jsem tak zvědavá kolik bude mít toho 28. května co jdu na kontrolu. jinak já jsem dnes 30+5tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.08 11:55

ahoj holky,
Aduš- mně se tvůj vybraný kočárek moc líbí. Mám vybraný podobný. (7.000) Ty „moderní“ trojkolky mi fakt nesedí - a ty malé korbičky no děs. Zrovna sem koukala na diskuzi únorátek a jedna maminka píše, že se jí tam už chlapeček nevejde a že ted teprve vidí, že udělala chybu. My budem mít obříka, takže tenle teréní kočárek je super. nejdřív bude v tašce, pak se vyndá taška a je tam místa hafo (zkoušela jsem si ho v krámku) a pak se vyndá přední opěra a bude kárka. naštěstí máme na kočár s Tomem stejný názor. Hlavní je pohodlí pro našeho Bobíska.
Jinak dnes sem porušila svou pověrčivost a byli jsme k Kauflandu koupit Pampers new baby v akci. (Z 450Kč na 299Kč-nekupto :wink: ) Tom vzal rovnou 4 balíky (po 98 kusech), já se bála, esli z toho Tomíček tak rychle nevyroste (počítáme, že bude mít 4 kila-má na to předpoklady),,ale je tam psáno 3-6kilo a porod.asis. nám říkala, že tak 7 plen za den vypotřebujem, tak jsou asi moje obavy zbytečné.(abych se eště nedivila a po měsíci nešupajdila nakupovat další balíky hihi)
Jinak vy se máte, že už víte, kolik bobísci měří a váží…já nevím nic - jen tak tipuju podle knihy a netu. Snad mi to poví na UZ. (jdu až kolem 30 týdne, to je ještě času-už sem Bobše tak dlouho neviděla achjo) :roll:
tak se mějte, pěkný den(dnes se dobře dýchá, když je pod mrakem) :wink:
 ahoooj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.5.08 15:38

My jsme dlouhý o dva týdny dopředu a hlavičku máme přesně na termín, jen jsme hubený, ale to snad dožene :lol:
Ten kočárek jsem vybrala právě proto, že je prostorný a já na horách potřebuju eště super fusak a kupa kámošek nemohla kočárek už v zimě používat. měli všichni ty malé - krásné a děti hold vyrostou moc rychle. My jsme oba habáni, tak počítám, že náš bude kus chlapa :lol: Navíc do terénu a sněhu potřebuju velká kola a nesmí být otáčecí - ty se při nárazu lámou. Ale říkám- káždý musí podle svého , třeba do města bych vybrala úplně jiný :lol:ADA 76

• Citovat
  • Upravit
9645
17.5.08 15:47

Elunko ta fotka je krásná :lol: Kolik to stálo?
My máme jinak taky vybraného Tobiáše a nebo Tomáše, ale to už asi 6 měsíců, ale zatím etě čekáme, kdyby nás napadlo něco jiného :lol:
Právě jsem po 6 měsících snědla tresčí pomazánku - ryby jsem vůbec nemohla a čekám zda se z toho…po......hihihihihih

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
18.5.08 08:19

Ahoj holky,
tak test na cukr dopadl dobre,ale nasli mi v moci stopy bilkoviny a keton,tak to poslali do laboratore,vysledky jeste nevim.
Citim se priserne,jsem otekla,to brneni neprestava ani po magnezku.Chvilema si rikam,jak to vydrzim jeste 3 mesice???
Minule jsem mela cisare a po porodu dost velke problemy s jizvou,ted me boli cela prava strana od jizvy k pochve,cele prave trislo,i na omak,mam to otekle.Dr.na to nic nerika,ja si to vsemozne vysvetluju,zda tam neni skriply nejaky nervik,uz nevim.Budi me to v noci,o chuzi ani nemluvim.
Nebudu vam zneprijemnovat nedeli mymy stesky.Tak si hezky uzivejte nedelicku a briska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
18.5.08 08:50

Ahojky,tak nedělní počasí tedy nic moc… :(
Myško to je dobře,že cukr je dobrý.Uvidíš jak ti dopadnou ty ostatní výsledky.Podle mě to brnění musí mít nějakou příčinu.Kdyžtak se doktorky zeptej.I když oni taky někdy nevědí… :(

Ado ten 3d ultrazvuk stál v Podolí 1250,– Máme tři fotečky a 11minut na dvd.Je to fakt moc hezká památka,ale na druhou stranu se člověk trošku připraví o překvapení jak bude mimísek vypadat.U Máti to nemáme,takže tam jsme překvapení měli a teď se stejně dalo předpokládat,že podoba bude :D,takže mě to nevadilo.

S kočárama je to opravdu těžký.Taky už jsem měla dvakrát určitě vybráno a nakonec mám NIC. Na jednu stranu budeme s kočárem nejvíc chodit my,ale na druhou stranu když půjde tatínek,tak je jasné,že se chce taky pyšnit a mít kočár co se mu líbí.
A taky záleží na tom jak je člověk náročný.

Ještě máme trochu času,tak snad dobře vyberem… :wink:

Přeji všem hezkou i když u nás deštivou neděli!Pa Elen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
18.5.08 09:28

Ahoooj
píšu za Markét je bohužel v nemocnici.Včera na večer se ji zamotala hlava a pak celkově byla hodně „mimo“,tak jsem ji vzal do nemocnice a dr.se divil,že má hodně nizký tlak,tak si ji tam pro jistotu nechal a uvidí co dál.
Jinak jsme viděli malou a byla úžasná :D :D .Byla hodně akční jak se tam mrskala,ale je v pořádku a pěkně roste má asi 700 gramů .

Tak se mějte Jirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
18.5.08 09:38

Ahoj,
no sna dbudou holky v pořádku co? Nízký tlak je lepší než vysoký ne? Já ho mám taky a občas to je nepříjemné. Snad to bude v pořádku držíme pěstičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.08 09:45

děkujeme Jirko za zprávičku o Markétě.
Moc na ni myslím,, ať je jí líp. Je to určo z toho počasí - včera bylo dusno, nedá se dýchat (připadám si jak pacoš s rozedmou plic :| Dnes se jí určitě udělá líp. Tak držíme palce.
Tak se mějte pěkně všeci, papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
18.5.08 16:43

Ahoj, všichni vespolek! :lol:

Markýsku, myslíme na Tebe, určitě to nic nebude, jak už psala Lenča, tak to bude z toho tlaku, já jsem občas taky jako pytlem praštěná.. :?

Ale dneska se teda musím pochlubit, byla jsem fakt akční! Dopoledne jsem poslala taťku s Míšou ven, jeli zase na malý výlet vláčkem a já jsem mezitím upekla kuřátko, vyprala, pověsila prádlo, vysála celý byt a nakonec vytřela. Pak jsem asi půl hodiny uklízela malé pokojík, měla tam už fakt binec a když je doma, tak mě na nic nenechá sáhnout, vyluxovat tam je nemožné, přece jí nemůžu rozbít tu „lajnu“ z autíček, která vede přímo prostředkem pokojíčku… :lol: :roll: Tak jsem se teda vyřádila, Míša, jak přišli, málem ten pokoj nepoznala. :lol:
Jo a zapomněla jsem, že jsem ještě po obědě upekla bublaninu s třešněma-zavařovanýma, takže jsem byla fakt šikulka! :lol: Zato teď mě bolí celý člověk, hlavně v zádech, tak dneska už budu jen odpočívat a mlsat buchtu.. :wink:

Kočárek je zatím pořád nejistý, včera zase Honza říkal, ať si ho teda koupím, když se mi tak líbí, tak nevím.. :roll: Bojím se, že se mu po nějaké době ježdění něco stane a budu to mít na talíři - jsem Ti to říkal, že je to šmejd… :?

Jinak trojkolku nechci proto, že by to bylo módní, ale protože mám prostě špatnou zkušenost ze čtyřkolkou, měla jsem strašně těžký kočár, i když byl uvnitř obrovský, ale každý den ho 2× tahat ze schodů a do schodů byl děs, byla jsem vždycky zmožená a naštvaná. Taky se s ním blbě jezdilo, hlavně v dešti, když jsem držela v jedné ruce deštník a druhou řídila, to byla taky makačka, hlavně vjíždění na patníky… :roll: Takže já jsem nastopro rozhodnutá pro trojkolku… :wink:

Dneska jel taťka do Ikey pro komodu do ložnice, nemáme tam totiž kromě postele a nočních stolků žádný nábytek, takže se mi aspoň uvolní skříňka v pokojíčku, kde přendám Míšiny věci, abych měla komodu jen na věcičky pro malého. Doufám teda, že nebude nikde žádný problém, že ji fakt přiveze, ať se na to můžu těšit.. :wink:

Tak se zatím mějte krásně, u nás je pořád hezky, ještě ani jednou nezapršelo, tak si to užíváme.. :wink: Pápá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí