0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1955
4.12.08 15:47

Ahojky maminy!

Tak jsme byli na kontrole a Tobík dostal antibiotika :cry:
Spiropent mu prý hezky roztáhl průdušky,ale o to víc je slyšet,že tam je zánět.Prý nějaký netypický,protože nemá teploty-což je prý horší a proto mu napsala ty atb.
Příští čtvrtek jdeme na kontrolu-je mi ho líto bobana :(

A co vy?Kdepak všichni jste?To už se připravujete na Vánoce?
Já ještě ani nemám dárky a teď ještě musíme být doma,tak je nakoupím kdoví kdy :roll:
Ani do toho pečení se nějak nehrnu.Jindy už mám upečeno,ale letos jsem nějak lenoch.

Aduš-víš,že vyšli mumínci na dvd?Já jen pro info-kupovala je mamka,ale prošvihla jedničku.

Irči-vy jste takoví cipísci-akurátní miminko!No jo…toho jsme si neužily,že Dell? :lol: :lol: I Anduli,že… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
4.12.08 17:12

Ahoj holkyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jenom rychlý průlet … ale pozitivní , chichichi :lol:

Tak Miška dostala rozum a začala baštit … teď abych si to nezakřikla … je to znát a za uplynulý týden nabrala 200 g !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Takže tříměsíční míry : 5400 g , 62 cm, a kebulínek 39 cm.

Jinak jsem začala péct cukroví, takže fakt nestíhám ani chodit mezi Vás, sluníčka moje … ale nebudu to přehánět a snad to brzo stihnu…

Takže díky za držení palečků a podporu … máme Vás rády !!!!!!!!!!!!!!

Pampaláááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
4.12.08 21:16

Noni,
Super:) :):)
Elu,
jo a kde se dají koupit a jaký DVD…jak se jmenuje???????
Mumínek by se chtěl určo vidět…hihihihihi
papapap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
4.12.08 21:17
:?:

Příspěvek upraven 20.06.14 v 10:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
4.12.08 21:19

Jé Noni, tak to je super, moc gratulujeme ke krásnému přírůstku. Michalka má skoro stejné míry jako Amálka (5460g a 61,5cm).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
4.12.08 21:32

Elu teda to je síla, chudinka Tobísek, tak snad to zvládne v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.12.08 21:50

Kuk -
Noni - supeer!!
Elu - úplně bobíka lituju, ať jste brzo OK … a že jsem zvědavá - možná jsi to psala a já to přehlídla - on neměl vůbec žádné příznaky a přesto mu diagnostikovali zápal plic? nebo chrčel a měl poslechový nález a proto ten Spiropent a pak ATB?
Zuzi - Emi se taky na břišku moc nelíbilo, ale teď už je to jiné, natahuje se po hračkách a dokonce mám pocit, že se jí to začíná líbit víc než někdy na zádech … to chce čas … plakání při koupání - není nějaká změna - teplota vody, doba kojení … , my plakaly po vytažení z vody - a bylo to zimou (ač byla koupelna roztopená dost), teď už si zvykla a taky je víc obalená tukem, takže má izolaci :lol:

doufám, že to zlobení u jídla je přechodný, „kouká“ u kojení už dlouho, ale vždycky se řádně napila, ale teď vyloženě vyvádí alotrie a vypije toho malinko :roll: … dohání to pak v noci, kdy vyžahne ve spánku ukázkově celé prso - no ale to by mělo být spíš naopak, mám z toho pocit, že kopíruje mamku, která večer vyjídá ledničku :lol: :roll:

Much

• Citovat
  • Upravit
3477
4.12.08 21:56

jsem teď s malou u našich - zítra jdeme na 4m prohlídku - a nevěřím svým očím - sousedi mají na zahradě ustájeného koně!! 8O klidná čtvrť ve městě :lol: pokud se splaší, tak hravě přeskočí plůtek a bude nám tu skotačit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
4.12.08 22:02

Jéé much-to máte hezký výhled! :lol:

Tobík měl nejdřív rýmu,pak začal ošklivě kašlat a doktorce se to v pondělí moc nelíbilo,že má stažené průdušky,tak dostal ten Spiropent a dnes říkala,že se průdušky hezky uvolnily,ale je slyšet,že tam je zánět.Prý,ale asi nějaký netypický,protože nemá teploty.Tak dostal Augmentin.Chudáček nějak naříkal když usínal-normálně jsem se rozbrečela když jsem ho slyšela :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
4.12.08 22:21

Much tak přesně takovýhle alotrie dělá u kojení i Amy. Kroutí se, pořád se pouští jak kdyby jí něco bolelo. A taky toho asi moc nepojí, protože v noci vstává jednou na kojení. A to už jsme měly komplet prospaný noci. Ale pamatuju si, že to u kojení dělala i Nelka v tomhle věku a pak to samo přešlo.

Elu, to se ti vůbec nedivím, že si brečela, já předminulý týden u Amy taky, měla chudinka strašný kašel, jednu noc kašlala tak, až se dusila z oček jí tekly slzy a když jsem za ní přišla k postýlce, tak se na mne pokaždé v té pauzičce mezi dalším kašláním statečně usmála. Jako kdyby mě chtěla uklidnit. Ona mne, místo abych já uklidňovala jí. No to mě tak dojala, že jsem tu řvala taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
4.12.08 22:44

Jo Marrci,tak to je přesné.Obdivuju ho jak se na mě usmívá a přitom mu od pohledu není dobře.Jsou to bobánci…

Aduš-myslím,že ten název je prostě Mumíni-jsou to takové ty dvd za padesát korun nebo kolik-v trafikách.Kdyžtak se zítra pozeptám maminy jestli chceš.

Tak jsem dopracovala a jdu do hajan-už sotva koukám na monitor a pletou se mi oči,tak se omlouvám za případné chyby.Už to pročítat nebudu.Dobrou! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
5.12.08 00:59

Tak jsem konečně dodělala všechny PFky a přáníčka a mám z toho šílenou radost!!!! Napadlo mě, že bych mohla udělat i nějaké PFky vám, tak jestli budete chtít třeba pro babičky, třeba takovouto

Nikýsek

tak mi stačí dát do galerky, nebo ještě lépe poslat na mail marketa.carkova@centrum.cz fotečku nejlépe na jednobarevném pozadí kolem obličejíčku a já vám pošlu zpět PFku, kterou pak stačí donést na CD vyvolat jako fotku do jakéhokoli fotoshopu. Nechávám většinou dělat formát 10×15, ale může být i 13×18 nebo jiný, rozlišení je dost velký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
5.12.08 01:00

A holky co máte dvě dětičky, vám můžu udělat spoulečnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
5.12.08 01:01

chtěla jsem napsat společnou, už mi hrabe, asi půjdu do sprchy a spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
5.12.08 09:08

HOlky,

já už jsem fakt K.O… :? Dneska jsem se opět skoro vůbec nevyspala, NIky se budí co hodinu, někdy i co půl, vstávala jsem k němu snad 20× za noc a kojila ho tak 4×… :roll: Je to čím dál horší, místo toho, aby se to zlepšovalo..Ve dne je miláček zlatý, hodňoučký, hezky spinká, vydrží nepapat i 4 hodiny, ale v tu noc to nechápu, co mu je… Nekroutí se, takže bříško to nebude, hlad taky podle mě nemá, jenom se tím prsem uklidňuje, vrtí se a pobekává, i když je přebalený, není mu zima, ani horko, tak já už fakt nevím, co s ním…Už jsem se 3 týdny nevyspala a jsem z toho dost podrážděná a protivná… :(

Marrca, to PFko je moc hezké! :wink:

Noni, tak to je super, že Miška přibírá, jen tak dál, holky! Vidíš, že jste to zvládly, jste šikulky! :potlesk:

Elu, co se dá dělat, někdy jsou prostě ATB nevyhnutelná, tak ať brzo zaberou! Dětičky stejně bolest a nemoci snášejí lépe než kdejaký dospělák, že? Jsou to stateční broučci…

Tak hezkého Mikuláše všem přeju! My jdeme dneska na náměstí, budeme tak zvonit zvonečky a rozsvěcovat vánoční strom. Bude tam show s Leošem Marešem, Helenou Zeťovou a Ivetou Blanarovičovou, takže aspoň zas nějaká akce. :wink:

Jó, NIkolas má vlastně dneska taky svátek - je to v cizím jazyce Mikuláš, ale my to stejně slavíme na Nikolu.. :)

Tak papapa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital