Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky maminy!
Tak jsme byli na kontrole a Tobík dostal antibiotika ![]()
Spiropent mu prý hezky roztáhl průdušky,ale o to víc je slyšet,že tam je zánět.Prý nějaký netypický,protože nemá teploty-což je prý horší a proto mu napsala ty atb.
Příští čtvrtek jdeme na kontrolu-je mi ho líto bobana ![]()
A co vy?Kdepak všichni jste?To už se připravujete na Vánoce?
Já ještě ani nemám dárky a teď ještě musíme být doma,tak je nakoupím kdoví kdy ![]()
Ani do toho pečení se nějak nehrnu.Jindy už mám upečeno,ale letos jsem nějak lenoch.
Aduš-víš,že vyšli mumínci na dvd?Já jen pro info-kupovala je mamka,ale prošvihla jedničku.
Irči-vy jste takoví cipísci-akurátní miminko!No jo…toho jsme si neužily,že Dell?
I Anduli,že… ![]()
Ahoj holkyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jenom rychlý průlet … ale pozitivní , chichichi ![]()
Tak Miška dostala rozum a začala baštit … teď abych si to nezakřikla … je to znát a za uplynulý týden nabrala 200 g !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Takže tříměsíční míry : 5400 g , 62 cm, a kebulínek 39 cm.
Jinak jsem začala péct cukroví, takže fakt nestíhám ani chodit mezi Vás, sluníčka moje … ale nebudu to přehánět a snad to brzo stihnu…
Takže díky za držení palečků a podporu … máme Vás rády !!!!!!!!!!!!!!
Pampaláááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Noni,
Super:) ![]()
![]()
Elu,
jo a kde se dají koupit a jaký DVD…jak se jmenuje???????
Mumínek by se chtěl určo vidět…hihihihihi
papapap
Jé Noni, tak to je super, moc gratulujeme ke krásnému přírůstku. Michalka má skoro stejné míry jako Amálka (5460g a 61,5cm).
Elu teda to je síla, chudinka Tobísek, tak snad to zvládne v pohodě.
Kuk -
Noni - supeer!!
Elu - úplně bobíka lituju, ať jste brzo OK … a že jsem zvědavá - možná jsi to psala a já to přehlídla - on neměl vůbec žádné příznaky a přesto mu diagnostikovali zápal plic? nebo chrčel a měl poslechový nález a proto ten Spiropent a pak ATB?
Zuzi - Emi se taky na břišku moc nelíbilo, ale teď už je to jiné, natahuje se po hračkách a dokonce mám pocit, že se jí to začíná líbit víc než někdy na zádech … to chce čas … plakání při koupání - není nějaká změna - teplota vody, doba kojení … , my plakaly po vytažení z vody - a bylo to zimou (ač byla koupelna roztopená dost), teď už si zvykla a taky je víc obalená tukem, takže má izolaci ![]()
doufám, že to zlobení u jídla je přechodný, „kouká“ u kojení už dlouho, ale vždycky se řádně napila, ale teď vyloženě vyvádí alotrie a vypije toho malinko
… dohání to pak v noci, kdy vyžahne ve spánku ukázkově celé prso - no ale to by mělo být spíš naopak, mám z toho pocit, že kopíruje mamku, která večer vyjídá ledničku
![]()
Much
jsem teď s malou u našich - zítra jdeme na 4m prohlídku - a nevěřím svým očím - sousedi mají na zahradě ustájeného koně!!
klidná čtvrť ve městě
pokud se splaší, tak hravě přeskočí plůtek a bude nám tu skotačit
![]()
Jéé much-to máte hezký výhled! ![]()
Tobík měl nejdřív rýmu,pak začal ošklivě kašlat a doktorce se to v pondělí moc nelíbilo,že má stažené průdušky,tak dostal ten Spiropent a dnes říkala,že se průdušky hezky uvolnily,ale je slyšet,že tam je zánět.Prý,ale asi nějaký netypický,protože nemá teploty.Tak dostal Augmentin.Chudáček nějak naříkal když usínal-normálně jsem se rozbrečela když jsem ho slyšela ![]()
Much tak přesně takovýhle alotrie dělá u kojení i Amy. Kroutí se, pořád se pouští jak kdyby jí něco bolelo. A taky toho asi moc nepojí, protože v noci vstává jednou na kojení. A to už jsme měly komplet prospaný noci. Ale pamatuju si, že to u kojení dělala i Nelka v tomhle věku a pak to samo přešlo.
Elu, to se ti vůbec nedivím, že si brečela, já předminulý týden u Amy taky, měla chudinka strašný kašel, jednu noc kašlala tak, až se dusila z oček jí tekly slzy a když jsem za ní přišla k postýlce, tak se na mne pokaždé v té pauzičce mezi dalším kašláním statečně usmála. Jako kdyby mě chtěla uklidnit. Ona mne, místo abych já uklidňovala jí. No to mě tak dojala, že jsem tu řvala taky.
Jo Marrci,tak to je přesné.Obdivuju ho jak se na mě usmívá a přitom mu od pohledu není dobře.Jsou to bobánci…
Aduš-myslím,že ten název je prostě Mumíni-jsou to takové ty dvd za padesát korun nebo kolik-v trafikách.Kdyžtak se zítra pozeptám maminy jestli chceš.
Tak jsem dopracovala a jdu do hajan-už sotva koukám na monitor a pletou se mi oči,tak se omlouvám za případné chyby.Už to pročítat nebudu.Dobrou! ![]()
Tak jsem konečně dodělala všechny PFky a přáníčka a mám z toho šílenou radost!!!! Napadlo mě, že bych mohla udělat i nějaké PFky vám, tak jestli budete chtít třeba pro babičky, třeba takovouto
Nikýsek

tak mi stačí dát do galerky, nebo ještě lépe poslat na mail marketa.carkova@centrum.cz fotečku nejlépe na jednobarevném pozadí kolem obličejíčku a já vám pošlu zpět PFku, kterou pak stačí donést na CD vyvolat jako fotku do jakéhokoli fotoshopu. Nechávám většinou dělat formát 10×15, ale může být i 13×18 nebo jiný, rozlišení je dost velký.
chtěla jsem napsat společnou, už mi hrabe, asi půjdu do sprchy a spát
HOlky,
já už jsem fakt K.O…
Dneska jsem se opět skoro vůbec nevyspala, NIky se budí co hodinu, někdy i co půl, vstávala jsem k němu snad 20× za noc a kojila ho tak 4×…
Je to čím dál horší, místo toho, aby se to zlepšovalo..Ve dne je miláček zlatý, hodňoučký, hezky spinká, vydrží nepapat i 4 hodiny, ale v tu noc to nechápu, co mu je… Nekroutí se, takže bříško to nebude, hlad taky podle mě nemá, jenom se tím prsem uklidňuje, vrtí se a pobekává, i když je přebalený, není mu zima, ani horko, tak já už fakt nevím, co s ním…Už jsem se 3 týdny nevyspala a jsem z toho dost podrážděná a protivná… ![]()
Marrca, to PFko je moc hezké! ![]()
Noni, tak to je super, že Miška přibírá, jen tak dál, holky! Vidíš, že jste to zvládly, jste šikulky! ![]()
Elu, co se dá dělat, někdy jsou prostě ATB nevyhnutelná, tak ať brzo zaberou! Dětičky stejně bolest a nemoci snášejí lépe než kdejaký dospělák, že? Jsou to stateční broučci…
Tak hezkého Mikuláše všem přeju! My jdeme dneska na náměstí, budeme tak zvonit zvonečky a rozsvěcovat vánoční strom. Bude tam show s Leošem Marešem, Helenou Zeťovou a Ivetou Blanarovičovou, takže aspoň zas nějaká akce. ![]()
Jó, NIkolas má vlastně dneska taky svátek - je to v cizím jazyce Mikuláš, ale my to stejně slavíme na Nikolu.. ![]()
Tak papapa!