0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1955
9.12.08 09:47

Ahojky,tak máme za sebou další prospanou noc a myslím,že už to bude dobré.Tobík už nekašle a rýma minimální.

Kosti Tobík kašlal taky jakoby odkašlávacím kašlem-dost mě pak překvapilo,že se to doktorce nelíbilo.
Raději bych s Tomíkem zašla ať ho poslechne-řádí teď ošklivé virózy.Ale ty sama ho slyšíš jak se ti zdá a jestli ti to nepříjde hrozné,tak raději nechodit-ať tam člověk ještě něco nepochytí,že?
Cvičit se prý nemá i když jsou jen nastydlí,protože to je pro ně moc velká zátěž a nemají se zbytečně trápit.
Nejsi na něj trochu přísná? :wink: :lol: :lol:
Já se s prckama nekoupala,ale protože se nemůžu koupat a Michal nevím jestli by snesl,tak „studenou“ vodu :lol:

Jdu vařit.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
9.12.08 09:48

Dell - jojo je to přímo pod naším barákem -kousek od školy - dělají tam všechno možný pro mimča…je fakt že u vás určo bude něco blíž…ale na druhou stranu autem tu jsi docela rychle a mohli bychom společně cukrárnovat :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
9.12.08 09:52

Dell-to jsem moc zvědavá na vaše míry!!! :D

Kosti snad to na vás bude mít takový účinek(že budete odolnější).
Já jsem všechno zrušila a přestala jsem v zimě chodit i do mateřských center,protože jsme si vždy odnesli minimálně rýmu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.08 10:41

DELL? my tedy máme tvářičky jak broskvičky. Má pokožku úplně sametovou už od narození,,i včera kamarádka, co má stejně starého Filípka se divila,,já si sáhla Filípkovi na tvářiku a taky má drsnou krupičku. Je takový bledý,,a Tomča je „snědý“,,asi od narození, jak měl žloutenku :D
ale, s krupičkou máme ted taky zkušenost - na stehýnkách. Má si tři mapky.

Elu: konečně už bude líp, hm? Tobík už se uzdravuje :wink: hurá.
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
9.12.08 11:16

Leni - náš Tomík má kůžičku krásnou po koupeli…jak se spotí, tak má místama krupičku - ale fakt miniaturní - většinou takové linky od očí (asi od slaných slziček)…a pak na spáncích - a někdy kolem pusy - od dudíku…ale nic to není - kůžička je zatím taková citlivá

Elu - no je fakt, že toho se taky bojím, že tam něco chytne - uvidíme jak to půjde…vykašlat se na to můžu vždycky :wink: Na vaničkách bude sám, tak tam snad nic nehrozí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.08 12:43

maminy-dokrmovatelky,,,kde čerpáte informace o krmení miminek??? Já o tom nemám ani šajn,,třeba co dát,,,kdy dát,,,???? Jako zatím to neřeším,,,(ačkoli kolikrát si říkám při kojení,,KDYŽ TOMOUŠ TAK HROZNĚ ZLOBÍ, že už mu šoupnu nutrilon a bude!) ale do budoucna? Vím, že jsou nějaké ty „první lžičky“, přesnídávky, instatní kaše…ale fakt sem za blbce.
dík papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
9.12.08 13:44

Much,
jojojojoj vaničky bomba…hihihi malej dnes řádil jak blázen :) a rehabka říkalA ABYCH SE TAKY VYPRDLA NA RADY BAB a dělala co má malej rád :) Takže plavat budem a hold mazat no :)
Koupila jsem si u ní atopik karité a taky Brutnákovej olej Bio - na lupenku a ekzemy.....Takže mám dost všeho.
Momentálně jeden v Jarischy a Adermě a nejsme červený,ale z blízka vidíš ty plochy, jak jsou zduřelý a šupinatěj.Budu v tom dokud to půjde a jak se to zhorší, tak zkusím zase něco jiného.

Jinak jsem točila na fo´ták video jak plavčíme.....tak jsme zvědavá :)

Leni,
se v ším ti poradí Dr pokud nevíš :)
Má se kojit do 6 měsíců pokud dítě neřve hladem a nic jiného nedávat. Jinak pak kaše a zelenina :)

my měli pár laktačních krizovek, tak jsem dokrmovala Nutrilonem pro děti s refluxem, ale jsme opět nazpátek jen u koja :):):)
Doma mám nemléčnou rýžovou kaši od 4 měsíce. To proto, že máme alergii na kravské mléko. Takže můžem nemléčnou a míchat ji budu s HA Nutrilonem. Už jsme to zkoušela a dá se to :) Ale to nás čeká až po KO 2.1.2009 kdy jdem na druhou hexu. Tam mi Dr řekne zda dokrmovat a nebo ne, ale říkala že asi ano že je moc velkej a že už mu to nebude stačit :)

Ostatní pardon že nereaguju…nestíhám :) papapap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
9.12.08 14:02

Jé Aduš to musí být moc hezké to video!!!To je fajn,že se Tobíkovi vaničky líbí!

Teď doporučují kojit plně až do sedmi měsíců,ale jak známo co lékař jiný názor… :roll:

A zvlastní zkušenost-mě tedy doktorka moc neporadila co a jak s příkrmy.Ale člověk na to brzy příjde.. :wink: Kamarádky poradí a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
9.12.08 14:17

Elu,
aha…to mám dobrou Dr a navíc mě radí v tom Gastru víš :)
Máme začít večer rýžovou kaší a pak začít mrkví …jen uvařenou nebo podušenou a rozmačkat a max malinko másla nebo oliv oleje. a to prej cca 7 dní a pak přidat brambory- dělané úplně stejně. No a to máme 3 příkrmy a to zatím stačí ne?????
Pak bude maso a další zelenina. Jinak ovoce my vůbec…má nejvíc alergenů. Takže si počkáme až asi na podzim. Můžem stejně jen jablky, hrušky a švestky…to co je naše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
9.12.08 14:18

Na rajče jsemm šupla do 3. měsíce 2 fotky z plavča, ale jsou rozmazané…hihih Tobulís se moc mrskal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
9.12.08 14:20

Jinak v sobotu mamka hlídá a já valím na Veterinu s Rudýsem…má roční očkování…hihihih a odčervení…hihihihi No to bude radosti…hihihihi A pak jdem pro stromeček…hihihihihi Už se těším :)

Elu a Tobuška už nekašliká ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
9.12.08 15:45

Aduš-naštěstí už nekašle,ale hrozně se bojim,aby zase nechytil tu rýmu od Máti.
Doktorku jsem právě změnila,protože jsem s ní nebyla spokojená,tak doufám,že tahle bude lepší.

Taky mě čeká očkování kocoura,ale vůbec nevím kdy se tam dostanu.Neumím si představit jít s kocourem v přenosce a s autosedačkou :roll:
Snad po Novém roce někdo pohlídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
9.12.08 15:58

ahojky,

tak sme spat z KO. Vsetko v pohode, Andy je naockovany Prevenarom. Chudacik maly jak plakal :cry: :cry: :cry:

Mudra mi povedala, ze haxa nedava lebo maly cvici. A tvrdila, ze je to popri cviceni strasna zatez, ale ze Prevenar je o nieco „lahsia“ vakcina, tak sa da zacat s nou.

Nase miery su 66cm a 7,7 kg, hlavicka 42cm.

tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
9.12.08 16:57

Dell-gratulujeme ke krásnému přibírání!!!Andreas má skoro stejně jako Tobík ve čtyřech měsících :lol:

Nás doktorka také ještě nenaočkovala kvůli cvičení.Možná příští měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
9.12.08 17:26

b]Dell - my máme odložené očkování ze stejného důvodu…ale asi by nás i tak očkovala až ted - hexa je prostě záhul…zítra zase začneme s tělocvikem - aby to k něčemu bylo…
míry měl Tomík před 3 týdny stejné - teda samozřejmě jen hlavičku a délku-s váhou nemáte konkurenci :lol: :lol: zajímalo by mě kolik měří ted, protože zase strašně vyrostl :wink:

Elu - super že už se Tobík zase dostává do kondice :wink:

Aduš - malý je ve vanice kásnej :wink:

Tomík už je mnohem lepší než ráno…ale tahám z něj šílené množství hleníků - naštěstí nejsou nijak zabarvené…tak dobrý…zítra půjdeme na kratinkou prochajdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí