0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9645
9.12.08 18:18

Elu,
já jdu jen proto, že tu bude mamka a maji v sobotu dopoledne otevřeno :)
A to je dobře že jsi šla jinam a třeba bude přístup lepší. Já si taky musela najít Dr co mi vyhovuje :) A přehlásila jsi oba kluky?????

Dell,
ty cm máme stejné , ale ty kilča????? Vy jste teda chlapáci :)

Kosti,
díky, ale ty fotky jsou rozmazaný…no hrůza! Později se pokusím o lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
9.12.08 18:55

Aduš to nevadí,že jsou rozmazané-jsou moc hezké!
Přehlásila jsem oba kluky.

Jsem pěkně naštvaná a smutná-v obchodě nám ukradli tržbu a podle mě se to stát nemuselo,ale to už je teď jedno,že..
Policajti toho mají prý hodně.Volali je v půl páté a doteď na ně Michal čeká… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
9.12.08 19:53

elu , to je bohuzel klasika…naposledy ked nam na Motolskom platenom parkovisku vykradli auto, cakali sme na policajtov 4 hodiny (museli sme lebo bolo sluzobne) a potom sme si este museli tie 4 hodiny parkovania zaplatit :evil:
je mi to luto, ste na to nejak poisteni a aky obchod vlastne mate?

ado , tie kilca u nas idu neuveritelne nahoru…podla mojho merania je ale Andy dlhy 68-69cm. ked ho totiz nasa MuDr meria tak on sa stale skrci a uberie si par cm. ALe i tak sme cvalici :lol: oba :lol: :lol: :lol:

kosti, mozno sa potom nato cvico pridam, ako casto to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.08 20:36

Dell, ty kila ti závidím :wink: já se zas stresuju z naší hubené žížaly Tomíka.Kdyby aspoň pil,,,naopak řve při pití,,,,moc toho tím pádem nevypije. :cry: Pije normálně jen v noci,,,dnes sem to konzultovala s PA, ke které chodím cvičit. Prý mám vytrvat a kojit a kojit.(ale je to boj,,,ten řev mně ničí) - aspoň nebrečí normálně, tak si říkám, že snad hlad nemá. :roll:
mno nic…
tak pěkně papkejte děťátka. :wink: a nezlobte maminy

PS: PA nám nabídla cvičení i s dětičkama - bude to zavádět nově od ledna. Je to na míčích,,,taxem zvědavá, určo to zkusíme. :wink:
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
9.12.08 22:31

Ahojky holky,

tak jsme dneska byli s Nelinkou pouštět balónek pro Ježíška s přáním. Měli jsme tu takovou akci od mateřského centra, každé dítě si pustilo balónek s přáním. Bylo tu moc hezký a jsem z toho tak nějak vánočně naladěná. A Nelinka taky, teď už jenom musí vydržet být hodná až do Vánoc, aby jí Ježíšek přinesly ty vytoužené vojáky.

Leni, neblázni, Tomík přece není nijak extra hubený, Amy měla ve třech měsících 5460g a přijde mi úplně v pohodě, ani nijak zvláíšť hubená. Prostě buď v klidu, kdyby neprospíval tak by nebyl takhle v pohodě a usměvavý.

Much až budeš mít chvilku, pošli fotku Emičky, ať ti můžu udělat PF.

Jinak doufám, že všem kdo jste chtěly PFku jsem ji poslala, kdybych na někoho zapomněla, tak se prosím připomeňte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
10.12.08 08:46

Elu - to je děs běs…ještě takhle před vánoci :cry: pochybuju že je chytnou…snad to nebyla velká škoda :cry: co vůbec v krámečku prodáváte? …neměli byste tam něco vhodného pro našeho tatku k vánocům? Nikam se nedostanu a nemám ani nápad :wink:

Dell - mělo by to být jednou týdně…dnes tam jedu kvůli podrobnostem

Marrco - to je moc hezký zvyks tím balonkem pro ježíška

Leni podle mě je Tomík úplně v klidu, krásný zdravý miminko…tak si ho užívej a nehledej na něm nedostatky - žádné nemá :wink: :wink:

holky druhomaminky jak dlouho tak cca trvá u bobíků než se zbaví kašle??? Tomík je dost zahleněný, odsávám z nosíku jako divá…kašle sice mín často, ale zvuk je pořád stejný- včera večer se mi z toho kašle zase ublinkl - je to lepší než na začátku, ale furt nic moc…tak nevím zda k doktorce jít nebo ne.....co myslíte???

jinak jsem včera začala pročítat knížku o příkrmech a výživě dětí od Fořta - a jsem z toho docela přešlá…je dost radikální, ale má pravdu…budu se snažit kojit co nejdýl…i když výrobci umělé výživy a příkrmů své produkty velebí, není o co stát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
10.12.08 09:45

Ahojky!

Tak jsem se vyspala jako…už si ani nepamatuji kdy… :D
Tobík se v deset napapkal a vstával až v osm 8O :D Žádné chrchlání,odsávání…ani ráno…no prostě super-mám velkou radost.

Kosti já bych k doktorce šla(podle této poslední zkušenosti s Tobíkem-šla jsem jen pro jistotu a vidíš jak jsme dopadli).Samozřejmě to nemusí být váš případ,ale lepší když ti řekne,že má poslech dobrý-zvlášť když už jednu bronchitidu prodělal.

Prodáváme oblečení.Naštěstí to nebylo na konci dne,takže nějaká tržba ještě byla,ale byl to plat jedné prodavačky.Co naplat-musí se udělat opatření,aby se to pokudmožno neopakovalo.Musel to být někdo kdo věděl,že se pro objednávky chodí do zadu,protože přišel s tím,že má objednávku přes internet.

Dnes budu péct nějaké cukrovíčko-chtěla jsem péct jen linecké,ale kidyž jsem viděla jak se mi po tom sápe Máťa :lol: ,tak ještě upeču.Předešlé roky se cukroví ani nedotkl,tak proto jsem myslela,že péct ani moc nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
10.12.08 11:39
:?:

Příspěvek upraven 20.06.14 v 10:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
10.12.08 15:33

tak jdem zítra na prohlídku - po jistotu,…prý je ted hodně nemocných dětí

Zuzanah - Fořta si nekupuj, budeš z toho zbytečně vykulená jak já…musím si najít něco jiného :lol: asi je dobré si to prolistovat, člověk si spoustu věcí uvědomí, ale řídit se tím moc nejde :wink: a už vůbec ho nedoporučuju nekojícím maminkám - měly by z toho akorát depku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
10.12.08 16:34

Dell to máte teda míry :D Ty taky jenom kojíš, že?
Elunko , tak to věřím, že ses pořádně vyspala.Už bylo potřeba, že? S tou tržbou to naštve, je to hrozné, jak jsou lidi sprostí :cry:

Zuzanah taky přemýšlím, co mám s malým furt dělat.Poslední týden nechce být vůbec v postýlce, no už je trochu vyčůraný.Chce se jen chovat a nejlíp když u toho chodím od okna k oknu.Je strašně zvědavý.
No ale můžu si za to sama.Obě dvě babičky jsou tady odsud, takže každý den jsme buď u mamky nebo tchyně.Tak jsem jim dopřávala ať si malého pochovají, tak se není čemu divit, že si na to rychle zvykl. :D No a s pitím taky teď zlobí, snad to bude lepší.

Zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
10.12.08 16:40

Alo - jojo…prcci budou čím dál tím aktivnější a v postýlce je nuda :wink: já musím Tomíkovi neustále m+ěnit aktivity, chvilku si hraje v postýlce, pak obejdeme byt,…pak si chvilku hraje na hrací dece na bříšku…pak s hrazdičkou…pak si ho vrzmu na gauč a podávám mu chrastítka…a tak to jde celý den dokola…naštěstí na chování si moc nezvykl…ale furt se musí něco dít :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
10.12.08 18:59

Zdarec,
já mám dneska den blbec :roll:
Byly jsme dnes s Emi poprvé na cvíču a spletli nám kurz, při parkování jsem ťukla vedle stojícího Opela, doma vyhodila pojistky a pak málem zrušila skříňku od elektroměru a když jsem si chtěla spravit náladu koupí světříku (výhodná koupě přes MMB s osobním odběrem), tak mi nebyl :roll: Navíc panáka si dát nemůžu, neboť kojím a manžel tu trousí hloupé vtípky o parkování :evil: :roll:

Na cvíčo jsem se moc těšila, mám na Větrníček výborné reference, jenže při objednávání zařádil šotek a my místo 3-6m se ocitli ve skupině 6-12m dětí :roll: … PA to slíbila přizpůsobit, ale moc to nepřizpůsobila :( , začátek byl ještě celkem OK, Emís se koukala na děti, tančily jsme v kolečku, dělaly letadýlka, ale pak začala být unavená, nakojily jsme a pak už se jen koukaly … no ale nebuďme negativní, jako seznámení celkem dobrý a příště už to snad bude v naší věkové kategorii … Emi se ukázala jako společenská holka, byla tam ještě jedna 4m holčička a ta s brekem po chvilce odešla … Akorát jsme nebyly tak nadšené, jak jsem čekala …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
10.12.08 21:12

Ahojky holky

Elu, teda to je pech s tou ukradenou tržbou, tak třeba ještě viníka dobadnou, ikdyž tomu moc nevěřím, v dnešní době je asi takovýhle krádeží bohužel spoustu. A supre je, že je Tobískovi už lépe.

Much, teda to vám to s tím cvičením vymňoukly, tak hlavně, že to Emičce líbilo aspoň chvilku.

Já jsem byla teprve teď na kontrole po šestinedělí, a byla jsem vlastně naposled u svého současného dr. Odchází do důchodu a ordinaci po něm přebírá doktorka, ke které se mi moc nechce. Udělala jsem mu na památku hodiny s miminky jeho pacientek a byl nadšený, až dojatý. Na mne taky padl nějaký ten splín, kde splaším nového dr, to si zas budu muset zvykat na nové pořádky, ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
10.12.08 21:34

Ahojky holky,
dneska nám to nějak rychle uteklo.
Ráno jsme byli u té doktorky. Takže přibývání dobrý, má teď 5720 g, chudokrevnost podle výsledků dobrý, železo ale máme brát dál. Pak jsme dostali první pigárko Hexy. Jenom trošičku kvíkla, ale jinak dobrý. Ale večer jsem naměřila trošku teplotku, tak jsem dala sirup, tak snad už to dneska bude dobrý.

Holky, kdo jste měl reakci na očkování…trvalo to jen ten jeden den?

Od doktorky jsme jeli s manžou vyřídit jeho rodičovskou. Myslela jsem, jak to bude rychle vyřízené, ale znáte úřady :(
Veškeré papíry (teda aspoň já jsem si myslela, že jsou všechny :) ) jsme měli vyplněné z internetu. Ale na úřadě nám dali ještě další. Jeden jsem musela nechat potvrdit já v práci a druhý manžel v práci. Takže jsme ještě objížděli zaměstnavatele a sbírali razítka. Protože má manžel trvalé bydliště na Praze 8, tak jsme jeli tam, ale trefili jsme se až na potřetí. Úřady mají rozstrkané do několika budov. No, a když už jsme konečně našli tu správnou, dokonce i správnou úřednici, tak nám řekla, že jdeme moc brzo, že to můžeme podat nejdřív 30 dní před vznikem nároku. No to jsme se fakt pobavili. Naštěstí byla ochotná, takže všechny ty dokumenty zkontrolovala, ověřila a my už to v lednu jednom odešleme. Uff jsem ráda, že už to máme za sebou :lol:
Mám za sebou taky první miniodsávání :D toho co po Terce zbylo :D Tak mám v mrazáku první dvacítku :D

Kosti zatím jsem se s Terkou taky nekoupala. Ještě si netroufám. Jinak ať je Tomík brzo fit :lol:

Aduš krásný fotky. Fakt si v té vodě lebedí a jaké má krásné plavky :D

Elu ty chmatáci to je děs a teď před vánocemi mají žně.

Leni přesně vím o čem mluvíš..myslím tím to zlobení u kojení. Terka to má jako na houpačce, pár dní v pohodě a pár dní vyvádí jak…nevím co. A občas u kojení taky brečí. To jsou pak nervy. Ale drž se, jestli jinak nebrečí, tak určitě hlad nemá :)

Zuzi to máš dobrý, že jdou kilča pěkně dolů. U mě se to nějak zastavilo, ale není se čemu divit, poctivě dodávám kalorie v čokoládičkách.
Jinak Terka se s hračkami poslední dobou taky nudí. Dřív si vydržela hrát sama o něco dýl. Teď by se taky nejradši nosila a koukala kde co lítá.

Much tak to byl fakt den blbec, to by sis toho panáka zasloužila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
10.12.08 21:40

ahoj,

taka som utahana ze si to ani nedokazete predstavit…
Rano sme boli na rehabku…pekne nas sprdli a dali nam dalsi ovela hnusnejsi cvik…asi mi roztrhne srdce z toho placu :(
Potom na ko na neurologii…tam nas zasa pochvalili, ze vraj ake pokroky robime a ze sme supr…No a potom sme lobzovali po Letnanoch a nakupovali darky…
Domov sme dorazili o 6.00, okupala som maleho, nakojila a konecne ulozila spinkat…ufffff…mam dost.

No, kupila som darek tchyni.., manzelovi 2 hezke svetre Pietro Fillipi s V, segre taky svetrik a malemu jedlo Leporelo Lamazze a Chicco spacieho kamosa. Dufam ze sa mu bude pacit :lol:
Este som nakupila pleny, balmandol a par somarin…no kreditka dostala pekne zabrat. :cry:

Kosti - ak malinky bude kaslat aj zajtra, tak radsej zajdite k Dr. Nema teplotu?

Alo - jj, my len kojime, nedostal zatial okrem MM ani vodu :lol: Ale uz aj nasa Mudra mi povedala, ze mam asi smotanu a nie mlieko :lol:

much - teda dneska ziadna slava…Marphyho zakony proste platia, ked sa nieco ser..tak vsetko a poriadne. Neeboj, zajtra bude lepsie :lol:
elu, tak to vam niekedy budeme musiet urobit trzbu :D Ako Tobik, uz je ok?

Leni . jo, skus to vydrzat, konie koncov, keby nieco nebolo ok tak vam tvoja Mudra nariadi prikrm a hotovo. Je pravda, ze Andy papka od narodenia velmi rad, prisaje sa a sustredene saje kym ma celkom neycucne …vyvadzat zacina az ked mu podla mna tecie malo mliecka, to ho prehodim na druhe a je zasa klud. :)

idem nieco zjest lebo odpadnem od hladu,

papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí