Poradna duly
Jana Čurdová
Trochu opožděně
Krásné svátky a do Nového roku všechno nejlepší, ať nám ty naše srpnové dárečky dělají nadále samou radost ![]()
ahoj maminky a miminka, tak jaký byl Ježuch??? My byli u našich celý den, odpo dlouhá prochajda, v 17h že půjdem na večeři,,ale Tomík začal řvát(chtěl spát a nešlo mu to,,navíc nebyl ve „svém“) no asi 15min sme ho vozili v kočáru po bytě. takže večeřičku a rozbalování dárečků prospinkal.pak se vzbudil a šel na dárky. Koukal po nic,,nevěděl co dřív,,,to byla sranda, jak byl vykulenej.
že by ho stromek nějak extra „bavil“, to ne ![]()
příští rok bude s našima mrňouskama veselejší
te´d to byla taková „generálka“ hihi ![]()
papapa
Taky patřím k opozdilcům
Takže dodatečně přeji krásné svátky a hodně zdravíčka a štěstíčka v Novém roce a to nejhorší ať se nám obloukem vyhne ![]()
Jo a ještě Kosti moc gratuluju ke krásnému vánočnímu dárku v podobě žádosti o ruku ![]()
No a Ježíšek…myslím, že se povedl, ikdyž příští rok bude ještě o 100% hezčí. Byli jsme doma, ale přijeli k nám naši s bráchou a mojí babičkou. Během večeře si Terezka hrála sama v postýlce, ale pak už byla unavená, tak jsme se střídali v nošení. Ale když jsme pak rozbalovali dárky, měla zase co pozorovat. Dostala dvě hračky od Lamaze, ty se jí moc líbily, ale víc si s nima hrála až dneska.
Jinak jak z toho všeho byla unavená, usnula hned na první pokus
, takže jsme se po schodech ani moc nenaběhali
tak uvidíme dneska.
Na dárky ani papír se moc nevrhala a stromeček jí taky moc neslnil, ale jak jsi psala Leni , příští rok to bude mnohem veselejší ![]()
Krásný večer a papa
Ahojky!
Kosti-moc gratuluji ke krásnému dárečku!!!
S Tobíkem to začíná být nějaké náročné.Hrozně by se chtěl plazit a to mu samozřejmě nejde a hrozně se u toho rozčiluje,tak ho dám na zádíčka a v tu ránu je zase na břiše a zas by se plazil a zase se rozčiluje a takhle to jde celý den…-ne to samozřejmě ne,ale spokojený je když se nosí-což s jeho váhou je mazec a nebo když kolem něj lítá Máťa,ale ten pořád nechce,že..
A nebo by seděl,ale to zas nechci já…a do toho pořád něco Máťa-no je veselo ![]()
Jinak Tobík trhal papír z dárečků o sto šest a rovnou do pusy ![]()
Začali jsme s příkrmama a moc mu chutnají.
Aduš-Tobíkovi vše nejlepší ke 4.měsíci! ![]()
Myslím vždycky na všechny,ale vzpomenu si jen na Adušky Tobíka,protože to mají ve stejný den jako my.Tak se omlouvám ostatním-ale myslím na vás! ![]()
Hrozně to utíká.Než se nadějem bude jim rok…
Mějte se krásně.papa Elen a Tobík
Ahojík holky!
Tak máme pomalu po prvních Vánocích našich prďolků - jezulátek, chichichi
Elu …jsem se hrozně zasmála tomu, jak jsi popisovala, že Tobulka trhal papíry a rval si je do pusy - a hned na to jsi napsala, jak jste začali s příkrmy, chichichi … no, promiň mi to, ale mne se to spojilo do jedné věty jako, že ho přikrmuješ papírem, chichichi … já vím, že neeeeeeee … jenom mne to prostě hrozně rozesmálo ![]()
Tak u nás proběhlo rozbalování ve větším klídku, páč Míšu spíš zajímal rozsvícený stromeček a taky světýlko blesku foťáku , chichichi … se mi zdá, že z ní bude modelka - to si dělám srandu … na štědrý den jsem přišla na to, že jsem jí v podstatě všechny dárečky rozbalila předem, tak toho moc neměla, ale příští rok to budou tuny…asi, chichichi … dostali jsme několik kousátek, tak je skoro můžem rozdávat …
Všem čtyřměsíčním gratulka a samozřejmě, že i všem pětiměsíčním - jejej, to to utíká … to snad není ani možné ![]()
Pampaláááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak a sme doma. myslela som si ze dva tyzdne su dlha doba, ale preslo to ako jeden den a sme spat.
malinky mal konecne okolo sea spustu inych ludi, nielen mamku a bol tomu strasne rad. Let opat v pohode, ani nezaplakal, celu cestu bol usmievavy, no proste zlaticko moje.
S manzelom je to ale cim dalej tym horsie, takze neviem ako to cele dopadne…
najnovsie mi vynadal zato, ze jeho mama k nam nechodi, ze je to vraj moja vina…
to ze ja som ju pravidelne zvala od kedy sa maly narodil a ze ona si najde cas tak raz za 3 tyzdne…no neviem…a aj ked pride tak malemu venuje max 10min a zvysok svojmu synackovi popripade kontrole a buzeracii ci vsetko robim spravne
![]()
Kosti, srdecne gratulujem
Dufam, ze vam to vyjde a budete spolu stastni ![]()
na zvysok teraz nereagujem, lebo jaksik nemam vobec naladu, soracik za tento prispevok, ale je mi nejak smutno
![]()
ahoj zdravim po dobe
nak nestiham hlasim 4 mesicni kontrola v poradku 8kg 740
64cm. doktor nas nepochvalil a ja uz se tesila protoze julca papala rozhodne min tak jsem si myslela ze pribrala jen malinko. nic najeli jsme mrkvicku a dalsi veci teda musim to jeste probrat s porodni asistentkou protoze mam strach ze do ni navalim vsechno mozne a pak ji boli brisko. od te posledni navstevy je naka uplakana a papa fakt malo. porad se dohadujem jestli to nejsou zuby ale myslim ze by mela natekle dasna. zuzlani vseho a slintani je prece normal ne? jak se mate holky? byl stres o vanocich? ja je teda moc nemusim jeste ze uz je to pryc a pribrala jsem tri kila hnus!!!!!!!!! cpu se jak prase jeeeeee zviratko je uz zase vzhuru tak pa
Ahoj holky,
tak konečně trochu klidu.Všechny návstěvy splněny
Malý toho měl docela dost, myslím těch návštěv. ![]()
No taky ho to moc nebralo, jenom ten svítící stromeček se mu líbil
Příští rok to bude lepší.
Elu gratuluju k 5 měsícům, jo jo to to letí.
A Aduš a Magdičce taky.No prostě všem ![]()
Magdi Julinka je teda pořádný macík, to se docela pronese, když ji chováš.No a já jsem taky přibrala asi tak dvě kila, nějak se nám toho sešlo
Ale pořád si říkám, že až přestanu kojit
Ha ha to jo prva jsem říkala, že začnu cvičit po sestinědělí, ted říkám po kojení,ale co vymyslím potom to teda nevim. ![]()
Dell to je mi líto co se u vás děje. A byl manžel s váma na slovensku, nebo jste tam byli sami?
No nic, musím jít, jestě si dojde pro Ježiška manželův syn, tak jsu nachystat cukroví atd. Tak zatím pa pa a mějte se
Alo: banán???ty jo ten si troufá,,taky bych najraději už něco Tomíkovi šoupla,,ale chci vytrvat podle PA (až po 6měsících)
DELL: chudinko, ty si teda užíváš. Já mám taky tchýni krávu,,ale taky mám strach, že se kvůli ní budem hádat s manželem.(mimochodem, o štědrém dni jsme jí byli dát dárek i s malým sme šli a ona ho začla chovat, líbat ho,,,nemohla se ho nabažit.-připomínám, že do té doby se nám vyhýbala, když sme jeli s kočárem, přecházela na druhý chodník - a ted najednou z ní bude „babička“?? - no mám vztek hrozný! NIKDY JÍ HO NEPŮJČÍM,,zešílela bych strachy.(léčila se několikrát na hlavu, je to magor debilní a Toma v dětství příšerně týrala) - a ted se bojím, že Tom se s ní bude chtít zas vídat a i Tomíka…hrůůzná představa.
(promiňte, za vylití srdíčka, musela sem to ventilovat,,prostě mám o svého broučka strach)
Magdi: teda vy rostete,,to je baculinka. jejda, má o dvě kila víc, než naše hubená žížala hahaha ![]()
kila: já žeru jak prase, furt se cpem, vánoce a podobné svátky nemám ráda JEN KVŮLI TOMU, že musíme žrááááát! - furt ti něco nabízí, dej si, když sme se s tím dělali,,apodobně.
já začnu po lednu!(cvičit atd…) - jasně, nejdřív sem řikala po 6nedělí,..sem jak ty ALO!
když je výmluva, proč ne hihi
tak papa
maminky a miminka mějte se krásně.
jo a holky, dnes sme byli s Tomem v porodce, jeho sestřenice včera porodila Karolínku(3.300), to byl drobísek,,,sem z ní ouplně hín. Taky chci malé mimí!!!!! Tomík už je rošťák velkej!
Ahojky holky, tak vás zdravím z chaloupky, kam jsme hned pětadvacátehé prchli. Amálka taky trhala papíry z dárečků, ale celkově jí to bylo taky docela jedno. Dostala ptačí rodinku od Lamaze a do ptáčků se přímo zamilovala. Krásně si s nima vyhraje, tak jsem moc ráda, že jí ježíške „kápnul do noty“.
Leni, tak jste aspoň měli klid na štědrovečerní večři a rozbalování dárečků, když Tomík chrupkal, ne?
Dell to je mi moc líto s tím tvým manželem, tak jsi se na něj měla vyprdnout a zůstat u vašich dýl. Třeba by se mu po vás začlo stýskat a konečně by se mu rozsvítilo.
Magdi, to má Julinka úplně stejnou váhu jako měla Nelinka v roce. To budeš mít za chvilku pěkné svalíky, jak budeš Jůlinku nosit.
Álo a chutnal mu bananánek?
Teda Leni, to se taky divím, že tchýně tak obrátila, tak snad se teď nebude dožadovat hlídání. A o jídle mi ani nemluv, nedělám prakticky nic jiného než že žeru.