0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1203
25.12.08 08:38

Trochu opožděně :roll: Krásné svátky a do Nového roku všechno nejlepší, ať nám ty naše srpnové dárečky dělají nadále samou radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.08 10:28

ahoj maminky a miminka, tak jaký byl Ježuch??? My byli u našich celý den, odpo dlouhá prochajda, v 17h že půjdem na večeři,,ale Tomík začal řvát(chtěl spát a nešlo mu to,,navíc nebyl ve „svém“) no asi 15min sme ho vozili v kočáru po bytě. takže večeřičku a rozbalování dárečků prospinkal.pak se vzbudil a šel na dárky. Koukal po nic,,nevěděl co dřív,,,to byla sranda, jak byl vykulenej. :D že by ho stromek nějak extra „bavil“, to ne :wink:
příští rok bude s našima mrňouskama veselejší :twisted: te´d to byla taková „generálka“ hihi :)
 papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
25.12.08 18:25

Taky patřím k opozdilcům :oops: Takže dodatečně přeji krásné svátky a hodně zdravíčka a štěstíčka v Novém roce a to nejhorší ať se nám obloukem vyhne :D

Jo a ještě Kosti moc gratuluju ke krásnému vánočnímu dárku v podobě žádosti o ruku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
25.12.08 18:32

No a Ježíšek…myslím, že se povedl, ikdyž příští rok bude ještě o 100% hezčí. Byli jsme doma, ale přijeli k nám naši s bráchou a mojí babičkou. Během večeře si Terezka hrála sama v postýlce, ale pak už byla unavená, tak jsme se střídali v nošení. Ale když jsme pak rozbalovali dárky, měla zase co pozorovat. Dostala dvě hračky od Lamaze, ty se jí moc líbily, ale víc si s nima hrála až dneska.
Jinak jak z toho všeho byla unavená, usnula hned na první pokus :D , takže jsme se po schodech ani moc nenaběhali :D tak uvidíme dneska.
Na dárky ani papír se moc nevrhala a stromeček jí taky moc neslnil, ale jak jsi psala Leni , příští rok to bude mnohem veselejší :lol:

Krásný večer a papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
26.12.08 20:13

Ahojky!

Kosti-moc gratuluji ke krásnému dárečku!!!

S Tobíkem to začíná být nějaké náročné.Hrozně by se chtěl plazit a to mu samozřejmě nejde a hrozně se u toho rozčiluje,tak ho dám na zádíčka a v tu ránu je zase na břiše a zas by se plazil a zase se rozčiluje a takhle to jde celý den…-ne to samozřejmě ne,ale spokojený je když se nosí-což s jeho váhou je mazec a nebo když kolem něj lítá Máťa,ale ten pořád nechce,že..
A nebo by seděl,ale to zas nechci já…a do toho pořád něco Máťa-no je veselo :D

Jinak Tobík trhal papír z dárečků o sto šest a rovnou do pusy :D
Začali jsme s příkrmama a moc mu chutnají.

Aduš-Tobíkovi vše nejlepší ke 4.měsíci! :D

Myslím vždycky na všechny,ale vzpomenu si jen na Adušky Tobíka,protože to mají ve stejný den jako my.Tak se omlouvám ostatním-ale myslím na vás! :oops:
Hrozně to utíká.Než se nadějem bude jim rok…

Mějte se krásně.papa Elen a Tobík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
27.12.08 13:27

Ahojík holky!

Tak máme pomalu po prvních Vánocích našich prďolků - jezulátek, chichichi

Elu …jsem se hrozně zasmála tomu, jak jsi popisovala, že Tobulka trhal papíry a rval si je do pusy - a hned na to jsi napsala, jak jste začali s příkrmy, chichichi … no, promiň mi to, ale mne se to spojilo do jedné věty jako, že ho přikrmuješ papírem, chichichi … já vím, že neeeeeeee … jenom mne to prostě hrozně rozesmálo :lol:

Tak u nás proběhlo rozbalování ve větším klídku, páč Míšu spíš zajímal rozsvícený stromeček a taky světýlko blesku foťáku , chichichi … se mi zdá, že z ní bude modelka - to si dělám srandu … na štědrý den jsem přišla na to, že jsem jí v podstatě všechny dárečky rozbalila předem, tak toho moc neměla, ale příští rok to budou tuny…asi, chichichi … dostali jsme několik kousátek, tak je skoro můžem rozdávat …

Všem čtyřměsíčním gratulka a samozřejmě, že i všem pětiměsíčním - jejej, to to utíká … to snad není ani možné 8O

Pampaláááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.12.08 17:15

della

tak a sme doma. myslela som si ze dva tyzdne su dlha doba, ale preslo to ako jeden den a sme spat.
malinky mal konecne okolo sea spustu inych ludi, nielen mamku a bol tomu strasne rad. Let opat v pohode, ani nezaplakal, celu cestu bol usmievavy, no proste zlaticko moje.

S manzelom je to ale cim dalej tym horsie, takze neviem ako to cele dopadne… :( :( najnovsie mi vynadal zato, ze jeho mama k nam nechodi, ze je to vraj moja vina… :? to ze ja som ju pravidelne zvala od kedy sa maly narodil a ze ona si najde cas tak raz za 3 tyzdne…no neviem…a aj ked pride tak malemu venuje max 10min a zvysok svojmu synackovi popripade kontrole a buzeracii ci vsetko robim spravne :cry: :cry:

Kosti, srdecne gratulujem :lol: :lol: :lol: Dufam, ze vam to vyjde a budete spolu stastni :lol:

na zvysok teraz nereagujem, lebo jaksik nemam vobec naladu, soracik za tento prispevok, ale je mi nejak smutno :cry: :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
11574
27.12.08 17:27

ahoj zdravim po dobe :oops: nak nestiham hlasim 4 mesicni kontrola v poradku 8kg 740 :lol: 64cm. doktor nas nepochvalil a ja uz se tesila protoze julca papala rozhodne min tak jsem si myslela ze pribrala jen malinko. nic najeli jsme mrkvicku a dalsi veci teda musim to jeste probrat s porodni asistentkou protoze mam strach ze do ni navalim vsechno mozne a pak ji boli brisko. od te posledni navstevy je naka uplakana a papa fakt malo. porad se dohadujem jestli to nejsou zuby ale myslim ze by mela natekle dasna. zuzlani vseho a slintani je prece normal ne? jak se mate holky? byl stres o vanocich? ja je teda moc nemusim jeste ze uz je to pryc a pribrala jsem tri kila hnus!!!!!!!!! cpu se jak prase jeeeeee zviratko je uz zase vzhuru tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
27.12.08 17:52

Ahoj holky,
tak konečně trochu klidu.Všechny návstěvy splněny :lol: Malý toho měl docela dost, myslím těch návštěv. :)
No taky ho to moc nebralo, jenom ten svítící stromeček se mu líbil :D Příští rok to bude lepší.
Elu gratuluju k 5 měsícům, jo jo to to letí.
A Aduš a Magdičce taky.No prostě všem :D
Magdi Julinka je teda pořádný macík, to se docela pronese, když ji chováš.No a já jsem taky přibrala asi tak dvě kila, nějak se nám toho sešlo :D Ale pořád si říkám, že až přestanu kojit :idea: Ha ha to jo prva jsem říkala, že začnu cvičit po sestinědělí, ted říkám po kojení,ale co vymyslím potom to teda nevim. :D
Dell to je mi líto co se u vás děje. A byl manžel s váma na slovensku, nebo jste tam byli sami?

No nic, musím jít, jestě si dojde pro Ježiška manželův syn, tak jsu nachystat cukroví atd. Tak zatím pa pa a mějte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
27.12.08 17:56

Chvilku jsem na počítači a můj cpe malého banánem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.08 21:08

Alo: banán???ty jo ten si troufá,,taky bych najraději už něco Tomíkovi šoupla,,ale chci vytrvat podle PA (až po 6měsících)

DELL: chudinko, ty si teda užíváš. Já mám taky tchýni krávu,,ale taky mám strach, že se kvůli ní budem hádat s manželem.(mimochodem, o štědrém dni jsme jí byli dát dárek i s malým sme šli a ona ho začla chovat, líbat ho,,,nemohla se ho nabažit.-připomínám, že do té doby se nám vyhýbala, když sme jeli s kočárem, přecházela na druhý chodník - a ted najednou z ní bude „babička“?? - no mám vztek hrozný! NIKDY JÍ HO NEPŮJČÍM,,zešílela bych strachy.(léčila se několikrát na hlavu, je to magor debilní a Toma v dětství příšerně týrala) - a ted se bojím, že Tom se s ní bude chtít zas vídat a i Tomíka…hrůůzná představa.
(promiňte, za vylití srdíčka, musela sem to ventilovat,,prostě mám o svého broučka strach)

Magdi: teda vy rostete,,to je baculinka. jejda, má o dvě kila víc, než naše hubená žížala hahaha :twisted:
kila: já žeru jak prase, furt se cpem, vánoce a podobné svátky nemám ráda JEN KVŮLI TOMU, že musíme žrááááát! - furt ti něco nabízí, dej si, když sme se s tím dělali,,apodobně.
já začnu po lednu!(cvičit atd…) - jasně, nejdřív sem řikala po 6nedělí,..sem jak ty ALO! :-) když je výmluva, proč ne hihi
tak papa
maminky a miminka mějte se krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.08 21:09

jo a holky, dnes sme byli s Tomem v porodce, jeho sestřenice včera porodila Karolínku(3.300), to byl drobísek,,,sem z ní ouplně hín. Taky chci malé mimí!!!!! Tomík už je rošťák velkej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
27.12.08 21:13

Ahojky holky, tak vás zdravím z chaloupky, kam jsme hned pětadvacátehé prchli. Amálka taky trhala papíry z dárečků, ale celkově jí to bylo taky docela jedno. Dostala ptačí rodinku od Lamaze a do ptáčků se přímo zamilovala. Krásně si s nima vyhraje, tak jsem moc ráda, že jí ježíške „kápnul do noty“.

Leni, tak jste aspoň měli klid na štědrovečerní večři a rozbalování dárečků, když Tomík chrupkal, ne?

Dell to je mi moc líto s tím tvým manželem, tak jsi se na něj měla vyprdnout a zůstat u vašich dýl. Třeba by se mu po vás začlo stýskat a konečně by se mu rozsvítilo.

Magdi, to má Julinka úplně stejnou váhu jako měla Nelinka v roce. To budeš mít za chvilku pěkné svalíky, jak budeš Jůlinku nosit.

Álo a chutnal mu bananánek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
27.12.08 21:17

Teda Leni, to se taky divím, že tchýně tak obrátila, tak snad se teď nebude dožadovat hlídání. A o jídle mi ani nemluv, nedělám prakticky nic jiného než že žeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.08 21:19

Tomík obřík a jeho sestřenička narozená :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat