Poradna duly
Jana Čurdová
Aduš?
Taky mne něco podobného napadá …
… holky, opravdu to nejde vrátit zpátky? … ani když budeme chtít všechny?
… to není možný… to nemůže být pravda
![]()
nonina:Ahojky kéž kdyby se to dálo vrátit taky si to mooooooooooooooc přeju, ale bouhžel nejhorší je že nejde to je to nejhorší co může být, život je pěkně nespravedivej, ty mrchy mají štěstí a my co jsme si moc miminka přáli se děje tohle, pěkně nespravedlivý
![]()
Noninko myslím že nejde i kdybysme všechny chtěli
Holky já vím že to je třeba blbí se ptát ale dyt to přeci nemuže bejt tak náhlí ne?? dyt se to miminko musí zakuckat ne?? nebo se mejlím?? já mám ted totiš tak strašnej strach nechávat zdeněčka spinkat samotnýho:( pořád ho jen hlídám… tak se nezlobte že se takle ptám…
Ahoj holky
,
je to hrozně moc smutné-ani nejde přesně slovy napsat jak to člověka sebralo a jak moc by si všicni přáli,aby se nic takového nikdy nikomu nestalo.
Taky jsem v noci nemohla spát a to by mě Tobík dnes nechal celou noc.
Od úterní noci má teploty,ale včera večer to už bylo lepší.Jsou nastydlí oba kluci,doufám,že budou brzy o.k.
RidickaMiska-přeji ti,aby jsi se konečně dočkala zdravého miminka.
Jsou to hrozné věci co některé lidi potká.
JAJINKO, tos napsala krásně, zas tu řvu (abychom si ty pokládky tiskly v náručí a byly na ně pořád hodné a užívaly si každou minutu s nima,,,,PROTOŽE NIKDY NEVÍME…) ![]()
Na to prostě není slov,,,když se stala ta věc domnělé MARKÝSCE, položilo nás to-všechny sme byly těhotné, ale tohle s Eričkou je prostě nepopsatelné, jak nás to ničí a bolí,,,nemůžu jí vypustit z hlavy
Jak jsme mámy, tak to prostě cítíme naplno…prostě hrozný.
jojo RIDICKOMISKO:: je to nespravedlivost - nějaké KURVY si nechávaj dělat potraty, případně děti po narození zabijou,,ježíš nebo ty jak je týrají a zanedbávají..... a my, co jsme SP nebo ZT zažily si miminek vážíme a Dušička chudinka se natrápila aby vůbec otěhotněla.
NONI: kéž by to šlo-když si to tak všechny vroucně přejem - vrátit čas,,,achjo. kéž by to šlo,,zázraky se přeci občas dějou tak proč se nestal teď.(Aduško ty jsi takový jeden zázrak zažila viď?) ![]()
jojo JÁJO, taky si říkám, jak se to mohlo stát, ano-přece když mimčo vdechne, začne kuckat, kašlat(TOm mi to dělá u pití běžně),,nechápu jak nešťastně to Erinka „nezvládla“.....holky,,,,to bolí strašně, cítím v hrudi tvrdý kámen a je mi zleeeee.e.....
![]()
jo a dnes mi Tomík ječel před pitím - a já ho pusinkovala, že ho stejně miluju a velkej Tom(manžel) prej: „co furt řveš? vztekloune?“ - hajzl jeden, vůbec nic nechápe, nedokáže se do mně vžít. ještě remcá, že chodím jak bludná ovce a jsem uřvaná. CHLAPI SOU IDIOTI!!!! - teda ne všichni - JÁJINKO, ty máš hodného manžílka, prožívá tu bolest s náma, to se hned tak u chlapa nevidí.
no, když odbočím, byli jsme u Dr a Tomík má 69,5cm a 7.090g, hlava 43cm. Ta váha nic moc, můžem prý přejít na příkrmy-jako že občas dát zeleninku. Ale není to zajímavé,,,nic mně netěší.papa, už zas nevidím,,(přes slzy) MYSLÍM NA TEBE JANIČKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Leni jojo manžel je super ač mladounkej je více rozumnej a hlavně citlivej… nechal mě včera zalist do koupelky a vyřvat se.. nemužu plakat před Stánou on to pak špatně nese a myslí si že pláču protože něco udělal
a dneska mě pořád píše jak mě je… no jak asi,, hrozně…
![]()
leni a stím zakuckáním taky to tak máme… proto ted pořád lítám k malému… nechávala sem ho vždycky spát na verandě a ted ani náhodou… pořád ho mám u sebe…
Ahoj…
no, já vím že to , bohužel, nejdeeeeeeee
…
A taky je hrozné, že to postihlo někoho, koho známe tolik měsíců, že to postihlo miminko, kterému jsme málem asistovali u porodu … ještě dneska si vzpomínám, jak mi přišla od Jany SMS a narození Riky … já byla zrovna na monitoru … neeeeee, asi musím přestat to pitvat … jinak řvát nepřestanu … a jak musí být chuděrce Janince … když nám to tady rve srdce ![]()
Holky, měli bychom se domluvit, kdo si vezme na starost tabulku … já bych ráda, ale já jsem s počítačem hodně na štíru … já to prostě neumím a nemám nikoho, kdo by mi to ukázal a vysvětlil … se omlouvám, že vsunuju takovou praktickou věc … ale nemůžeme chtít po Janě, aby se náám s tím dělala…
Jajinko … napsala jsi to krásně … všechno … a co se týká té otázky není blbá, ale já se přiznám, že to nechci takhle hloubkově rozebýrat, promiň mi to…
Leni … náhodou ta váha a míry jsou OK … rostete hezky
… se přiznám, že mne teď napadlo : " Co by za to Jana dala?" ![]()
Elu … je mi líto, že je Tobísek nemocný … sakra srpňátka jsou asi vážně zakletá
..... tak ať je brzo líp ![]()
Ridicko Misko … jsi hodná, žes sem napsala … a přeju ti, abys měla pohodový zbytek těhotenství a na konci zdrravé miminečko … taky jsi si užila své!
Aduš … tak Tobísek je ve vodě soustředěný, jako Miška? … hlavně, že se mu plavčo líbí … my taky vodičku milujeme … a taky si vzpomenu na fotečky Eričky ![]()
Holky a chlapi neřešte … oni to nemyslí nijak zle … sami víte, jak jsem tady psala, jaké mám doma zlatíčko v manželovi … ale tohle taky nechápe … pro něj je složité pochopit, že jsem s váma víc než s ním … možná dokonce trochu žárlí a taky mu není jedno, že vidí, jak se trápím já … jak jsem ubrečená a jak se klepu … je spíš naštvaný … ale já vím, že je to spíš bezmoc, protože to nemůže ovlivnit a ani změnit … to já jenom, buďme taky trošku shovívaví , jsou to taky jenom lidi …
Jo a ještě… nezlobte se, ale já teď musím na nějakou dobu udělat aspoň, to, že za Eričku budu mít rožnutou svíčku v podpisu … já vím, že to někdo možná nepochopí, ale je to trochu můj způsob, jak se s tím srovnat ![]()
Noni,
Tobík byl tak dnes poprvé…taky dnes plakal poprvé, že ho chtěla nějaká teta vzít
Je mamánek
Láskammoje veliká…jen ať je ![]()
A jenom malí informace.......Tobík taky nebyl slašet, nebýt toho, že mi spal na hrudníku- jak jsem se bála, že tak blinká- a já byla vzhůru u TV, tak bych to neslyšela. Nanny monitor jsme neměli…stačilo, abych byla jinde a dlouho třeba seděla na záchodě a k těm 15 minutám přibila 1-2m na víc a bylo pozdě......To je samo jen kdyby!!!! Naštěstí, ale tím mylsím, že pokzd miminka tak tvrdě spí…člověk nikdy neví........a já se Jany ptát nebudu.......není to podstatné .......
Jinak Mumínek pořád spinká po tom plavču…hihih Od 2h a sice světýlko blíká, ale stejně tam lítám......
Noni, svíčku měj…já tohle v PC neumím…jen fotku k metříku, ale pálíme doma svíčku a budem celičký týden , než se Riky tam nahoře udomácní, tak aby měla světlo na cestě.............
Aduš .. tak to my po prvním plavču spali v kočárku! … askoro tři hodiny… a lítat k postýlkám asi ještě dlouho budeme … taky se letím mrknout na tu moji berušku … spinká piškotek můj maličký
A ti chlapi......
Leni…oni nás neznají- jako se známe mi víš.
Já se o tom bavila s Petrem a on teda reagoval dobře…byl v šoku a pořád se ptal, jestli byla nemocná jako Tobík s tím refluxem a nebo třeba neměla chřipku. Řekla jsme že ne, že to byla zdravá holčička…a on my na to jen řekl, že mi moc děkuje a bude vždycky. A že abych se nezlobila, že je nezná a tak mu to asi nemůže být tak moc líto jako mě.....
To jen tak…
Holky já vám moc děkuji, jste veliké zlatíčka a určo dušička bude potřebovat pomoc, já jí asoň potřebovala od lidi které jsem měla ráda a je pravda že tu pomoc jsme opravdu měla
velikou od přátel, jak osobních přátel, tak holek z netu a hlavně tady z emimina tady jsou totiž holky všude zlatíčka a moc ráda chodím na emimino.
Jinak ta Markýzek nevíte holky jak to dopadlo, tenkrát mi jí bylo líto a ona to byla celá lež víte jak mě tohle vzalo a né jen mě, ale všechny co jí to žralo, ono se říká boží mlýny melou pomalu, ale jistě a aby jednou děvenka nelitovala, za to co tu udělala, tenkrát když jsem se dozvěděla, že to je lež, mít jí při ruce, asi by byla modrá všude, tohle bylo přehnané, ať si uvědomí že tohle se pravdu stává a ona si to vymýšlila nechápu tohle jak někdo může udělat, bylo mi z toho ouvej.
Ale nejhorší je že takový mrchy právě mají štěstí, ty co vymýšlí si, miminka zabijí, atd… ty mají štěstí a my co si moc přejeme miminka tak tohle se děje, to je nespravedlivý a to dost a dušičky mi je hrozně moc líto nedokážu si tohle představit ,stačilo co se nám stalo a už to je na celej život a tohle co se stalo dušičce je mnohokrát horší to bolí nejvíc, když už to miminko je z rodiči a pak tohle ![]()
Holky ještě jednou vám moc děkuji a přeju zdravoučké miminka to je to nejhlavnější.