0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4823
19.3.08 17:49

princeznicko , tak datum uz je taky doplneno. A s prukajdou si hlavu nelamej :D

della , tak to se nedivim, ze Ti danovy priznani dalo tka zabrat. Zvlast kdyz urady nevi, co s Tebou :wink:
To vecerni prelevani by pohyby mohly byt. Uvidis, ze behem par dni to bude i nejaky ten stouchanecek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
19.3.08 17:51

Ahoj holčiny,
vítám princezničku, jsem ráda že nás přibývá, jsme v celku zdravé a že jsou samé pozitivní zprávy:-)

Dnes jsem byla na prohlídce, tripple testy mi vyšly dobře - všechny ty genetické poruchy jsem měla 1:5000 a víc…, od začátku těhu jsem přibrala 1kg (holt plavání se vyplatilo :) )
Brouček v bříšku má 370g a přes 20 cm, skoro jsem se dozvěděla pohlaví, ale včas jsem pana doktora zarazila :wink:, na utz jsem ho nerozeznala, ale přítel říkal, že něco zahlíd - no nevím nevím :lol:
nechala jsem si celý utz natočit na DVD, a mám i 2 fotečky - akorát že bobík celou dobu chrněl, jednu ruku pod hlavou a spokojeně si pomlaskával - pan doktor říkal, že má asi siestu, zkoušel do něj šťouchat a klepat aby se trošku pootočil a pohnul - ale s ním to ani nehlo - takže prohlídku zakončil se slovy, že „je to prostě pohodář“ (tu polohu a životní postoj má asi po tatínkovi :lol: )
Jinak mu zkontroloval srdíčko, páteř, orgány i krevní oběh - vše je prý úplně normální.
Moc mi spadl kámen ze srdce - děkuju za držení palečků- před prohlídkou jsem vždycky nervozní jak pes!!!

Přeju vám všem krásný den a stejně úspěšné prohlídky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
19.3.08 17:53

Dusi, kazdy tu ospevuje tvoju krasnu novu barvu a uces…kde je to mozne uvidiet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
19.3.08 17:55

kosticko, gratulujem k vysledkom. to znie uplne super! same dobre spravy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
19.3.08 17:59

kosticko :dance: :-) :dance: :-)
Moc gratulujem!!!!
Je fajn, ze mate pohodare. Jen aby mu to vydrzelo :wink:

dello , fotecky jsou ve Fotogalerii. Kdyz tam najedes, kliknes na diskuze a najdes tu nasi. A tam to je. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
19.3.08 18:13

díky za podporu, budu držet palečky u vašich prohlídek, už to máte za pár :)
jinak to DVD má 6minut - jsem moc ráda, že jsem si ho nechala udělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
19.3.08 19:45

Halo, halo, kde jste kdo????!!!!
Holky, co kontroly? Jsem napnuta jak ksandy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
19.3.08 21:11

Ahojky holky

Princezničko vítej u nás, to je super, že se takhle rozrůstáme.

Kostičko moooc gratuluju k úspěšnému UTZ, taky už se moc těším, až se dozvím na velkém UTZ, že je všechno v pořádku. Akorát, ještě nevím, kdy na něj půjdu, to se dozvím na kontrole v úterý.

Dello teda to tě obdivuji vytvořit takovýhle daňový přiznání, to musí být opravdu umění. Dello myslím, že to pohyby byly určitě.

Tak mějte se krásně, papa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
19.3.08 21:59

Dello taky jsem letos smolila přiznání pro manžela. Naštěstí mi pomohla kolegyně z práce, která má na to nějaký prográmek, takže jsem věděla, co do kterého řádku vyplnit :) . Stejně jsem ale ráda, že už to je za mnou.

Kostičko taky moc gratuluju k dobrým výsledkům. Já si ještě pár dní počkám, ale taky už bych to chtěla mít za sebou. Mít jistotu, že je všechno v pohodě.

Co se týče kočárků, tak jsem se nejdřív dívala na X Lander. Dokonce jsou ho už i viděla na vlastní oči. Má ho kamarádka z práce a je s ním moc spokojená. Má k tomu i autosedačku, která se dá připnout na tu konstrukci. Tak jsem si myslela, že už mám taky vybráno. Ale pak jsem v Puntanele narazila na české kočárky Patron a ty se mi taky moc líbily. No a k tomu všemu ještě Dušička psala o kočárku, který se líbí jí a ten rozhodně taky není k zahození :) . Takže už zase tak moc rozhodnutá nejsem. :lol: No zatím je ještě čas.

Přeju všem dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
19.3.08 23:28

Ahooj těhulky
zítra vás dočtu dneska jsem celý den ležela,ale jsem furt dost unavená.
Naše kontrola dopadla v pořádku :-)!!

Opatrujte se :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
20.3.08 08:15

Ahoj, holčiny, zdravím vás po ránu! :lol:

Moc vítám Prinzezničku, ahóóój!! :lol:

A gratuluju k dobrým výsledkům z kontrol Markýskovi i Kostičce - té malinko závidím, že už má za sebou ten velký utz a má jistotu, že je drobek v pořádku. Já už chci taky, ještě 3 týdny, to nevydržim… :lol:

Holky, myslíte, že můžu to magnezko užívat sama bez doporučení lékaře? Dneska mám v plánu si ho koupit a brát tak jednu denně, jen uvažuju, jestli mám zavolat doktorovi a zeptat se radši.

Jinak mrňousek začal v bříšku pěkně řádit, kdykoliv jsem v klidu a položím si ruku na bříško, tak cítím, jak mi do ruky bouchá. Budí mě to i v noci, cítím ho, když jdu po městě, no prostě furt. To bude teda divoch… :lol:

Leni, jak dopadly Tvoje výsledky z krve…? Omlouvám se, pokud jsi už o tom psala a já to přehlédla, teď si ale nějak nevzpomínám… :oops:

Tak hezký den, mamky, pohlaďte bříška§ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
20.3.08 08:30

Ahoj holky,
dlouho jsem tu nebyla a vy tu pěkně kulatíte :lol:
My jsme byli od 25.2. v nemocnici a skoro jsme o mimi přišli. Ale dnes jsem v práci…teda už včera, jen na skok a vše už vypadá lépe.
Odtrhla se mi placenta a bylo to hodně vážné. Malinký bojovník, ale bojoval a tak snad bude vše OK.
jinak mám po všech možných testech a vše vypadá dobře. Fazolka se už pěkně vrtí a včera večer jsem dostala dva první obrovské kopance…hihii
Docela jsem se lekla…hihihi
Jinak já beru Baby Vit přímo od doktora a musela jsem brát progesteron na udržení těhu, protože při utržení placenty se nevyrábí dostatek. A teď beru na křeče magnésko. A říkal, že díky magnésku se nepřenáší. Magnésko chrání před křečema a tím i před stahy dělohy…speciálně pokud vše začne předčasně. mě je po něm dobře. Beru Onyx tekuté magnesko, které je sice drahé ale přírodní.
Tak se tu opatrujte ju papapappap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.08 09:07

ahoj
tak jsem volala na výsledky krve a prý je to negativní. Sestra říkala, že esli chci vědět víc, tak mi řekne Dr. příští čt. na kontrole. :?: - tím slovem „víc“ doufám myslela jen to číslo které uvádí počet pravděpodobnosti či co. Ona byla sestřička jako vždy „velmi málo sdílná“ :evil:
ale beru to, že je mimi OK a je mi moc fajn. :lol:
Včera říkal manžel že jeho známá, co má rodit tento týden, chodí také k „mému“ Dr. a když chtěla poslat na velký UZ tak jí VYNADAL, co si myslí - at je ráda, že jí výsledky krve vyšly dobře a že má zdravé dítě - co by chtěla víc.Neposlal ji. Takže se celá rodina zlobí - že neví co nakupovat-jakou barvičku. Dost blbé, že? :nevim:
já doufám, že na mně si nedovolí ječet - má špatné svědomí kvůli zanedbání péče o mou maminu. a esli jo - tak mně uslyší ještě víc. To at se těší..můj hlásek trénovaný divadlem jen tak nepřeslechne :-)
jinak já dnes budu barvit vajíčka…mám hrozné chutě zdobit byteček v jarním duchu - ačkoli když se juknu ven…fůůůj ten sníh :-(
jinak vítám princezničku-mou jmenovkyni :wink:
ahooooooj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
20.3.08 09:34

Ahojky,
ADA to muselo být hrozné, jsem moc ráda že jste to s mimískem zvládli, už jsme se všechny o vás bály, vítej zpátky :-) :srdce:

Markýsek + Kostička gratuluju k úspěšným kontrolám :srdce: . Kostičko závidím velký utz, už se ho nemůžu dočkat.

Dela to určitě byly pohyby, zanedlouho se bude mimísek hlásit každý den, uvidíš.

Včera jsem volala na výsledky testů - jsou všechny v pořádku, uff… :)

Co se týče kočárku jsem naprosto bezradná, je jich tolik 8O fakt nevím jak si vyberu.
Bobek ráno pěkně řádil, asi si z toho dělá malou tělocvičnu. :)

Mějte se všechny krásně, doufám že už se nám brzo vrátí jaro ať můžem vyhřívat bříška na sluníčku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
20.3.08 10:03

Ahojda, teda, všechny baštíte vitamíny a minerály… Myslíte, že vám při vašich kuchařských kreacích má šanci něco scházet?
O hořčíku - znám spoustu mamin, kterým dr. neřekl, že mají vy:,–(it a pak je plašili s přenášením - kamarád dr. říká že tak do 34 týdne, pak po domluvě s lékařem. Rozhodně mi přijde nezodpovědné brát si ho sama od sebe jako kterýkoli jiný lék.
Na UTZ jdu tuším 2. dubna, nevim zda se těšit či ne. Přemýšlely jste holky co byste dělaly, kdyby nebylo vše v pořádku? Bavila jsem se o tom s kamarádkou a myslím, že je to v mém případě docela zbytčná část vyšetření, protože bych stejně asi nedokázala říct¨" Tak jo, jsem těhotna, neni vše ok, tak to skončím…"
To jen tak na zamyšlneou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital