0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2696
22.3.08 12:17

Elunko-jé to je skvělý,že Máťa takhle reaguje :wink: .

Duši-taky mi ukáplo „pár“ :oops: slziček :wink: :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
22.3.08 12:27

Koukala jsem do galerky a moc vám to všem sluší :wink: .
Tady přidávám i svoji trošku do mlýna :D .
Já a Jirka 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.08 18:02

ahojky, teda holky vy mi dáváte,,, dojímaj mně Markýska a Elunky vypravování,,, to je slaďounký, jak to sourozenci berou :lol:

Markýsku - hmm, ted nevím, esli je to Jirka malej nebo velkej…(v 15 letech už kluci vypadaj jak chlapi-mám 15 letého bráchu :wink: ) ale každopádně - esli je to malej Jíra tak vypadáš jak jeho ségra… :P mlaďounce. Což je super. Mně už v 14 letech lidi hádali 20 let haha. (Taky jsem toho plně využívala - v hospůdkách a diskotékách :twisted: )

Dnes už je mi lépe…byli jsme u našich na velikonoční sekačce a mamka mi nandala domů … za chvíli na ni půjdeme, to si žlučníček zgustne,,,je to tak mastné a výživné, ale tak výborné :-)

Jinak dnes poprvé za poslední dni nesněží hurá :-) že by pomaaaalinku začlo jaro?
tak papa a nepřepapejte si bříška,, o těch svátcích. (oni vám to daj malí fotbalisti kopáníčkem do bříšek najevo hihi)
 ahooj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
22.3.08 18:10

Leni-to je „malej“ Jirka :D :D :D .
Díky za pochvalu se začnu červenat :srdce: .Měla jsem ho v 18-nácti,takže jsem „mladá mamina“ :lol: :lol: .To si toho teda pěkně využívala :wink: :lol: :lol: .Já skoro do 20 musela ukazovat občanku :oops: :lol: :lol: :lol: .
To je dobře,že je ti už líp,tak dobrou chuť na další mňamku :wink: .

Já jsem dneska začala z nudy píct :lol: :lol: .Normálně na to vůbec nejsem,ale napekla jsem štrůdl a troufám si říct,že se mi povedl-to víte se musím pochválit když je to jednou za uherskej rok :lol: :lol: :lol: .

Holky nemáte nějaký osvěčený tipy jak na naraženou kostrč :oops: :oops: ?
Jak jsem včera spadla,tak mě to dost bere a chodim jako kachna :oops: :lol: až si ze mě manžel dělá legraci jestli si to už nacvičuju na poslední trimestr :-( :lol: :lol: .

Tak se opatrujte :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
23.3.08 08:35

Dobré ránko,
zdravím ze služby. Doufám, že pacoši budou dnes hodní, vůbec se mi totiž sloužit nechce.
Markýsku gratuluju k holčičce, to budete mít krásnej páreček :wink: Elen je krásný jméno (souhlasím s Lenou, ta cizí transkripce mně osobně taky nesedí a hlasuju pro jedno L :wink: ).
Dušičko, Leni - co se týče UZ ve 20.t. (resp. 18.-22.), tak na pojišťovně nezáleží, je to součást povinného screeningu v těhotenství a je zdarma. Doplácí se jen za záznam - video, DVD, fotky nebo za 3D formu - asi jak kde kolik. Pak je ještě 2. UZ screening okolo 32. týdne, ten je taky povinný. Dřív byl hrazený ještě UZ ve 12.t. - teď se platí (nevím, kdo z Vás holky za něj platil, jestli byl zadarmo, možná to Váš gyn. vykazuje jako ten první, ale to je blbost, časování se musí dodržovat, tenhle UZ je důležitý kvůli časnému záchytu vroz. vad. ) Tohle je bazál, pak můžou být ještě nějaký další vyš. při vyšším riziku - věk matky, předchozí neúsp. gravidity, špatný nález na screeningu atd. No třeba ho Váš gyn. dělá v ambulanci sám, záleží, jaký má UZ, u nás v Brně posílají většinou do dvou center, kde mají zkušenbosti a kvalitní přístroje.
Anduli - pěkný, z těch 3 jmen je hezký Adrian. Jak mu budete říkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.08 11:03

AHOJKY,
muchachacha :
děkuju za ty informace.jé ty jsi zdravotní sestřička? kde děláš? A teda…hrozně tě obdivuju - já bych se bála. že něco chytím,a tahat pacienty…dyt je to těžká práce. :oops: já sem původně taky sestřička, ale hned po škole sem šla na VOŠku sociální a po škole hned do Oseka (to je ústav pro ment.postižené -dělám jen v kanclu ale kontakt s klienty je častý a oni se tak lísaj…a maj různé nemoce. Při tom prvním (špatném) těhu jsem byla v práci a tudíž jsme ráda, že mně ted Dr. nechal v klidu doma) :wink:

Dobře já to Dr. takle řeknu, že je to součást povinného screeningu. :P mno esli můžu: mně dělal v 5. tt na zjištění těhu(to bylo hrozně malé) pak v 6. tt, pak v 8. tt (tam sme viděli srdíčko) pak v 11. tt (plus krev) a v 15 t(plus krev) a platila sem 300 Kč za ten jeden screeningový UZ(že je navíc-bud ten v 11 nebo v 15 tt).
při tom prvním těhu dělal UZ v 6. tt a pak v 13 tt (mno a tam zjistil, že to nežije). :cry:
dnes nám svítí sluníčko - půjdu se k babičce projít s pejskama (voříšek a vlčák),, a jdem k našim na kachničku mňnaaam.
a jinak jsme zjistila, že to nějak utíká a že bych se měla začít učit na státnice (Zuzko? ty také ještě děláš školu že? Jak jsi na tom?) Mám jen dva měsíce a musím se naučit 4 předměty, z každého 30 otázek o obsahu cca 10 stran fuj fuj :evil:
Híml to moje dítě bude tak chytré, když se maminka tolik učí chi chi. jen doufám že na mé bříško budou prófové brát ohledy a budou hodní :idea:
no tak papa a pohladit bříška.
Jo a ještě se musím pochlubit: včera jsme se konečně milovali,,a dobrý. mám z toho radost-hlavně kvůli manžílkovi. Zvládla sem to. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
23.3.08 11:20

Krasnou nedeli srpnatka :D
Vcera odpol jsem byla u nasich a s maminou jsme upekly 3 mazance a 3 beranky. Ted jsem si toho jednoho ozdobila.
Vejce mi prave chladnou - delala jsem jen cibulaky. Uklizeno jakztakz mam a tak budu odpoledne asi jen odpocivat.
Po tom vcerejsim puldni u plotny me malinko poboliva brisko. Tak snad to je jen z unavy.

Markysku , fakt vam to na fotecce moc slusi. Vypadas spis jak Jirikova segra nebo pritlekyne, nez jeho mamca :wink:

muchachacha , diky za podrobne info. Uvidim, co mi dr. ve ctvrtek rekne. Kdyz nic, tak se ho poptam.

Leni , slunicko zavidim :oops: Nam tu porad sype. A to to vcera chvilku vypadalo, ze se jaro vratilo.
Mas muj obdiv, ze zvladas jeste skolu. Tak s kuliskem drzime pesticky, at Ti to leze dobre do hlavy!!! :D
A gratuluju k uspesnemu milovani :-) Nas to asi brzy zase ceka. Muzicek je sice dost trpelivy, ale… :wink:

Tak mizim tvorit nejaky obidek. Mejte vsichni nadherny den!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
23.3.08 13:09

Ahooj těhulky :)

Dušičko-teda vy toho máte :o 8O :lol: :lol: :lol: .Tak dneska odpočívat :wink: .

Leni-jéé sluníčko u nás taky sype a sype :? :? .
Tak vám přejem ať vám to učení jde do pořádně do hlavy :wink: :) .
A též gratuluju k úspěšnému milování.. :wink: .

Muchacha-tak doufám,že si službu přežila děláš na interně viď??Já si to teda neumím představit pracovala jsem ve druhém těhu a vím,že jsem občas měla problém dojít domů :roll: :P .

Díky za pochvalu fotky :wink: :D .

Včera jsem manžu ukecala,aby mě namasíroval a nakonec z toho byli 2 hodiny :D :D.Jen se to pak nějak „zvrtlo“ :oops: :) a po 5 měsících jsme se milovali,ale nevím sice to bylo moc pěkný,ale byla jsem z toho nervozní,tak jsem si to moc neužila :? a hlavně mě od rána trápí výtok a začlo mě pobolívat bříško :? .Tak jsem z toho dost nervozní,ale jdu zalehnout,tak se to snad spraví :) .

Tak všem hezkou neděli :wink:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
23.3.08 16:31

Leni dělám na kardiologii, jsem doktorka, takže pacoše naštěstí nezvedám :wink: . Je tu vyšší riziko infekcí - ale za ty roky tady už jsem nemocničními bacily prolezlá a něco škaredého na mě může flusnout i manžel, že jo. Má to své výhody - třeba teď na službě za mnou přišel manžel a koukali jsme, jak plaváček na nás mává ručičkou :lol: Pomalu se už ale nevejde do sektoru naší UZ sondy (je dělaná na UZ srdce, ne na gynekologický ultrazvuky), takže této radosti bude konec, ale doufám, že do té doby začne plaváček kopčit a bude mě zdravit zevnitř :wink:
ještě k těm UZ - to jsi asi platila za ten UZ v 11.t. Je možný, že Ti UZ udělá na příští návštěvě sám ve své ordinaci, pokud má slušnej UZ a nějaký zkušenosti. Můj gynekolog má jen takový šumítko s vaginální sondou - tím dělal UZ hned ze začátku - okolo 7.t. - a pak jsem byla už u nás v nemocnic na UZ 12.t. a teď budu mít UZ ve 20.t. (teda jelikož se musel pro nemoc lékaře přesunout, tak to bude vlastně příští týden už 22.t.)
dušičko - 3 mazance a 3 beránky! 8O no to je teda síla! Ale jinak jsou to dobrůtky, zrovna si na jednom mazanci pochutnávám, dělala jsem včera z Apetitu nekynutý s tvarohem, je to mňamka. :wink:

achjo, práce volá, tak zatím pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
23.3.08 16:32

Leni dělám na kardiologii, jsem doktorka, takže pacoše naštěstí nezvedám :wink: . Je tu vyšší riziko infekcí - ale za ty roky tady už jsem nemocničními bacily prolezlá a něco škaredého na mě může flusnout i manžel, že jo. Má to své výhody - třeba teď na službě za mnou přišel manžel a koukali jsme, jak plaváček na nás mává ručičkou :lol: Pomalu se už ale nevejde do sektoru naší UZ sondy (je dělaná na UZ srdce, ne na gynekologický ultrazvuky), takže této radosti bude konec, ale doufám, že do té doby začne plaváček kopčit a bude mě zdravit zevnitř :wink:
ještě k těm UZ - to jsi asi platila za ten UZ v 11.t. Je možný, že Ti UZ udělá na příští návštěvě sám ve své ordinaci, pokud má slušnej UZ a nějaký zkušenosti. Můj gynekolog má jen takový šumítko s vaginální sondou - tím dělal UZ hned ze začátku - okolo 7.t. - a pak jsem byla už u nás v nemocnic na UZ 12.t. a teď budu mít UZ ve 20.t. (teda jelikož se musel pro nemoc lékaře přesunout, tak to bude vlastně příští týden už 22.t.)
dušičko - 3 mazance a 3 beránky! 8O no to je teda síla! Ale jinak jsou to dobrůtky, zrovna si na jednom mazanci pochutnávám, dělala jsem včera z Apetitu nekynutý s tvarohem, je to mňamka. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
23.3.08 16:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
23.3.08 17:02

sorry za ten naklonovaný mejlík, blbne nám tu připojení :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.08 19:22

pěkný večer.
jůůů, tak u vás sněžilo? U nás fakt ne..bylo moc pěkně(jen trochu vítr), prošli jsme se pěkně s pejsky ---ale také jsem pak cítila pobolívání bříška…to vždy po námaze :oops: takže Duši -nedivím se tvému bříšku, že se ozvalo po takovém záhulu (3 berani a mazance jejda)-ale je to mňaaam!!! :wink: naše mamka také napekla mazance - ty jsou s máslíčkem výtečné-jím to každý den. :huban:
Markýsku - koukám, že včera byla nějaká „romantická atmosféra“ ve vzduchu hihi :P - tím myslím to milování. Mno neboj - já to taky extra neprožívala,, ten strach o mimí ve mně je. To do srpna holt nepřejde. Hlavně že byl manžílek spokojen :-P já si to pořádně užiju až v září(haha jsem zvědavá jak budu po porodu mluvit :?: ) ale jak jsem koukala do diskuze „únor“ - tak holky řešily sexem to, aby mimí dřív vylezlo…prý je v spermiích obsažena nějaká látka - provokující stahy dělohy (takže raději - zatím ať to tatínkové dávaj „ven“ - čovek nikdy neví). Ale pokud byl výtok - raději bych to hlásila MUdr.(to určo nic nebude-nesmí být krev a bolest)

Mno my tu vlastně máme paní doktorku,, hurá - Muchacha - asoň víme, kam na radu. Stejně tě obdivuju (tím víc…doktoři jsou pro mně bohové-teda ale ne všichni-viz péče o mou maminu) - já obdivuju ty „řezníky“ - jak se mohou rejpat v lidském těle…fuuuj. Já byla na zdrávce na operaci (podívat se) a pamatuju si tak 4 minuty a pak tmu a probudila sem se až na lůžku s nohama nahoře. (sem normálně omdlela…) :-)

jojo zlatí moji chlapečkové mentálně postižení - s těma je aspoň sranda!! :lol:
Muchacha - je super že se můžeš v práci dívat na plaváčka :lol: já bych také koukala furt - hlavně ted už sem napnutá…jelikož pořád necítím ty pohyby,,tak se nemůžu Uz dočkat.

mno,,, jdu si dát spršku a asi přesnídávku-kachna k obědu byla tučná a mně je ještě ted blbě fakt… :poblion: holt vánoce a velikonoce jsou svátky „žrádla“ uf uf, chudák Emička,,, já jí ale dávám.
tak papa a pěkný večer všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
23.3.08 20:01

muchachacha , k nasim nejak ted dorazil braska s manzelkou a trema indianama, tak si myslim, ze pro ne budou 2 beranci a 2,5 mazance mozna jeste malo :wink:
Zitra tam jdeme na obed. Chudak muj tatula, vcera cele odpoledne krajel pri:,–(y do salatu. Bude zitra s rizeckama - mnam :-) Kdyz to tak pocitam, tak nas bude zitra u stolu 10 8O Tak to je ficak :lol:
Musim rict, ze Ti malinko zavidim, ze se muzes na plavacka kdykoli juknout. To jsou holt vyhody mudrcu :wink: Ale je fakt, ze kdybych chodila do prace, tak bych asi taky byla porad u nas na gynde a skemrala o UTZ. Mudrci tam jsou bezva, takze by to asi nebyl problem. A hlavne nam tehu moc preji :)

Leni , tak kachynka byla. No se Emicce nedivim, ze se ji ta mastnota nelibi. Tak preji, at je zase brzy dobre!!!!

Vsem vam preji krasne Velikonoce a at to vsichni ve zdravi prezijeme!!!
http://www.gify.nou.cz/…ubory/13.gif /> http://www.gify.nou.cz/…oubory/4.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
23.3.08 20:33

ahoj holky,
koukám že o víkendu bylo pěkné drama - Markýsku jsem moc ráda, že je vše v poho, musela si mít pořádně nahnáno - měla bych taky. :cry:
Ale řeknu vám, že mimíci jsou opravdu dobře schovaní - když mi doktor dělal ten utz ve 20 tt, pokoušel se ho budit, pořádně mi s břichem klepal a sondou přímo do broučka rýpal a dloubal - no a jak už jsem psala, nic to s ním nedělalo - i na tom DVD je to vidět, klepe se celá obrazovka, jak mi břicho lítalo.
S miláčkem se milujeme míň než předtím, protože jsem hodně utahaná, ale zase to neflákáme, mám na to i celkem chuť :wink: O mimi se nebojím, když vím, že moje těhu je zatím bez problémů.

Jinak se začínám mezi vámi trochu stydět - nějak nepociťuju nějaký emoční výkyvy, dojetí a tak…připadám si furt celkem v pohodě -jsem asi nějaká chladná :cry:

a s tím studiem vás moc obdivuju, mě by se teď nechtělo, ale přemýšlela jsem, že bych si při mateřský ještě nějakou školu udělala -abych doma nezblbla (jednu vejšku už mám), pracuju v personalistice, takže jsem přemýšlela o andragogice nebo právech - hlavně by to pro mě mělo být snazší, když to už částečně znám z praxe… . Ale uvidím jak to budu zvládat - možná se tady tomu přihlouplýmu nápadu na podzim společně zasmějeme :twisted: Zkušený mamči si možná za´tukají na čelo už teď :D

Přeju všem krásný a pohodový večer - opatrujte se!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí