0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4823
24.3.08 20:51

Leni , tak to bude Emicka urcite taky poradny exibicionista po mamince :lol:
Tak ji ted pust nejakou peknou hudbu, at muze tancovat :wink:

Markysku , vubec neotravujes. To je fakt v pohode. Kdybych nebyla debil, tak jsi mi to vubec nemusela psat :wink:
Docela Ti zavidim to prospani. Taky by se mi hodilo . Jenze dneska jsem byla vzhuru uz v pet a nakonec jsem vstavala asi v pul sedmy. A od rana se tu stridali kluci z rodiny, takze zadny klidecek na prospani nebyl. Oni jsou navic tak vodrzly, ze kdybych nereagovala na zvonek nebo ho vypojila, tak klidne prijdou az k nam :)
Na obed jsme byli taky u nasich. Braskovi kluci me teda poradne utahali, tak jsem byla rada, kdyz jsme vyrazili dom.
Kulisek se pres den spis jen tak vrti. Kopanecky byvaji az kdyz zalezu do perin a lehnu si na zada. Asi mi preje dobrou noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
24.3.08 21:47

Kocky a kotatka,
mizime do perin.
Prejeme dobrou noc a krasne sny!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
24.3.08 21:58

Duši-taky mám kopanečky nejvíc v noci :wink: .
Tak vy jste schytali hodně pomlásek i když jsem taky litovala,že mam v rodine tolik chlapu :lol: :lol: .
Asi jdu taky ležet tak dobrou noc :)

A zítra držíme všechny palečky na kontrolách :D :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
25.3.08 08:37

Krasne ranko vsem!!! :D
U nas po nekolika dnech vykukuje slunicko, tak jsem zvedava, jak dlouho mu to vydrzi :lol:

Markysku , chlapu tu mame fakt dost a to jeste neprisli vsichni. Ale byli nezni, takze v pohode.
A jak jste zvladli obidek v tak velkem poctu? U nasich to bylo docela narocne, protoze decka si porad vymysleli kde a vedle koho budou sedet, coz bylo neuskutecnitelne. Nakonec jsme to ale zvladli, ufff :lol:
Kulisek je v noci docela v pohode, zatim me nechava vyspat. Jen vcera vecer se rozhodl, ze bude radit a maminka spat nebude :wink: Takho musel uklidnit Martin - uz vim kdo bude uspavat :lol:

Mejte vsichni moc a moc fajn den!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
25.3.08 09:15

Krásné raníčko, děvčata! :lol:

Taťka zase o víkendu přeinstalovával počítač, tak bylo nemožné se přihlásit, vůbec jste ale nelenily a psaly a psaly… :lol:

Dala jsem do galerky „pár“ fotek, konečně je máme přetáhnuté z foťáku, jen nevím proč, ale jedna fotka je tam 2× a já nevím, jak ji smazat, takže pardón.. :oops:

Velikonoce u nás proběhly naprosto v klidu, nabarvily jsme s Miškou jen pár vajíček a upekly beránka, ale klidně jsme si to mohly ušetřit, přišel akorát můj taťka, jinak nikdo, kde jsou ty časy, kdy k nám chodily houfy kluků a ještě týden jsem smrděla levnou voňavkou… Asi kvůli tomu počasí, byla zima a sněžilo, dneska už je krásně, svítí sluníčko a sníh pomalu mizí, huráá, já už chci jaro! :P

Markýsku, doufám, že krvácení už úplně ustalo a všechno je v pořádku! :wink:

Leni, Ty jsi teda akční! :lol: A jak to, že ses nepřihlásila do X factoru, ha? :lol: Když začaly ty castingy, tak jsi ještě těhulka nebyla! :lol: :lol:

Jinak hlásím, že teda ten náš kluk (jéé, to by byl šok, kdyby se za 14 dní ukázalo, že je to holčička, že se minule ten dr spletl, protože my už jsme si zvykli, že mu říkáme malý… 8O :lol: ) se bude tak na 99% jmenovat Nathan, jinak zdrobněle Nat, Naty, Natýsek, Natánek… Akorát nevím, co tomu řekne okolí. Naši Ti to ještě zkousnou, ale Honzovi rodiče, nevim, nevim. Každopádně to nikomu nebudem říkat a postavíme je rovnou před hotovou věc, až se drobek narodí a jim nezbyde než si na to zvyknout! :lol:

Jo, to mi připomíná, včera ráno jsem se vzbudila už v 6 hodin a nemohla jsem usnout, tak jsem se začala zabývat tím, jakou smsku pošleme, až se malý narodí a při tom vymýšlení jsem byla tak dojatá, že jsem v posteli brečela jak želva. Hrozně se těším, až drobečka poprvé uvidím a budu si ho moci pochovat a potulit. Už aby to bylo… :srdce:

Takže citlivá jsem stejně jako vy, kromě - tuším - kostičky, která je nad věcí, ale to určitě neznamená, že jsi chladná, prostě máš ve větší rovnováze hormony. :wink: Jak psala Markýsek, že brečí u reklam, tak já pokaždé brečím u té na Silan ( nebo Lenor?), jak tam ta maminka drží malé miminko a holčička se jí ptá, proč to všechno tak krásně voní..připomíná mi to situaci, která bude i u nás, tak to mě vždycky dostane.. :oops: :lol:

No nic, stopro jsem na něco zapomněla - klasika… :lol: Ale končím, jdeme ven na vzduch, pápá všici! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
25.3.08 10:33

Ahoooj

tak jsme si zase udělali výlet do nemocnice :oops:,ale tentokrát to nebylo kvůli mě,ale kvůli Jířovi.Měli dneska trénink a nějak se tam neshodli a srazili a on má zlomenej prostředníček a naštíplou klíční kost :? .Naštěstí nic není na operaci,takže si pobude pár dní doma a snad bude brzo zase v pohodě :) .

Anduli Nádherný fotky :srdce:!!
Nakonec to fakt bude Nathánek tak snad vás nic nepřekvapí a kdyžtak to bude Natálka :lol: :wink: .
S jménem to taky tak uděláme, nejdřív jsme nechtěli ani říct co to bude,ale to jsme si rozmysleli,a aby jsme udělali aspoň menší překvápko,tak o jménu se dozvědí až ze sms :D .A jak píšeš nic jinýho než si zvyknout jim nezbyde :lol: :lol: :lol: .

Přecitlivělost jo jo Anduli silan,ten mi taky dává zabrat :lol: :lol: .A ještě ta reklama na ty plínky sleep and play :cry: :lol: :lol: .

Dušičko tak u našich se to včera celkem sešlo :D .Taková celá naše „stará“ diskotéková parta,jen už byli s dětma :D :D ,ale zase jsem měla dítko nejstarší čím to asi bude :lol: :lol: :lol: .
Jinak obídek jsme zvládli,já mám ty rodinný oslavy ráda,všichni se sejdem najíme a hlavně vidíš,že moji mamce to dělá radost když se všichni sejdou :D .Jen když jsem ji pomáhala smažit řízky,tak mě to trochu nadhodilo,ale ustáli jsme to a pak jsme se do řízků pustily :wink: .
Tak to jsem zvědavá,ale Jirka taky řekl,že bude uspávat jsem zvědavá jak dlouho mu tohle nadšení vydrží :lol: .Ale zatím se vzteká,protože když mu řikám,že se malá právě vrtí,tak mi hned dá ruku na břicho a ona přestana potvůrka :D :wink: .

Tak já jdu zatím marodem mějte se pa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
25.3.08 10:48

Anduli , hezoucky fotecky!!!! :D

Markysku , teda vy se nenudite :lol: Prejeme, at je Jirik brzy v poradku!!!
Ja mam taky rodinne oslavy rada, hlavne ty v Martinove rodine. To je vzdycky poradny hukot :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
25.3.08 11:08

Duši-přesně u nás je to vždycky takovej chaoz :D :D .Máme oba dva ještě dva sourozence,takže je opravdu veselo a to nepočítám když se sejdou i sestřenky a sestřenice :D .Takový Homolkovi :lol: :lol: :lol: :lol: .
No to si piš,že se nenudíme akorát mi to trhá srdce na něj koukat určitě ho to hrozně bolí je mi povolnej a ke všemu svolnej :? :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
25.3.08 11:41

ahoj holky,
koukala jsem do fotogalerie a nestačila se divit kolik toho přibylo.
Elunko a Anduli - obě máte krásné rodiny - a vůbec nevypadáte jako maminy -moc vám to sluší

jinak s těmi hormony myslím že je moc v rovnováze nemám - sice se nedojímám nebo nerozněžňuju, ale kdybyste viděli moji pleť - ani v pubertě jsem jí tak hroznou neměla, a to se mi ty beďáry začínají dělat úplně všude.....vlasy se mi šíleně rychle mastí a pořád se potím - sprchuju se 3× denně - a s tím mlezivem to mám čím dál horší - :twisted: no krasavice nevšední fakt 8) ještě že už nechodím do práce, stálo by mě to hodně peněz i úsilí abych tam nevypadala jako exot

Leno velikonoční morče je fakt stylový :D, taky jsem jedno měla když jsem byla malá - jsou to úžasný zvířátka

Přeju všem krásný den!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
25.3.08 11:46

Trošku jsem si hrála :D :D.Koukla jsem do galerky a takhle to dopadlo :D :D.Zatím toho mám jen trochu večer dodělám :D .

Duši

Kostičko

Už jdu opravdu za mým marodem tak se mějte papa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
25.3.08 11:55

teda Markýsku ty jsi kouzelník :lol:
grafický programy jsem nikdy moc nepotřebovala - a tak s nima vůbec neumím, tudíž obdivuju každýho kdo s nima zvládá takový úžasný věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
25.3.08 13:13

Ahoj holky ,

tak zdravím po Velikonocích.Vidím, že jsme je všichni ve zdraví přežili, akorát toho jídla co jsem snědla :roll: fuj.

Holky jak jste se tu bavli o tom čínském kalendáři, tak já jsem našla jak si vypočítat podle krve jestli to bude kluk nebo holka :P No ale podle toho čínského kalendáře mě to vychází holka a podle krve kluk :P takže to beru s rezervou, hlavně když to bude zdravé :) .Tak tady je odkaz

http://mimino.kvalitne.cz/index.php?….

Jestli chcete tak na to mrknite a vy které už víte co budete mít, tak nám můžete napsat jak vám to vychází :D :D :D

Markýsku to je fak moc pěkné cos vykouzlila :potlesk:

Tak zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
25.3.08 13:32

Álo, tak jestli jsem to z toho grafu dobře vyčetla, tak mi vychází kluk, což by mělo odpovídat! :wink: A Míša mi taky vyšla! :wink: Holky, zkuste to taky! :lol:

Chtěla jsem se vás zeptat - máte některá občasné bolesti bříška, mně to připadá jako tvrdnutí, ale nejsem si tím jistá, jako by se mi ale na pár vteřin stáhla děloha! Vím, že tohle jsem měla s Míšou ke konci těhotenství, ale takhle brzo..?? 8O Asi si zítra zajdu na tu gyndu a raději se zeptám, co s tím, jestli bych přece jen neměla brát ten horčík, který by měl stahům dělohy zabránit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
25.3.08 15:17

Tak mám zase chvíli času :D

Miška od Anduli

Noninka taky byla v novinách :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
25.3.08 15:52

Ahoj holky,
markýsku, to jsou zajímavé koláže, kam na to chodíš?
duši, můžeše si zapsat do tabulky ke mně - první pohyby - 21.t. - sice asi už 2 týdny cítím takové to převalování střev, ale až teď v neděli jsem měla opravdu pocit, že je to malé kopnutí :-) Tak tak. :wink:
leni, to jsi teda holka odvážná, máš můj obdiv, že se takhle vydáš všanc porotě a vlastně celému národu :-)
kosti, přidávám se do klubu „neemocionálních“ - resp. hormonálně stabilizovaných - aspoň zatím - připadám si teď daleko víc v pohodě, než dřív s tím cyklickým kolísáním hodmonů a premenstruačními tenzemi, i v práci mám pocit, že jsem víc v pohodě a jen tak mě něco nerozhodí. Reklamy a malá miminka mě zatím nedojímají, jen teď jsme byli včera v kině na Venkovském učiteli nebo i dřív u filmu, pokud je emocionální scéna, tak mi zvlhnou oči, ale asi stejně jako dřív, jsem celkem vnímavá osoba. Tak snad to vydrží. Pleť mám zatím hezkou, řekla bych i hezčí než dřív, nevím, jestli je to tím chlapečkem, nebo tím, že víc spím, snažím se dodržovat pitný režim a jídelníček (i když - samozřejmě velikonoce byly ve znamení obžerství a ani nám se nevyhnuly návštěvy rodiny, zvlášť u našich - mamka je skvělá cukrářka - to jsou vždycky útoky na linii a teď to nemůžu ani vyběhat…
Ad těhotenské plány - co s životem po porodu - to teď zrovna řeším, chtěla bych po 1/2 roce nastoupit do práce na 1 den/v týdnu, to doufám vyjde a snad plaváček moc velké zlobidlo nebo nemocný. Zbytek asi naplánovat nejde, ráda bych si občas zašla zacvičit a pokračovat v jazykovce ve francouzštině - začala jsem na ni chodit teď na podzim -
a taky nechci rušit předplatné do divadla (jsou to jen 4 představení za sezonu) - ale uvidíme :wink:
Taky mi konečně - po asi 6 týdnech - ušili v Litexu těhotenské plavky a poslali celou zásilku, jsou moc hezké a slušivé - jen to nabírání vpředu mi přijde menší než na fotce, teď je to OK, ale na závěr nevím, jestli se to nebude nehezky rozevírat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí