0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3238
27.3.08 17:00

Ahoj Leni

já na ten ultrazvuk jdu taky až 21+5 a to si mě objednávali sami.
Naše doktorka tam taky posílá všechny, tak asi jak kdo.Ale nevím jestli nebudeš potřebovat žádanku, radší se na to zeptej jak se budeš objednávat. Tak zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.08 17:54

Elunko:
mno já už prošla 4mi doktory…ne že bych si tolik vybírala, ale první byl v Táboře (byla jsem na střední škole), druhý v Prachaticích (VOŠka) třetí doktorka ve ST - ale od té jsme utekla - kvůli tomu že jsem měla opakované mykózy a ona mně nehodlala léčit, třeba udělat kultivaci z pochvy a tak…jen řekla at si kupuju gynopevaryl (za asi 300Kč)…(připomínám že za ty mykošky jsme já rozhodně nemohla,,měla jsem jen 1 partnera -manžela a on mně) a vzal mně na milost právě tenhle můj Dr. Navíc k němu chodí mamka…a ta o něho nechce ačkoli tak trochu „zanedbal“ její myomy. On asi každý Dr. má nějaký ten vroubek. Ála:
joj, s tou žádankou jsi mně zaskočila, ale třeba Marrci říkala, že jí řekla její Dr., aby se tam sama objednala…mno v pondělí si tam zavolám marrci -napiš mi prosím to čísílko..a budeme chytřejší. řeknu jim pravdu, že můj Dr. tam nechce posílat a že mi řekl at se objednám sama…híml to by v tom byl čert, abych toho nedosáhla. :twisted: :twisted:
jo a mám zas o 2 kila navíc!!! (od posl. návštěvy Dr. - to bylo před třemi týdny…mám z toho hrůzu!!!)
tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
27.3.08 17:56

Ahoj holky!
Tak jsem dnes byla celý den v práci - něco povysvětlit, ukázat…no a samozřejmě i pokecat - trošku se mi zastesklo, ale vzhledem k tomu, jaký je můj šef hňup…rychle mě to přešlo…o moje oddělení se nikdo pořádně nestará a ve všem je pěknej svinčík, nakonec mi z toho bylo smutno :cry: …Mám ty ženský ráda a měla jsem s nima dobrý vztah i když to byly podřízený…a jsem si jistá že to bylo oboustranný

Leni na ten utz jsem šla na konci 20tt, mám ho nahraný na dvd, takže ti můžu říct, že trval skoro přesně 6 minut - doktor provedl asi 4 měření, projel srdíčko, orgány v bříšku, páteř, krevní oběh, mozeček…no a chtěl mi ukázat i pohlaví, ale to jsem nechtěla- na konci 20 tt už by to mělo být dobře vidět, tak se objednej na konec 20. týdne
Snad nic platit nebudeš - určitě se objednej, je to krásná památka… a přeci jen i když genetické testy vyjdou dobře, může tam být nějaký problém - třeba s nějakým orgánem…tak je fajn, když to někdo skoukne ne? Přeju hezký zážitek a snad se Ti potvrdí t holčina :D

Duši gratulace ke kontrole…jen tak mimochodem musíš na ty testy na cukrovku nalačno? Já na ně příště asi půjdu taky, ale poslouchala jsem sestřičku kolenem :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
27.3.08 20:21

Ahojky holky

Leni písla jsem ti v SZ ten kontakt.

já si taky myslím, že je ten podrobný UTZ docela důležitý, kamarádka měla všechny testy v pořádku a na tomto UTZ jí našly nějakou cystu u miminka na hlavičce. Nakonec to dobře dopadlo, ale pohlídali to a objednali jí na tento UTZ ještě jednou pro kontrolu.

Dušičko pryč se špatnou náladou, udělej si nějakou radost, skoč si s kamarádkou na kafíčko, něco pěkné si kup, prostě si udělej radost, vždyť si to zasloužíš. Jo a gratuluju k úspěšné kontrole, máš můj obdiv, že sis nenechala říct, co to bude.

Kostičko to je smutný, že máš šéfa takévho blba, tak snad to to tvoje oddělení brzo zvládne a najde se nějaká dobrá duše, která se o něj dobře postará.

Muchacha tak gratuluju k holčičce, bude to asi pěkná šprýmařka, když se schovávala za chlapečka.

Anduli Miška je opravdu super, už se těší na takové hlášky od Nelinky, taky už s tím začíná.

Jinak já jsem na ten velký UTZ objednaná na 8.4. a pak 15.4. na kontrolu ke svému dr.

Tak se mějte, papa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
28.3.08 13:05

Ahoj, maminy! :wink:

Tak jsem byla na té gyndě, řekla jsem sestřičce, že se mi zdá, že mi občas tvrdne břicho, tak mi jen řekla, ať si koupím to magnezium a kdyby ani do týdne problémy neustaly a pořád jsem to cítila, že mám přijít a prohlédne mě doktor. Musím ale zaklepat, že teď za poslední 2 dny se cítím dobře, žádné stahy, tak se tam možná prcek jen nějak moc roztahoval… :)

Gratuluji těm, co měly úspěšné kontroly, já jdu až 10. 4., připadá mi, že to vůbec neletí… :? Jsem nedočkavka nedočkavá… :lol:

Dneska jsem šla jen do té lékárny pro hořčík a šla kolem obchodu s dětskými věcmi, no ve finále z toho bylo utracených 800Kč!! :oops: To zase budu muset doma mlžit, za co jsem to utratila… :lol: Koupila jsem 2 dupačky, 2 bodýčka, Mišce 2 tepláčky, jarní bundu a srandovní jarní čepku s růžkama.. No, rozjela jsem se teda pěkně, ale mám z toho oooobr radost a pořád si ty věci prohlížím. :lol:

Tak hezký den, jdeme papat, kvůli nákupům obědváme trošku později.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
28.3.08 13:54

Ahojky holky,

o víkendu jsem se k netu vůbec nedostala. Ob:,–(il ho manžílek s tím, že musí najít materiál na pojezdvou bránu a doplňoval to hraním nějaké střílečky :roll:
Teď mám v práci trochu volněji, tak jsem vás akorát dočetla.

Anduli jsem dost zatížená na modrou, ale ten světle zelený a oranžový je taky moc pěkný. Asi bych šla nakonec do toho oranžového, myslím, že na něm tolik nebude vidět špína. Z těch dvou oranžových bych si pak vybrala ten druhý - oranžovočerný. Ale asi už píšu s křížkem po funuse, jsi už rozhodnutá, viď? :)

Leni teda ty máš fakt nějakého doktora podívína. Moje doktorka mi dala telefon a řekla mi taky termín od kdy se tam mám objednat. Měl to být ukončený 20.tt. Tak jsem si tam zavolala, zapsali si mě a nic jiného po mně nechtěli.

Kostičko kdepak jsi pracovala? Já teď postupně předávám svojí práci kolegyni a už teď se mi trochu stýská. Přece jen si to každý dělá po svém, tak mě občas trochu rozhodí, když je to teď jinak než jak jsem byla zvyklá dělat já. Ale pak si řeknu, že až se vrátím, že si to zase budu dělat po svém :-)

Jinak gratuluju všem k úspěšným kontrolám. Taky bych to chtěla mít za sebou. Pohyby zatím žádné, tak bych už chtěla mít jistotu, že je všechno v pohodě. No už jenom týden, to už nějak vydržím. :-)

Mějte se hezky
Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
28.3.08 20:52

Ahoj holky,kdepak všechny jste???
My pořád marodíme.Byli jsme na kontrole a je to lepší,ale ještě do příští středy musíme být doma.Stejně je to hrozné s těma doktorama-Máťa má „jen“ zánět nosohltanu a návšteva u doktorky,doporučení na ORL,kontrola na ORL a troje kapky na předpis a čtyři stovky ani člověk nemrkne.A to mu není nic hrozného.

Přemýšleli jsme nad jménama pro mimíse a vůbec nic kloudného nás nenapadá :roll: No ještě,že máme dost času.
Jinak kočárek máme vybraný a asi budeme kupovat,alespoň autosedačku už tak v červnu,aby byla připravená kdyby náhodou.Jinak nějaké ty věcičky začnu kupovat asi příští měsíc a pokoj začnem taky připravovat.Za prvé to asi nebude hned naráz a aby si taky Máťa zvykl,že má v pokojíčku postýlku pro bráchu a tak.

Přeji vám všem krásný jarní víkend!(škoda jen,že už to hezké počasí nevydrží :( ) Papa Elen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
29.3.08 02:22

Dobré ráno 8O :oops:
tak mě zbudily zase ty sny-noční můry a nemůžu z toho spát :? ,tak toho využiju a něco vám zase písnu :) .

Mysko-jsem ráda,že si měla možnost mezi nás opět zavítat :wink: .Fajn,že je všechno ok,ale věřím,že jste si ty nervy pěkně „užily“,ale hlavně,že je všechno v pořádku :) .
Ten tvůj doktor se ani nedá okomentovat :evil: .Je dobře,že už jste v mnohem lepší péči.
Co to je za značku kočárku moc se mi líbí :wink: ?

Helenko-vítám tě :wink: .Tak koukám,že teď je poměr holčiček a kluků vyrovnaný ne :D ?

Elunko-tak si kluci spolu hezky vyhrajou a holčička dopadne na potřetí :wink: .
Chjoo vy pořád marodíte :? ,tak snad se Máťovi brzo uleví :wink: .

Anduli-haha tak to si mě s Miškou dostala 8O :lol: :lol: .Nestačím zírat :lol: :lol: .Jo jo Anduli těš se na pubertu :P :lol: .Je to radost :roll: :lol: :lol:!!
Ješíš to je rozkošný jak Míša reaguje na Natyho :D .Určitě musela být hodně vykulená co jí to bouchá do ručiček :D :wink: .
Kočárek-taky hlasuju pro oranžovo-černý.
Jinak já se na kočárek chystám tak ten červen-červenec,ale doma ho mít nechci až do porodu si bude pěkně odpočívat u našich :) .
Fajn,že sis nakonec na gyndu zašla a snad už to bude dobrý :) .

Leni-tak to si pěkně shopuješ :D :wink: .
Jinak vy provozujete dohazovací službu :D .dobrý :lol: :wink: .
Dr. je fakt divný :evil: .Jak,že to není důležitý,každý vyšetření,kde se mimi zkontroluje je důležitý ne :evil: .Nechápu :roll:!Ale je dobře,že si to takhle zařídíš sama určitě to stojí za to :wink: .

Ado-tak hodně štěstí na kontrole :wink: .

Muchacha-jé,že by další Elenka :D :wink: .Tak doufám,že si ji vybojuješ :wink: .
Super,že je všechno jak má být gratuluju :potlesk: .

Dušičko-tak ty si to opravdu vydržela :wink: :D .Moc gratuluju k dobrým výsledkům :wink: :srdce: .
Jaká špatná nálada 8O .Honem vyměnit a fofrem :wink: .

Kostičko-a kde si pracovala?Je fajn,že jste měli super vztah s kolegyněma,jen ten šéf to tam asi kazí co :roll: .

Princezničko-soucítím stebou co se týče stříleček,taky mám někdy pocit,že to nebere konce :oops: :roll: :lol: .

Tak snad jsem na nikoho nezapomněla :D .

Jinak u nás je veselo ještě mám takovou péči o velký miminko :) ,ale už se to pomalu rovná,tak snad bude brzo ok :) .

Jinak já byla včera :oops: s mamkou nakupovat,sice jsem pomalu pokukovala po pidi věcičkách,ale odolala jsem a strach ve mě ještě zvítězil :( .
Ale chtěla jsem se vás zeptat stalo se mi,že jsem se začala dost zadýchávat,hodněkrát jsme se museli s mamkou zastavovat a já nabírala dech :oops: .
Tohle jsem měla v prvním těhu,ale až tak od 32 tt.,ale takhle brzo 8O ,tak nevím jak to bude ty poslední měsíce a ještě na léto :P .

No nic těhulky,já to jdu zkusit zaspat ještě jdu zkontrolovat toho mýho puboše a snad se mi povede usnout :? .Ty zatracený sny jsou fakt na jednu věc :oops: .

Tak dobrou noc a dobré ráno zároveň :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.08 12:47

Marrci díky moc za zprávu a čísílko-hned v pondělí volám :wink:

já byla včera na svatbě mé kamarádky(jaxme jí dali inzerát s Tomem), bylo to super - s Jirkou se od sebe nehli, on nám několikrát děkoval, že sme je dali dohromady,,byla to fajn oslava - tančila jsme, ale v mezích normy, pobolívalo mně bříško taxem se šetřila. Jinak Milča nám tam oznámila, že čeká chlapečka(tipovala sem si ho) bude to Filípek a bude na konci července.
Dnes sem jak přejetá, šli jsme spát v 00.30hod (normál chodím v 21-22h a spím 11, 12 hodin v kuse)..tak do mně nic nebude.

tak papa pěkný slunný den. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
29.3.08 13:02

Leni-tak vám by mohla vyjít Emička,aby to byla správná nevěsta :wink: :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
29.3.08 13:25

Tak ještě pár fotek :D

Kampak to jednou ta Nelinka dotáhne :D :P :wink:

Leni a maminka :wink:

Nedávno jsme byli v kině a neuhodnete kdo byl v hlavní roli :wink: .Elunka s Máťou :D :wink: 

Anduli a Miška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
29.3.08 14:13

Ahoj srpnatka,
dneska jsme byli na nakupech v Polsku. Babicky se predhanely, ktera nakoupi vic :wink: Tak mame postylku s matraci, perinky, povleceni, nebesa, zavinovacku, spaci pytel a jeste dalsi nimi mimi obleceni. Ja jsem nakonec utratila jen par korunek, abych neco dovezla Martinovi.
Ale rozhodne si nestezuju :lol:

Jinak se hlasime do klubu „mrzacku“. Martin si ve ctvrtek skripl malicek do dveri tak sikovne, ze ma :,-(rovou dlahu. Dr. na chir ambulanci si nebyl totiz jisty, jestli to je nebo neni nastiple. Znam ho, je to takovy poctivka, ze se snazi nic nezanedbat. Ale byl prekvapeny, jak se to Martinovi „krasne“ povedlo.
V patek si byl pro neschopenku u obvodaka a rovnou schytal jednu tetanovku. Tak se pripajdal dom a ze ho k dr. zas dlouho nikdo nedostane :lol:

Holky, vubec me neobdivujte. Obcas me to pekne hloda, ze si necham rict, co to bude. Ale zatim odolavam. Nehlede na to, ze mam svuj tip a i lidicky v praci, jak jsem tam ve ctvrtek byla, mi ho vetsinou potvrzovali. Tak uvidime :D

kosticko , na test na cukrovku se chodi na lacno. Uz ted se netesim na ten sladky fujtajbl :?

Markysku , Ty jsi ale hracicka :lol:

Vic jsem zatim nedocetla, tak az bude chvilka, tak se na to vrhnu a budu i reagovat.
Posledni dobou mam nejakou spavou nemoc, tak vetsinou po obidku chrnim tak 2 nebo i 3 hodky :roll: A pak pracne dohanim, co jsem ten den chtela stihnout :lol:

Ted jsi jdu taky chvilku odpocinout, tak se mejte vsichni moc krasne, pohladte briska a uzivejte vikendu!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
29.3.08 15:11

Ahoj holky,
tak mam zese chvilku,Martaek spi,manzel dela ventilatory do koupelny a wc.
Chteli jsme se dnes vydat na veltrh Pro dite do Brna,ale bylo venku osklivo a manzelovi se teda moc nechtelo,tak jsme zustali doma.
Vcera jsem se objednala na 3D UTZ ,tak jdu 28.4.,jsem zvedava.U martinka jsem byla spise nestastna,protoze vypadal hrozne,no uvidime.

Markysku-ty jsi sikulka s tema foteckama,superrrr!!!!
Kocarek se jmenuje Herqules,kupovali jsme ho jako sportak pro Martinka a jsem s nim maximalne spokojena.Ted jen dokoupime korbicku.

Nestihla jsem vas docist,jdu na to,nez se maly vzbudi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
29.3.08 16:10

Tak jsme po zdravotní procházce a přiznávám,že jsem k.o :oops: .

Mysko-díky za info,koukala jsem na něj na netu a moc se mi líbí :) .

Dušičko-teda to je nakupování :P :D .Jen ať si to babičky užívají :lol: .Naše babičky už se taky klepou nedočkavostí,ale vědí,že nakupovat ještě moc nechci,tak se snaží držet,ale stejně si myslím,že tajně už něco stejně schovanýho mají :) :wink: .

Spací nemoc-i když to včera nevypadalo,tak ji mám taky :wink: .

Hezkou sobotu :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
29.3.08 21:11

Ahoj maminy!

jdu vás konečně taky po dlouhé době pozdravit. Jednak jsem měla hodně práce se školou a jednak velký problém s počítačem - odešel nám harddisk zrovna v nejméně vhodnou dobu - když jsem potřebovala nejvíc pracovat na diplomce. Ale ta už je téměř ve finiši. Chybí mi jen jedna semestrální zkouška. Dotáhnout tu diplomku během následujících 14dnů a připravit se na státnice. A pak začnu konečně žít!!!!

No a naše miminko, to se má dobře. Zhruba od konce 19t cítím pohyby a toto úterý jsme absovovali i ultrazvuk na vývojové vady a vše se jevilo v pořádku. Mimiko mělo už nějakých 400g a já téměř +4,5kg. Za posledních 14 dnů jsem ale nabrala 1,5kg a hlavně mi šíleně najednou narostlo břicho.

Jinak u nás začala horlivá diskuze nad jmény a nic moc… nějak se na ničem nemůžeme až tak shodnout. O Filipovi jsme kdysi měli jasno dřív než jsem byla těhotná, ale teď je to nějak těžký :wink:

Tak snad se zase nyní víc zapojím. Přeji pěknou slunečnou neděli, pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital