Poradna duly
Jana Čurdová
Dobrý nápad,ale nejdřív zkusím co řekne sám
.
Tak se mějte a ještě jednou moc a moc díky
.
Markýsku tak je super, že je už doma. To se ti muselo ulevit, že si to ani neumím představit. Tak se mějte krásně a užijte si prima večer.
Ahoj holky,
všecky zdravím.
Dneska bylo ale nádherné počasí, poseděla jsem na dvoře, uvařili jsme si kafé, no prostě pohoda.
Markýsku tak to jsem ráda, že máš manžela doma je všechno ok.
I když já až bych zjistila že je v pořádku, tak bych mu strašně nadala, protože to se nedělá. ![]()
Dušičko na prádlo kašli, co se vleče neuteče.Užívej sluníčka, brzy se má zase ochladit, tak žehlit můžeš potom ![]()
Jinak můj víkend byl strašný.V sobotu jsem se vzbudila, a cítila jsem se jak po nějakém těžkém tahu.Tak jako kdysi za mlada, když jsme zapařili
.Bylo mě celé dopoledne zle, ale snažila jsem se aspoň něco sníst.Ale pak už jsem celou sobotu prozvracela.Hlava bolela, měla jsem zvýšenou teplotu, tak jsem si vzala aspoň paralen.No v neděli to už bylo o něco lepší, ale žaludek pořád jako na vodě.A to jsem měla jít v pondělí na tu amniocentézu. ![]()
Nastěstí v pondělí už mě bylo dobře. Doktoři a sestřičky byly moc hodné,nejdřív mě ukazovali mimčo na ultrazvuku, ručičky, nožičky no však víte
No a pak mi udělali ten odběr.Já se teda střasně bojím jít i na krev ale nebylo to tak hrozné.Tak doufám že to bude v pořádku, výsledky mají být za 14 dní.Ty budou nekonečné ![]()
Delo já být tebou tak na amnio jdu, já bych nemohla být v nejistotě až do konce těhu.To čekání je sice hrozné, 14 jsem byla objednaná, a 14 ted budu čekat na výsledky.Ale chci mít jistotu.
Pohyby zatím necítím, občas taky nějaké ťukání, ale to budou spíš střeva
Už se strašně těším, jak psala Lena na nějaký ten kopaneček.
tak se holky mějte moc pěkně
a zatím papa
Ahoj holky,
já jsem dneska měla moc „zajímavý program“ - celý den jsem žehlila
…ale zase už to mám hotový ![]()
No 3 týdny jsem to nedělala tak se není čemu divit že????
Hora to byla pořádná, začala jsem v 10…no a s malými přestávkami jsem to ukončila v 6 odpoledne…fakt to nenávidím
Duši dobře děláš s těmi procházkami, já kdybych mohla mít hafíka, venčím se v jednom kuse
člověka to pozitivně naladí a přitom se hýbe a ani o tom neví - všude teď čtu, že ženský, co jsou v těhu aktivní maj míň komplikací a snadněji rodí ![]()
Dello - jak už tu psala zuz - s tím screeningem to ber s rezervou, nech si vysvětlit co ti vyšlo špatně a hlavně v jakým poměru. Kamarádce vyšel dawn 1:138 (to není ani procento)…no a potrat po amniocentéze je 1:100, takže by čistě teoreticky pravděpodobněji potratila než by měla dawna. Já osobně bych na amnio v téhle situaci nešla, ale ona chtěla mít jistotu, tak to podstoupila- samozřejmě bylo všechno v poho.
Rozhodnutí je jen na Tobě, pokud se pro to rozhodneš, nech si to udělat na nějakým dobrým pracovišti, od zkušenýho personálu. Když Ti to udělají dobře, riziko potratu v podstatě není a budeš mít na duši klid. Uvidíš, že je mimi zdravý, ty testy často vycházejí špatně holkám před 30…
markýsku doufám že má tvůj pan domácí dobrý důvod, jinak bych mu pořádně naložila - přeju pohodový večer ![]()
jinak všem co je čeká prohlídka přeju ať to dobře dopadne- a djete vědět jak jste na tom.
Mě čeká 19.4. poradna
jo a holky ještě k těm pohybům - často tady píšete, že to jsou klasický kopanečky…no já teda až tak silný nemám - pořád mám jen takový Ťukání, zavrtávání se a šimrání..... a někdy to třeba celý den necítím - rozhodně to není nějaký intenzivní řádění.
Pohyby to určitě jsou, ale na pořádný kopanec si asi ještě počkám…zkrátka to od toho 18tt o moc nezesílilo…
Mluvila jsem o tom minule na kontrole se sestřičkou a ta mi říkala že to je hrozně individuální - prý záleží na miminku jak je čilé, pak taky na tom kde je v děloze plod uhnízděný, kolik má kolem sebe plodový vody…
tak uvidíme jak se to bude dál vyvíjet
kosticko , jeee a nechtela bys taky prijit vyzehlit k nam, kdyz Ti to tak hezky slo
![]()
A proc nemuzes mit pejska? Aspon malinkatyho. My mame taky takovou miniaturu. Ma 1,8 kg a spinka s nami v postylce ![]()
Alo , jsem rada, ze to mas za sebou. Vim, ze tech 14 dni bude silenych, ale urcite s dobrym koncem!!! Tak se drzte a moc nenervujte ![]()
Tak já bych taky potřebovala, aby k nám někdo přišel vyžehlit
.
Álo to je super, že máš za sebou úspěšný odběr, tak teď už jen, aby těch 14 dní uteklo co nejrychleji. A všechno dobře dopadne, určitě.
Marci ,tak ze bychom Kosticce zaridily takovou malou zehlici brigadku ![]()
duši nemůžu ho mít, protože bydlíme bytě - v 2+kk…no a když teď budeme mít to miminko, byl by asi chudák
Když jsem ještě chodila do práce, vracela jsem se domů kolem 7 i dýl…a tak dlouho by v bytě sám nevydržel…
měla jsem hafíka od 14 let, takovýho středního - příručního - kříženečka.
Byl povahově naprosto úžasnej, hodně temperamentní, společenskej (hádej kde spal
)… zkrátka pravý pes (teda fenka
), když jsem se stěhovala do Prahy, nechala jsem jí u rodičů, přeci jen u rodinného domku měla výběh a taky by si špatně zvykala - navíc jsme tu nejdřív bydleli v několika podnájmech a dokonce i ve spolubydlení… bohužel před 2 měsíci jsme jí museli nechat utratit, byla už nemocná… …strašně mi pejsek chybí…ale doufám že se nám tak za 4 roky podaří změnit bydlení a postavíme si vlastní domeček - no a tam už mít hafíka prostě musím!!!!!!!! ![]()
kosticko , do takovyho malyhobyteckuje yorksirek a nebo chivava uplne idealni
A ted kdyz budes doma. Navic jsou to moc chytri psici a dobre se uci na plinky.
No dobre, tak my si zkusime najit nekoho jinyho. Jen me to tak napadlo, kdyz jsi ze dneska tak hezky rozjeta ![]()
Holky taky máme pejska, pražského krysaříka.
Chtěl ho manžel, mě se teda to plemeno vůbec nelíbilo, ale teď si myslím že máme nejkrásnějšího psa na světě
Má 2 kila, a je to takový ten pravý gaučový.Ale když jsme na dvoře tak tam řádí s náma.No je to moje miminko jak mu říkám.A má nás pěkně vycvičených.
![]()
Prostě je to člen rodiny.Ale když na to nejsou podmínky, tak je lepší zvířátka netrápit.
Hezký večer ![]()
manža je po večeři,šel hodit spršku,tak jdem do postele a snad mi to tak všechno řekne,protože se určitě něco děje,je smutný a celkově není ve svý kůži.
Tak držte palečky a já se nějak ozvu..
Alo-hlavně,že je ti už líp,všude to teď řádí střevní chřipky
.
Jinak doufám,že odpočíváš
?Po amnio by se mělo,tak se nech obskakovat
.
Kostičko-tak jestli je to s těma procházkama tak jak píšeš tak nejspíš strávím na porodním sále zase celý den
.Začnu něco dělat
.
Žehlení-souctím stebou já měla kupu včera večer,ale nestihla jsem ani polovinu
a dneska nebyla nálada,takže se to bude zase hromadit a hromadit
.
Brigádka-no tak Kosti
![]()
Alo , my mame taky peknyho mazanka. Jen se bojim, co bude delat, az bude mimisek.
Kazdopadne si nas taky pekne ochocila, naucila, vycvicila
Oni to proste umi ![]()
Jo a tak romazlenyho kocoura, co mame, jsem taky jeste nevidela ![]()