0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4823
2.4.08 10:24

kosticko , chatrni? http://www.sirmi.ic.cz/smajl/476.gif To kdyby Te ta nase slysela. Neverila bys, kolik toho uz prezila. Naposledy pad z moji naruce na tvrdou podlahu. Sice se ji asi za dva dny ozvalyzada, tak jsme chodily na injkce, ale jinak je to fakt odolny psik http://www.sirmi.ic.cz/smajl/475.gif

Anduli , kazda mame to svoje trapenicko. U nas neresi penizky muzicek, ale ja jsem porad takova nesva, jak to vsechno zvladnem.
Verim, ze to u vas byl jen nejaky chvilkovy mracek a ze ted zas bude pekne dlouho svitit slunicko :D
A s tema pracema na dom je to silene tezky. Pokud se nejedna o distribuci neceho, tak na nic poradnyho nenarazis. Je to samy podvod :?
Ja jsem psala, ze jsem nezehlila 3 tydny? No tak to jsme to asi nejak spatne spocitala. Jak se mi do toho nechce, tak praktikuju to same, co Ty. Vytahnu z kose, co je nutne potreba a zbytek odlozim na jindy. Jen mam pocit, ze se ty hromady timhle stylem asi nezbavim :lol:
Preji Ti uspesny boj a at se Ti podari slnit zavazek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
2.4.08 10:29

Duši, tak nevím, jestli jsem se trošku nepřecenila s tím závazkem, už asi 15 min si říkám, že už vypínám ten zatracený počítač a jdu na to! Ale furt je co číst a na co klikat, tak nevim… :pocitac: :lol:

Jó, zapomněla jsem ještě dodat, že jsem včera byla u zubaře a hlásím ani jeden kaz! Jupíííí!! :potlesk: Snad to vydrží… :wink:

A teď u mě fakt NEZDRŽUJTE, mizím......... :lol: :lol: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
2.4.08 10:35

Ahojky holky… sem tu z ultrazvuku:( a sem neštastná.. teda neštastná sem ráda že je miminko zdraví a v pořádku ale zas to bude kluk.....

Markysku sem strašně moc a moc ráda že je to v pořádku. moc sem natebe myslela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
2.4.08 10:46

Ahojky!
Tak Anduli-já jsem na tom úplně stejně.Vyžehlím co potřebujeme aktuálně a většinou když už to je opravdu hrozné,tak žehlí manžel.
Na sociálce ti dají ode dne porodu těch sedm ticíc něco(7600?,teď přesně nevím).Mě to tak říkali,protože to vypadalo,že vlastně budu nezaměstnaná.Akorát si nebudeš moci vybrat tu variantu,ale tuto částku budeš mít do věku 21 měsíců mimíse a pak automaticky těch 3800kč a je jedno jak dlouho budeš doma.Jestli tři nebo čtyři roky.Ale aspoň něco,že?

Duši-jméno zatím platí,ale víš jak to je-je ještě dlouhá doba na změny,tak to nemůžu stopro zaručit :oops:
Jinak náš kocourek většinou spí taky u hlavy,tak ho vyháním,protože to vrnění do ucha je fakt hrozné :D a on většinou spí někde na gauči nebo na zemi-svýma spacíma polohama nám někdy připomíná pejska-třeba spí u nohou na zemi když sedíme na gauči..

Markýsku,tak to jsem ráda,že to bylo „pouze“ toto.Člověk pak myslí na nejhorší a má z toho nervy.Ale chápu,že to má tvůj manžel teď těžké.

Kostičko,tak to je dobře,že tam není registrace-já slyšela,že je a dost mě to překvapilo.Tak snad nebudeš mít porod jako já a stihnete tam dojet :D

JajinR-držím palečky ať dobře dopadne ultrazvuk a ať se vám mimísek ukáže v celé své kráse :wink: !!

Nonino-to je mi tě líto-měla jsem astma několik let a alergie snad na všechno,ale naštěstí se mi to pubertou ztratilo.Manžel ten má alergii na roztoče a projevila se mu až před dvěma roky.Kocourek mu naštěstí nevadí.Byli jsme,ale předem domluvení s mojí mamkou,že by si ho vzala kdyby na něj měl alergii.

ADA76-gratuluji k úspěšné kontrole!Tak budete mít překvápko :wink: Třeba se ještě ukáže příště,hlavně,že je o.k.,že?A dávej na sebe pozor při stěhování!

Přeji všem krásný den-u nás slunečný,tak doufám,že i u vás :wink: !Papa Elen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
2.4.08 10:50

JajinaR-tak vítej v „klubu“.Taky budu sama ženská na tři mužský,ale mě to nevadí.Hlavně,že je v pořádku,že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
2.4.08 11:00

jj tak nějak.. sama na 3kluky:) to bude něco:)) ale tak chcem eště jedno tak třeba do třetice no né:)
jen je podle všech pověr a předpovědí a toho čínského kalendáře to měla bejt holka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
2.4.08 11:18

Mě to taky nevyšlo… :D
Manžel říkal,že by třeba taky ještě jedno dítko-za pár let,tak třeba to bude holčička.Co se dozvěděl,že čekáme klučinu,tak to i sám od sebe nadhodil… 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
2.4.08 11:29

Anduli , nikdo Te nedrzi :lol: Ja to naopak udelam takhle - SUP SUP zehlicka ceka!!!! :evil: :wink: Lepsi? :lol:
Zoubky bez kazu, to je parada :dance::-) Jen tak dal :D

Janinko , to mi je lito, ze to bude zase kluk. Tak moc jsem Ti prala holcicku. Ale hlavni je zdravicko. A do tretice se urcite povede. Ikdyz muj braska uz ma takhle 3 kluky a holcicku porad chteji, tak uvidime :) :)

Elunko , tak uvidime, treba to jeste bude ta holcicka, ne? :lol:
Zrzecek je taky skoro jako pejsek. A ty polohy, to se kolikrat fakt tak nasmejem. Asi jeho nejoblibenejsi je na zadech, zadni packy rozcapeny jak k… a predni ohnuty v „zapesti“ pod bradou.
A kolikrat lezi tak, ze premyslime, ktera packa je ktera a jestli se dokaze zase sam rozmotat :lol:
Je to nalezencek, tak je asi i vdecny za nasi lasku. Zadna jina cica v rodine neni tak pritulna.

Ja hlasim, ze mam komodku uklizenou a mimi vecicky nastehovany. Jen jsem zjistila, ze mam hodne obleceni vel.62 a skoro nic ve vel.56, takze budeme jeste dokupovat.
Taky tu mam oblecky po jinych miminkach a to vubec netusim, jake velikosti, tak to bude asi metoda pokusu :)

Aaaa, tak ted se ozvala mamka, ze jede odpol do Jicina. Tak pojedu s ni a udelam nejakyvetsi nakup. Doma uz skoro nic nemame. Zatim se loucim, jdu sepisovat seznam. To zas bude :roll: :lol: :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
2.4.08 11:33

A ten cinsky kalendar. Tak podle nej nam vychazi holcicka. Ale ja osobne si myslim, ze to bude kluk.
Na 100% vam to reknu az v srpnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
2.4.08 11:37

jajina sakra ženská nerouhej se! Je mi jasný že jsi si přála a určitě až do ultrazvuku byla přesvědčená že to vyjde a bude to holčička, ale… přece musíš vidět nejen tady na fóru, co nešťastných holek nemůže ohotěhotně, co jich o miminko přišlo..... promiň, ale fakt zklamání z pohlaví považuju za rouhání. Buď ráda, že ho máš a že je zdravé a užívej si zbytek těhotenství. Kluci jsou fajn. Taky bychom si přáli holčičku - už kvůli manželovi, má z prvního manželství dva kluky, spolu máme Filípka, ale budeme rádi když bude naše miminko zdravé. A ať je to třeba zase kluk. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
2.4.08 12:34

Dušičko,já jsem strašně moc ráda,že to je klučina-to spíš manžel si říkal,že by to mohla být holčička…samozřejmě jako druhotné přání.
Moc jsme si přáli druhé dítko a to čekáme,takže není co řešit.Já spíš nechápu naše příbuzné.Každý mě lituje,že nebudeme mít holčičku a já jim pořád marně vysvětluji,že mi to vůbec nevadí.A když se tváří blbě a fakt mě už naštvou,tak jim řeknu jestli by byli radši,aby to byla holčička a nemocná,aby si uvědomili co vůbec říkají.
A hlavně se nikdo nezeptá co my na to.Kdyby se zeptali jestli jsme rádi,tak řeknem,že ano a dál nemusí nic řešit,ale příbuzné si prostě člověk nevybírá,že? :D

Tak my pádíme ven-je tam krásně a musím zkontrolovat paní v obchodě jestli je vše o.k. Tak se mějte kráááásně.Papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
2.4.08 12:41

zuz ale to je snad jeasný ne.. šak sem to tam i napsala že sem ráda že je mimi v pořádku a zdraví… jen prostě každá ženská si přeje tu svojí holčičku no ne??? Tak to sou takoví ty přání.. není to žádný rouhání!!!!!!!! Jen si to člověk snad muže přát no ne??, Myslím že 80% 6enskejch si to přeje.. A myslím že to neberou jako rouhání si něco přát.. A hlavně sem ani nenapsala že sem zklamaná!!! Spíš jen že sem si přála holčičku když už prdolku mám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
2.4.08 12:59

Ahoj holky

Elunko mluvíš mi z duše, příbuzné si fakt člověk nevybírá.Manžel má z prvního manželství kluka a všichni 100% vědí že si určitě přeje holčičku.Akorát že něho se na to ještě nikdo nezeptal. :lol: Chtěl by kluka, ale ted když jsem byla na amnio tak si hlavně přejem aby bylo mimi zdravé.Doktorka se mě ptala jestli chci znát pohlaví, z té plodové vody to je prý na 100%, ale řekla jsem že nechci.Ale vím, že on by to určitě vědět chtěl, tak jsem mu řekla,že je to moje první těhu a chci se nechat překvapit:P No a už jsme skoro v půlce tak to už snad vydrží. :wink:

Markýsku to je dobře že je vše ok.

Jajina , já tě chápu, že jsi chtěla páreček, myslím že si to přeje každý.

Tak zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
2.4.08 13:05

Ahojík holky

teda vy jste toho napovídaly, to je super, aspoň je co číst. Tady u nás je pěkně ošklivě, zrovna leje.

Markýsku tak to se mi opravdu ulevilo, že se to takhle vysvětlilo, sice je to smutné, ale ta nejistota byla určitě daleko horší.

Jajino gratuluju k úspěšnému UTZ, a chápu tě jak jsi to myslela, že ti chlapeček vůbec nevadí, aspoň si spolu budou bráškové víc rozumět. Taky nebudu zklamaná, když to bude kluk, ale tajně si s manžou myslíme na holčičku, i když už doma jednu máme. A to když jsem čekala Nelinku, tak jsme si strašně moc přáli kluka, pak se to nějak otočilo a jsme z holčičky úplně vyprdlí. Taky mám po Nelce spoustu holčičích věcí, takže bych nemusela ani nic dokupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
2.4.08 13:11

jajina no nenapsala jsi že jsi zklamaná, napsala jsi že jsi přímo nešťastná :wink:

Hele promiň, jestli Ti má reakce přišla ostrá, je teď mou povinností to vysvětlit. Včera jsem se dozvěděla, že kamarádka odsud z emimina co máme stejně staré kluky a je taky těhotná - vlastně jen o týden déle než já. (Navštěvuje červenec 2008), se včera dozvěděla že jejich miminko není v pořádku a ona teď ve 23t musí těhotenství ukončit.

Byla a jsem z toho hodně rozhozená a proto mi asi v kontextu s tou zprávou přišlo probírání toho zda je někdo spokojený s pohlavím svého zdravého miminka trochu jako rouhání se.

Omluva jestli jsem se Tě nějak dotkla.

A mimochodem, budu asi patřit k těm Tebou vyčísleným 20%, protože já nijak zvlášť po párečku opravdu netoužím. Je mi to úplně fuk… jsem tak napůl chlap :wink: a možná se povětšinou rozumím víc s chlapama než se ženskýma a tak je mi takový přirozenější mít kluka. Hrajeme si s autama, míčem atd. já nikdy neměla ani panenky a nějak se v tom netoužím realizovat ani se svými dětmi :wink: :D . Samozřejmě případná holčička, bude mít růžové oblečky, bude mít kočárek, panenku, vše po čem její dívčí srdíčko bude prahnout… :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí