1. IVF leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1229
10.2.10 16:34

SLUNICKO100-Dotaz,to jestli zavest 2 nebo 3 to zalezelo na vas :?:,ja cetla neco ze to je na emryologovi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
10.2.10 16:35

Sluníčko tak skvělý!!! :dance: Koukám my to máme všechny po 2…tak ti se jim u nás líbí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
10.2.10 16:35

Markét,statečná nevím jestli jsem. snažím se,abych byla psychicky co nejdéle v pohodě,ale vím,že to vydržím vždy jen 1.týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
10.2.10 16:37

jinak mám také můj osobní příspěvek z narkozy po OPU…já prý zase všechny zvala na grilování prasátka , prý až se to narodí…v létě a chtěla jsem dělat seznam pozvaných…je to fakt síla ta narksa :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salma70
10.2.10 16:37

Lence- doporučení bylo dát si pauzu, takže proto asi ty sny.. :-) Jsem na tom podobně jako ty, měla jsem 10 folíků, 9 vajíček, nakonec dvě k transferu. Mražáčci žádní. Platili jsme 9900 ICSI, 4400 PK,Puregon 4400,– + 7500 doplatek - na hormony - nestačily a pojištovna mi další dávku nehradí (opět Puregon + Menopur )…

• Citovat
  • Upravit
Lenka83
10.2.10 16:41

Salmo a můžu se ještě zeptat, dali ti teď nějaké prášky na podporu? Já beru utrogestan 2-2-2. A mazáčky taky žádné nemáme. A je to tvé první IVF? Mé ano.

• Citovat
  • Upravit
308
10.2.10 16:43

Salmi, díky za podporu!! :kytka: a nápodobně, hezky hýčkej ty tvoje dva poklady v bříšku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
10.2.10 16:46

Holciny tady je videt co mame ulozeny-MARKET DEKUJE ZA MIMINKA znameni ze to bude o.k,KANARKA uz griluje s mimiskem nebo mimiskama a ja uz to chtela mit za sebou(je fakt ze u mne to bylo u operace fuj fuj.Uprimne jsem se zasmala az manza prilit cose deje :lol: :-DHolciny pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
10.2.10 16:47

Sluníčko, pro mě asi za celé IVF byla to čekání před testováním :-( To byly šílené nervy.Ale já jsem asi 6.den cítila, že se to nepovedlo.Měla jsem šílené boelsti , jako mesnturační, prostě jsem cítila, že něco není v pořádku a hodně jsem brečela, ale hodně.Každý mě utěšoval, to jsi určitě těhotná…ale já nebyla :-(
Dnes mě ještě rozhodila pipka na PÚ, chovala se kě mě jak k hadru, nepříjemná, arogantní…holky, kdybych nebyla už tak psychicky vyčerpaná, pustila bych se do ní, ale neměla jsem sílu.Pokud se ale příště bude taky tak chovat, něco jí řeknu.Si asi myslí,že se mi tam chce, kdbych nemusela,ani tam nepáchnu.
Abych i já napsala ještě něco o mě - je mi 32 let, manžel má špatný SPG(oligoastenoterazoospermie), ale i přesto se nám podařilo před 3roky otěhotnět přirozeně.TeĎ nám to víc jak rok opět nejde :cry: POkud se ale nezadaří s KET, IVF odložíme na chvilku a budu muset najít práci.Většinou se čeká 2-3 cykly před další stimulací a tak dlouho bez práce být nemůžu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salma70
10.2.10 16:48

Lenko mám každé ráno agolutin na podporu žlutého tělíska,1× Prednison na potlačení imunity,1× kys.list. a 3× estrofem na děložní sliznici…je to taky mé 1. IVF, tedy v mém případě ICSI…

• Citovat
  • Upravit
3734
10.2.10 17:23

Kanárko,tak to se budeme navzájem podporovat s těma našema 2 kuličkama.

Markét,já přesně tohle říkám. Njehorší z celého je to čekání.
Dnes,když si mě dr připravil a šel do laborky pro ty dva broučky,tak sestra si se mnou povídala. Povídá,tak máte to nejhorší za sebou a já jí říkám,že to zdaleka ne,že to nejhorší bude ted.
Testovat mám 24.,ale znám se.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
10.2.10 17:24

Ahoj Lenko, já také beru utragestan 2-0-2, ale nejdříve polykat, a ted po ET zavádět, což nevím zda u mne bude funkčí, brzy to vytýká..a to ležím, dnes jsem mohla uvařit bramboračku, jsem se nabouchala 3 talíře :roll: ale uspokojeníčko :-D ale jinak ležím tak nevím ..
ty ten Utrogestan polykáš nrbo zavádíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
10.2.10 17:26

já mám ted agolutin estrofem a fraxiparin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
10.2.10 17:27

Sluničko určitě se budeme podporovat. Musíme to vydržet, jsme holky šikovný :-) Ale když tvá embryjka byla ještě lepší než posledně ty nejlepší, tak to myslím moooc pozitivní, až to pak bude úlně pozitivní // :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
10.2.10 17:30

Kanárko,já tomu fakt věřím. Hlavně se tedy nikdo nedivte až budu za týden mluvit jinak a propadat panice.
Ale jinak si říkám,že 2× v pohodě,tak proč by ted ne.

u tebe to také vypadá slibně,jsou to pořádní bojovníci.
A ty víš v jakém stádiu ti je vkládaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital