Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
LucieB84 píše:
Dobré ráno, dnes ráno na testu // druhá sice slabá, ale je tam!!!! Já mám takovou radost, doufám, že se tam prďola udrží přes termín MS.
Všem ostatním držím palečky
Objednala jsem se k dr., ale tam jdu až 27.10., takže jsem nervózní. Ach ta nejistota. ![]()
Michaelas: děkuji ![]()
Nency: jojo, nejistota je příšerná, zkus testnout za pár dní
To zkusim, snad to přes víkend vydržím a v pondělí to zkusim znovu…a uvidím. Přemýšlela jsem o testu Clearblue, nemáte s tím někdo zkušenost?
Holky ja mam takovej dotaz, hledala jsem vsude na netu a nenasla primo to na co se vas chci zeptat.Musi se vzdy kdyz se vajicko zahnizduje objevit nidacni spineni? nebo ne, a presto muzu byt tehotna
vidite tam neco? ja mozna trosku,ale je to asi blbost,jinak byl delanej vcera 7DPO,ten stinecek tam byl hezky videt,ale rikam je to jenom stin,az to bude ruzovy muzu se radovat
Ahoj holky, jsem tady nová,tak bych se k Vám ráda přidela,jestli můžu. Taky momentálně čekám na MS, má přijít 16.10,tak uvidíme. Testovala jsem se 11.10 a nic. Je možnost,že by se tam něco ještě ukázalo??
dík za reakce, je o náš první měsíc snažení,takže pravděpodobnost je asi malá ![]()
Ahoj, moje poslední MS 14.9. 26 DC jsem slabě 3 hodiny špinila, což se mi nikdy nestalo. Nevydržela jsem a večer se testla. Nic, ale když jsem se podívala na proužek za 3 hodiny - byla tam slabá ale viditelná čárka (žádný duch). To se mi nikdy nestalo. Takže jsem to zkusila druhý den ráno - slabá čárka za 6 minut. No a včera 30 DC jasná druhá po minutě. Je to mé druhé těhotenství, takže jsem si na 99,9% jistá. Navíc je mi dost blbě a na sladké se nemůžu ani podívat - já která normálně na posezení sním půlku tabulky čokolády ![]()
Příští pondělí 24.10. jdu k doktorce. Tak věřím, že to bude vpořádku.
A jak se daří vám?
Snazilka2010 píše:
Holky ja mam takovej dotaz, hledala jsem vsude na netu a nenasla primo to na co se vas chci zeptat.Musi se vzdy kdyz se vajicko zahnizduje objevit nidacni spineni? nebo ne, a presto muzu byt tehotna
Určitě - při prvním těhotenství jsem žádně nidační špinění neměla. Na testování je asi brzy, zkus v den MS.
Ahoj Snažilko2010, nidační špinění mít nemusí. Já jsem při prvním těhotenství nešpinila,a kdyby mi nevynechala MS tak ani nevím,že jsem těhotná.Jinak jdu testovat v neděli či pondělí.
Skus testovat až v den MS a uvidíš,myslím že je ještě brzy.
no zkusim ten 12dpo, to je v utery a pak 15dpo v sobotu,jenze jeslti mi to podle kalulacky vyjde,protoze ja nevim na 100% jak dlouhou mam lutealni fazi,ale nechavam 14dni,podle toho budu mit tento cyklus 35dni, protoze ovu test byl jasne pozitivni 21DC
Holky, nadějným testovatelkám držím pořád palce! Já jsem si to blbě spočítala a MS bych měla dostat až v neděli, občas mám pocit, že určitě dorazí, pak mě zase tak divně píchá v břiše a zvedá se mi žaludek, že tiše doufám. Ještě jsem zkusila testík, ale jen opravdu pidi dušík a už bych měla být 12-13 DPO, tak myslím, že už by měla být pěkná čárka.
M.
Clearblue jsem měla a bývá často falešně pozitivní,raději mám mamatest.
Měla jsem právě mamatest citlivost 10. Právě jsem pro to zmatená.