Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky, chtela bych se vas zeptat jestli je jeste moznost, ze mi test vyjde pozitivne popripade kdy testovat znovu. Posledni ms byla 13.10, ale predtim vzdy uz 8.den v mesici. Podle ultrazvuku jsem mela ovu 26.10. Vcera byl test negativni ale nebyl z ranni moci. I kdyz jak jsem se pak po limitu fakt zakoukala tak tam byl podle me duch, ale mozna to byla ma predstavivost tezko rict. ![]()
Co počkat pár dní jestli dorazí MS a teprve pak případně testovat?
Já myslím, že je ještě brzy, někomu se může ukázat 10DPO, někomu klidně týden, co mu nedojde ms, já mám teď 5. den zpoždění a ve středu jsem měla test negativní a taky ještě doufám
Taky ještě čekám, měsíčky jsem měla 2.10…ale taky 14 dní, a test jsem měla dnes taky negativní, tak nevím
Ahoj, u prvního jsem měla sotva viditelného dušíka 17DPO a čárka se objevila až 19DPO. Taky záleží na výši citlivosti testu, který jsi použila. Držím pěsti ![]()
Někomu se čárka ukáže až po vynechané menstruaci, kamarádce dokonce týden po. Mně se běžně ukazuje druhá čárka už 9DPO a to večer.
Je to individuální, vyčkala bych pár dní, otestovala a vidělo by se.
Ja si delala test 12dpo a jako vzdy negativni… dnes jsrm den spozdena, bricho boli silene, picha k tomu pravy vajecnik na kterem mi minuly cyklus praskla cysta. Delozni krcek tuhy a dole bt 37, 04… uz se ani netroufam doufat po dvou letech… na test jsem uz zanevrela, bojim se… at uz to aspon dostanu, at vim na cem jsem… preju vam vsem lepsi zpravy ![]()
Měla jsem dr max desítkovej…tak ms zatím nikde tak snad už ani nedorazí
k dr jdu 15tého tak testnu těsně předtím než tam půjdu..pokud to vydržím teda ![]()
Testovala jsem včera čárka žádná, dneska jsem se koukla a už tam je viditelná sice pidi ale je…tak uvidím ještě
sem na tom zcela stejně.. už týden zpoždění a test negativní… ![]()
@zzzjancena píše:sem na tom zcela stejně.. už týden zpoždění a test negativní…
já taky úplně stejně, týden zpoždění, test negativní, tak jsem na nás holky zvědavá
kdy bude testit?
@zzzjancena píše:
@Muflu týden???
jo jo týden a máš nějaké příznaky?
@Muflu no krom toho že se mi po půl roce vrátil chlap a leželi sme na tom den co den
by to byl zázrak, ale moc ten zázrak chceme.
jinak
krom cítění a únavy, ani ne, ale může to být z toho šoku že drahý je doma… jinak před tím snaha rok a nic.. ![]()