Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, už se mi to zdá velice divné, proto zakládám diskuzi, snad abych se nějak uklidnila, nevím ![]()
Jsem 17+1tt a nemám žádné bříško, vyboulené ho trochu mám ale to jsem měla vždycky
Holky co jsou tak nějak stejně těhu jako já bříško už všechny mají…proto mě zajímá jak jste na tom byly vy a jestli je to normální
nepřijde že bych byla nějak extra hubeňour na výšku 170 jsem měla 56kg, Už mi to opravdu nedá spát, děkuji za případné uklidnění
![]()
Neboj, já měla v 19.tt takovýhle bříško…Káždá ho má prostě jiný, je tady o tom spousta diskuzí s fotkama, ta se můžeš kouknout, že rozhodně nejsi sama ![]()
Jo a hubeňour taky nejsem
To ty teda spíš podle toho, co píšeš za míry, seš ![]()
me povyrostlo brisko (ale fakt nepatrne) az ve 20.tydnu a porad jeste nevypadam uplne jak tehotna (22.tyden).
Za to mi roste zadek. Mamka rikala, ze to tak taky mela, ze se spis roztahuje panev, tak zlaticko leze do stran.
Nejhorsi je, ze jeji panev vzdy kazde tehotenstvi povyrostla o 15 cm a nikdy se nevratila zpet.
Mozna mas to same?
No, chápu, že už by ses chtěla pyšnit pupíkem ,ale opravdu všechny hned panděro nemají. Já ho teda měla hned a konkrétně v 18tt docela dost, ale znám holčiny, které neměli dlouho nic a na konci takové jako já v tom 18tt
.
Ono naroste, neboj, mimi někde bydlet musí ![]()
já mám hodně úzkou pánev, žádné boky, kalhoty bokovky mi nemají na čem držet
ale nevšimla jsme si, že bych se nějak rozjela
zkusím změřit přes boky, myslím, že zhruba vím kolik jsem měla ![]()
kaaaca-h píše:
Neboj, já měla v 19.tt takovýhle bříško…Káždá ho má prostě jiný, je tady o tom spousta diskuzí s fotkama, ta se můžeš kouknout, že rozhodně nejsi sama
Jejku!! Takové já měla první měsíc, když jsem se začala nafukovat ![]()
neboj, já byla ve 20 tt ještě na horách a taky jsem neměla, až pak začlo pomalu růst a jak píší holky, spíš se mi rozšiřovala pánev do stran. bývá to takhle hodně, když čekáš holčičku… takže žádné obavy ![]()
jé holky děkuji
taky si říkám právě že tam mimi někde být musí, ale kontrola až za týden tak se děsím nejhoršího, mám strach aby bylo mimi ok…když nic neroste tak aby rostlo hlavně mimi ![]()
18.tt si moc dobře pamatuju..byli jsme lyžovat v Krkonoších - když jsem pobyt na začátku těhotenství zařizovala, tak jsem myslela, že už lyžovat nebudu, že už budu mít velký břicho a nedopnu lyžařský kalhoty
A opak byl pravdou..břicho jsem žádný neměla a v pohodě jsem týden lyžovala
A všichni mě nabízeli alkohol na zahřátí a divili se, že odmítám
![]()
Břicho jsem neměla žádný až tak do 23.tt…ani teď nemám nějak extrémní (jsem v 33.tt), třeba v autobuse mě nikdo sednout nepustí ![]()
kaaaca-h píše:
Neboj, já měla v 19.tt takovýhle bříško…Káždá ho má prostě jiný, je tady o tom spousta diskuzí s fotkama, ta se můžeš kouknout, že rozhodně nejsi sama
tak to jsem na tom asi tak stejně jako jsi byla ty…pořád jen takový špek jako před těhu
![]()
Buď úplně v klidu a koukni na moje - fotka vlevo je z 20. tt a ta vpravo z 24. tt. Že jsem těhotná, někdo poznal, až když jsem byla v 29. tt. Aspoň ti ještě nikde nepřekáží.
Kemiaa: pěkný pupíček
víte ono mě rozčiluje jak se každý ptá jestli jsme opravdu těhu a kór když k tomu připojí poznámky typu, že se mám najíst apod. já minulý rok v létě vážila 64kg a to s emě naopak každý ptal jestli jsem těhu, vypadala jsem tak na 5.měsíc, všechno na bříšku, pak šla váha dolů bez hubnutí na původních 56kg
teď mám tak 1,5-2kg nahoře jenom ![]()
Jojo, přesně tak
Jen se mi ten špek trošičku nadzvedl a zůstal nadzvednutej tak do 24.tt
Až pak to začlo vypadat trošku těhotně…
kaaaca-h píše:
Jojo, přesně takJen se mi ten špek trošičku nadzvedl a zůstal nadzvednutej tak do 24.tt
Až pak to začlo vypadat trošku těhotně…