Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nic to není, jsem dnes po druhý injekci a je to dobrý - tak doufám, že to tak bude i pokračovat ![]()
tak první kontrola za mnou, další v úterý, mám něco kolem dvaceti kuliček a dostala jsem další injekce cetrotide - dost nepříjemný, ale je to na udržení foliklů. no a na OPU to vypadá v sobotu, já se tak těším ![]()
maacek píše:
tak první kontrola za mnou, další v úterý, mám něco kolem dvaceti kuliček a dostala jsem další injekce cetrotide - dost nepříjemný, ale je to na udržení foliklů. no a na OPU to vypadá v sobotu, já se tak těším
Super, tak hodně štěstí ![]()
maacek píše:
tak první kontrola za mnou, další v úterý, mám něco kolem dvaceti kuliček a dostala jsem další injekce cetrotide - dost nepříjemný, ale je to na udržení foliklů. no a na OPU to vypadá v sobotu, já se tak těším
super ![]()
simsulka píše:maacek píše:Super, tak hodně štěstí
děkuju, bude potřeba
snad se to vše povede a neskončí to právě při OPU ![]()
pajuch píše:
Maci super, držím palečky
Pajuch děkuju
snad to celý dobře dopadne, dneska tři injekce a byl to mord, už to taková legranda nebyla ti povim ![]()
ixule píše:
tři???![]()
jj, dvakrát puregon, protože jsem dopíchávala první ampuli a pak ten cetrotide. no hnus, ale už se to blíží ke konci, jinak zatím to nesu statečně ![]()
ixule píše:
aju, no to teda nic moc … tak se drž holka
držím, pro juniora vydržím snad všechno na světě ![]()
maacek píše:ixule píše:držím, pro juniora vydržím snad všechno na světě
aju, no to teda nic moc … tak se drž holka