Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
veve.m píše:
holky tak v pátek jedeme na poslední IUI, pak na to prdím…
veve tak hodně štěstíčka ![]()
veve.m píše:
holky tak v pátek jedeme na poslední IUI, pak na to prdím…
tak budu držet palce ![]()
Ixi, dnes kontrola? jsem zvědavá jak reaguješ
dej hned info, v kolik tam vlastně jdeš?
maacek píše:
Ixi, dnes kontrola? jsem zvědavá jak reaguješdej hned info, v kolik tam vlastně jdeš?
no to jsme zvědavé dvě
.. 11:30 .. jsem trochu nervní, jestli jsem neměla předčasnou ovu nebo tak něco, protože dneska vůbec necítím bříško ![]()
ixule píše:maacek píše:no to jsme zvědavé dvě
Ixi, dnes kontrola? jsem zvědavá jak reaguješdej hned info, v kolik tam vlastně jdeš?
.. 11:30 .. jsem trochu nervní, jestli jsem neměla předčasnou ovu nebo tak něco, protože dneska vůbec necítím bříško
bud v klidu, tak brzo ovu určo neeeeeee
a jestli je to tam parádně nachystaný tak ti dá určo ten cetrotide co dal mě aby k tomu nedošlo. blokuje to nějakej ten hormon v hypofýze či co ![]()
maacek píše:
bud v klidu, tak brzo ovu určo neeeeeeea jestli je to tam parádně nachystaný tak ti dá určo ten cetrotide co dal mě aby k tomu nedošlo. blokuje to nějakej ten hormon v hypofýze či co
jj, to říkal už když mi dával gonal, že při UTZ dostanu další na stopnutí ovulky, ale nevím co .. tak snad to bude OK … se taky musím zeptat, jak se sexíkem ![]()
ixule píše:maacek píše:jj, to říkal už když mi dával gonal, že při UTZ dostanu další na stopnutí ovulky, ale nevím co .. tak snad to bude OK … se taky musím zeptat, jak se sexíkem
bud v klidu, tak brzo ovu určo neeeeeeea jestli je to tam parádně nachystaný tak ti dá určo ten cetrotide co dal mě aby k tomu nedošlo. blokuje to nějakej ten hormon v hypofýze či co
no hele my sexovali cca 4 dny před OPU, kvůli spermiím, od té doby nic
takže masakr ![]()
no jasně, tam pak musí chlap mít zase pauzu .. ale jde o to jestli jen chlap
![]()
Veve držím palečky ![]()
Ixi se zvědavostí se přidávám
píšu sem u nás se to ztratí
![]()
ixule píše:
no jasně, tam pak musí chlap mít zase pauzu .. ale jde o to jestli jen chlap![]()
no já na to pak před OPU už ani nemyslela, jak jsem měla bolavý to břicho,nafouklý těma folíkama, a ted už bych si říct nechala, ale raději ne… co kdyby tam junior fakt byl?
tak jsem zpět … žádná sláva, na pravé straně 3 dobrý folíky (10–11 mm) a asi jeden prťavý, na levé straně jeden 11 mm a asi 3 prťavé, dávka gonalu zůstává, zvýšením by se urychlil růst, což by bylo špatně, ale množství by se už nezměnilo .. jinak se ptal, kdy píchám a z té 10té ráno moc nadšený nebyl a ptal se, jestli mi předchozí dr řekl, že mám píchat večer, jsem mu říkala, že mi řekl, že je to jedno, že večer je sice lepší, ale je to jedno … no jako nenadával, to ne, jen jsem to asi trochu zkomplikovala … vyfasovala jsem další injekce cetrotide (nebo jak se to jmenuje) to budu píchat od zítra do neděle, je to normál injekce a ještě se to ředí a mění se jehly … další UTZ v neděli (v pátek mám cinknout v kolik hodin v neděli) a OPU vypadá cca úterý nebo středa ..... rovnou mi už taky napsal ovitrelle, že mi pak řekne kdy přesně píchnout a taky ATB, ty samé co jsem měla na ureaplasmu před asi dvěma měsíci, že mi ještě řekne, kdy to začít brát, asi na přeléčení
Příspěvek upraven 31.08.11 v 13:02
pajuch píše:
Veve držím palečky
Ixi se zvědavostí se přidávámpíšu sem u nás se to ztratí
![]()
jj, ztratí, ale já poctivě dočítám ![]()