Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Papapája píše:Takže bude snaženíčkoluksi píše: [*Papapája** píše:také jsem ráda ,to musím zaťukat
Tak to je fajna teď máš jako ovulaci nebo to máš celé rozházené?
podle mě budu mít ovulku až příští týden
když já mám alergii a na tu beru prednison a smíme bez kondomu jen v době ovulky,ale asi to riskneme příští týden ![]()
Papapája píše:
luksi no tak to musíte!!! Copak děláš za práci?
dělám sekretářku v jedné menší firmě a ty ?
luksi píše:Papapája píše:dělám sekretářku v jedné menší firmě a ty ?
Kadeřnice. Teď mám volníčko tak tu serfuju ![]()
Papapája píše:luksi píše:Kadeřnice. Teď mám volníčko tak tu serfujuPapapája píše:dělám sekretářku v jedné menší firmě a ty ?
čekáš než T idorazí další zákaznice vid
to musíš být šikovná když děláš kadeřnici
luksi no jo snad přijde, je nová. Tak já už končím kdyby přišla ju. Pa pa a krásný víkend. O víkendu se tu moc neukazuju ![]()
Papapája píše:
luksi no jo snad přijde, je nová. Tak já už končím kdyby přišla ju. Pa pa a krásný víkend. O víkendu se tu moc neukazuju
jasně utíkej a hezký víkend i Tobě a uvidíme se v pondělí
![]()
luksi píše:![]()
![]()
![]()
![]()
Ahoj ty jsi tedy ranní ptáče ![]()
Já teď holky nevím vůbec co mám dělat. Nevím co s tou průchodností
mám se objednat pouze na konzultaci co dál… tímpádem se nestihne ta průchodnost v březnu. Takže v dubnu průchodnost a až v květnu další IUI ![]()
Nebo se mám na průchodnost vyprdnout…? Co si o tom myslíte holky?
Papapája píše:Ahojky Pájo,luksi píše:Ahoj ty jsi tedy ranní ptáče![]()
![]()
![]()
![]()
Já teď holky nevím vůbec co mám dělat. Nevím co s tou průchodnostímám se objednat pouze na konzultaci co dál… tímpádem se nestihne ta průchodnost v březnu. Takže v dubnu průchodnost a až v květnu další IUI
Papapája píše:luksi píše:Ahoj ty jsi tedy ranní ptáče![]()
![]()
![]()
![]()
Já teď holky nevím vůbec co mám dělat. Nevím co s tou průchodnostímám se objednat pouze na konzultaci co dál… tímpádem se nestihne ta průchodnost v březnu. Takže v dubnu průchodnost a až v květnu další IUI
Ahojky Pájo ![]()
tak zkus nejdřív tu další IUI a pak se zeptej na tu průchodnost
a ty bereš prášky a nebo si pícháš injekce před IUI ![]()
luksi před IUI jsem měla jen jednu spouštěcí injekci Ovitrele. Ovulece mi nastává takže nemusím stimulovat. V pátek jsem objednaná na konzultaci, tak uvidím co mi řeknou. Ale nechci se nechat odbýt že je u mě průchodnost zbytečná. To přece nemůžou vědět… ![]()
A jak se máš ty?
Papapája píše:
luksi před IUI jsem měla jen jednu spouštěcí injekci Ovitrele. Ovulece mi nastává takže nemusím stimulovat. V pátek jsem objednaná na konzultaci, tak uvidím co mi řeknou. Ale nechci se nechat odbýt že je u mě průchodnost zbytečná. To přece nemůžou vědět…
A jak se máš ty?
tak to máš dobré,to já si před IUI píchám menopur a pak mám tedy na spuštění také ovitrele. Tak to se zeptej v pátek a uvidíš co Ti dr poví…třeba řekne že ji udělají příště..
u mě to celkem jde,jen se mi zdá že te nvíkend rychle uběhl
![]()
luksi jo jo zeptám se, ale znáš to když už člověk do Caru jde, chce miminko teď a ne až se zkusí to a pak zas ono… Nechci být pokusný králík, chci vědět jestli je u mě všechno v pořádku ![]()
Víkend uteče vždy
ale naštěstí bylo nádherně ![]()
Papapája píše:
luksi jo jo zeptám se, ale znáš to když už člověk do Caru jde, chce miminko teď a ne až se zkusí to a pak zas ono… Nechci být pokusný králík, chci vědět jestli je u mě všechno v pořádku
Víkend uteče vždyale naštěstí bylo nádherně
To je pravda ,že člověk když tam jde tak chce mimi hned… ale někdy si hold musíme počkat…
Jasně tak se zeptej dr a uvidíš co Ti poví ,hlavně se nebát zeptat
to bylo pěkně ,krásně svítilo sluníčko ![]()