1. IUI únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1357
7.3.11 11:08

luksi já nevím, nevěděla jsem že to jde jen takhle jak to dělali tobě :nevim: myslela jsem že každá průchodnost je pod narkózou :nevim: tak kdyby mě udělali to co tobě tak budu šťastná :dance: musela jsi se na to speciálně objednávat? Nebo to jde v ordinaci?
Já myslím že touto metodou si udělají větší obrázek než jen ultrazvukem. A kdyby se jim něco nezdálo tak by řekli že půjdeš na Laparo nebo na tu Hystero. Ptala jsi se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
7.3.11 11:11
Papapája píše:
luksi já nevím, nevěděla jsem že to jde jen takhle jak to dělali tobě :nevim: myslela jsem že každá průchodnost je pod narkózou :nevim: tak kdyby mě udělali to co tobě tak budu šťastná :dance: musela jsi se na to speciálně objednávat? Nebo to jde v ordinaci?
Já myslím že touto metodou si udělají větší obrázek než jen ultrazvukem. A kdyby se jim něco nezdálo tak by řekli že půjdeš na Laparo nebo na tu Hystero. Ptala jsi se?

Ne nemusela jsem se speciálně objednávat ,dělali to normálně v ordinaci, kde mají ultrazvuk :-) No hele to bylo v minulém centru a tam mě pak hnali rovnou na IVF když se mi udělala cysta po braní clostybegitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
7.3.11 11:14

Luksi takže ty teď chodíš do jiného Caru než před tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
7.3.11 11:16
Papapája píše:
Luksi takže ty teď chodíš do jiného Caru než před tím?

ano jsem ho změnila,když mě v tom starém vyplašili,řekli že mám cystu a že mi vezmou vejcovod,tak jsem šla ke své dr a ta mě normálně léčila a cysta zmizela.tak jsem pak přela do nového centra do Motola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
7.3.11 11:17
luksi píše:
Papapája píše:
ano jsem ho změnila,když mě v tom starém vyplašili,řekli že mám cystu a že mi vezmou vejcovod,tak jsem šla ke své dr a ta mě normálně léčila a cysta zmizela.tak jsem pak přela do nového centra do Motola

Aha a tam ti kvůly té cystě nechtěli udělat laparo nebo hystero?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
7.3.11 11:18
Papapája píše:
luksi píše:
Papapája píše:
ano jsem ho změnila,když mě v tom starém vyplašili,řekli že mám cystu a že mi vezmou vejcovod,tak jsem šla ke své dr a ta mě normálně léčila a cysta zmizela.tak jsem pak přela do nového centra do Motola
Aha a tam ti kvůly té cystě nechtěli udělat laparo nebo hystero?

ne nechtěli ,chtěl irovnou dělat IVF a ještě mi vzít vejcovovd :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
7.3.11 11:20

luksi v tom novém, v Motole. Tam ti také nechtěli udělat laparoskopii či hysteroskopii?

Příspěvek upraven 07.03.11 v 11:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
7.3.11 11:22
Papapája píše:
luksi v tom novém, v Motole.

ne v tom starém centru to byl Gest … v novém v Motole je moc milá paní dr a dala mi injekce místo prášků a poslala mě na imunologii a ta mse zjištilo že jsem alergická a beru proto ten prednison a stimuluji injekcema :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
7.3.11 11:24
luksi píše:
Papapája píše:
ne v tom starém centru to byl Gest … v novém v Motole je moc milá paní dr a dala mi injekce místo prášků a poslala mě na imunologii a ta mse zjištilo že jsem alergická a beru proto ten prednison a stimuluji injekcema :-)

A v Motole ti nechtělí udělat laparku? Nějak se nechápeme… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
7.3.11 11:25
Papapája píše:
luksi píše:
Papapája píše:
ne v tom starém centru to byl Gest … v novém v Motole je moc milá paní dr a dala mi injekce místo prášků a poslala mě na imunologii a ta mse zjištilo že jsem alergická a beru proto ten prednison a stimuluji injekcema :-)
A v Motole ti nechtělí udělat laparku? Nějak se nechápeme… :-D

Ne v Motole mi zatím nechtěli udělat lapaku,ale zeptá mse až budu mluvit s dr jestli třeba by ji neudělali před IVF :lol: to víš mám to složitější :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
7.3.11 11:30

luksi konečně jsem se dozvěděla co jsem chtěla :lol: Myslím že před IVF se snad laparka dělá automaticky aby se ujistili že by případné embryjko mělo správné prostředí… :-) A kdy jdeš na kontrolu? Určitě se na to zeptej když jsi měla cystu. Možná i ta průchodnost je už v jiném stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
7.3.11 11:35
Papapája píše:
luksi konečně jsem se dozvěděla co jsem chtěla :lol: Myslím že před IVF se snad laparka dělá automaticky aby se ujistili že by případné embryjko mělo správné prostředí… :-) A kdy jdeš na kontrolu? Určitě se na to zeptej když jsi měla cystu. Možná i ta průchodnost je už v jiném stavu.

Kamarádka byla dvakrát na zavádění embryjek a dělali ji až teprve potom laparku,ale to bylo zase v jiném centru…podle mě je to v centru od centra jiné …ale určitě se zeptám ..dr říkala že ta cysta na průchodnost neměla vliv …no příští týden si mám volat na injekce tak potom si je půjdu vyzvednout tak asi budu mluvit s dr ta kse jí zeptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
7.3.11 11:36

luksi chudinko nemáš to jednoduché :-( injekce si pícháš sama do bříška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
7.3.11 11:39
Papapája píše:

ano ty si píchám sama do bříška,u první jsem se minule bála,ale pak už to bylo dobré… tak snad tentokrát to bude také v pořádku …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
7.3.11 11:40
luksi píše:
Papapája píše:
ano ty si píchám sama do bříška,u první jsem se minule bála,ale pak už to bylo dobré… tak snad tentokrát to bude také v pořádku …

Držím palce :palec: takže českáš na menstruaci a pak druhé IUI? Nebo budeš trvat na laparce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí