Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
luksi já nevím, nevěděla jsem že to jde jen takhle jak to dělali tobě
myslela jsem že každá průchodnost je pod narkózou
tak kdyby mě udělali to co tobě tak budu šťastná
musela jsi se na to speciálně objednávat? Nebo to jde v ordinaci?
Já myslím že touto metodou si udělají větší obrázek než jen ultrazvukem. A kdyby se jim něco nezdálo tak by řekli že půjdeš na Laparo nebo na tu Hystero. Ptala jsi se?
Papapája píše:
luksi já nevím, nevěděla jsem že to jde jen takhle jak to dělali toběmyslela jsem že každá průchodnost je pod narkózou
tak kdyby mě udělali to co tobě tak budu šťastná
musela jsi se na to speciálně objednávat? Nebo to jde v ordinaci?
Já myslím že touto metodou si udělají větší obrázek než jen ultrazvukem. A kdyby se jim něco nezdálo tak by řekli že půjdeš na Laparo nebo na tu Hystero. Ptala jsi se?
Ne nemusela jsem se speciálně objednávat ,dělali to normálně v ordinaci, kde mají ultrazvuk
No hele to bylo v minulém centru a tam mě pak hnali rovnou na IVF když se mi udělala cysta po braní clostybegitu
Papapája píše:
Luksi takže ty teď chodíš do jiného Caru než před tím?
ano jsem ho změnila,když mě v tom starém vyplašili,řekli že mám cystu a že mi vezmou vejcovod,tak jsem šla ke své dr a ta mě normálně léčila a cysta zmizela.tak jsem pak přela do nového centra do Motola
luksi píše:Papapája píše:ano jsem ho změnila,když mě v tom starém vyplašili,řekli že mám cystu a že mi vezmou vejcovod,tak jsem šla ke své dr a ta mě normálně léčila a cysta zmizela.tak jsem pak přela do nového centra do Motola
Aha a tam ti kvůly té cystě nechtěli udělat laparo nebo hystero?
Papapája píše:luksi píše:Aha a tam ti kvůly té cystě nechtěli udělat laparo nebo hystero?Papapája píše:ano jsem ho změnila,když mě v tom starém vyplašili,řekli že mám cystu a že mi vezmou vejcovod,tak jsem šla ke své dr a ta mě normálně léčila a cysta zmizela.tak jsem pak přela do nového centra do Motola
ne nechtěli ,chtěl irovnou dělat IVF a ještě mi vzít vejcovovd
![]()
luksi v tom novém, v Motole. Tam ti také nechtěli udělat laparoskopii či hysteroskopii?
Příspěvek upraven 07.03.11 v 11:23
Papapája píše:
luksi v tom novém, v Motole.
ne v tom starém centru to byl Gest … v novém v Motole je moc milá paní dr a dala mi injekce místo prášků a poslala mě na imunologii a ta mse zjištilo že jsem alergická a beru proto ten prednison a stimuluji injekcema ![]()
luksi píše:Papapája píše:ne v tom starém centru to byl Gest … v novém v Motole je moc milá paní dr a dala mi injekce místo prášků a poslala mě na imunologii a ta mse zjištilo že jsem alergická a beru proto ten prednison a stimuluji injekcema
A v Motole ti nechtělí udělat laparku? Nějak se nechápeme… ![]()
Papapája píše:luksi píše:A v Motole ti nechtělí udělat laparku? Nějak se nechápeme…Papapája píše:ne v tom starém centru to byl Gest … v novém v Motole je moc milá paní dr a dala mi injekce místo prášků a poslala mě na imunologii a ta mse zjištilo že jsem alergická a beru proto ten prednison a stimuluji injekcema
Ne v Motole mi zatím nechtěli udělat lapaku,ale zeptá mse až budu mluvit s dr jestli třeba by ji neudělali před IVF
to víš mám to složitější
![]()
luksi konečně jsem se dozvěděla co jsem chtěla
Myslím že před IVF se snad laparka dělá automaticky aby se ujistili že by případné embryjko mělo správné prostředí…
A kdy jdeš na kontrolu? Určitě se na to zeptej když jsi měla cystu. Možná i ta průchodnost je už v jiném stavu.
Papapája píše:
luksi konečně jsem se dozvěděla co jsem chtělaMyslím že před IVF se snad laparka dělá automaticky aby se ujistili že by případné embryjko mělo správné prostředí…
A kdy jdeš na kontrolu? Určitě se na to zeptej když jsi měla cystu. Možná i ta průchodnost je už v jiném stavu.
Kamarádka byla dvakrát na zavádění embryjek a dělali ji až teprve potom laparku,ale to bylo zase v jiném centru…podle mě je to v centru od centra jiné …ale určitě se zeptám ..dr říkala že ta cysta na průchodnost neměla vliv …no příští týden si mám volat na injekce tak potom si je půjdu vyzvednout tak asi budu mluvit s dr ta kse jí zeptám
luksi chudinko nemáš to jednoduché
injekce si pícháš sama do bříška?
Papapája píše:
luksi chudinko nemáš to jednoduchéinjekce si pícháš sama do bříška?
ano ty si píchám sama do bříška,u první jsem se minule bála,ale pak už to bylo dobré… tak snad tentokrát to bude také v pořádku …
luksi píše:Papapája píše:ano ty si píchám sama do bříška,u první jsem se minule bála,ale pak už to bylo dobré… tak snad tentokrát to bude také v pořádku …
luksi chudinko nemáš to jednoduchéinjekce si pícháš sama do bříška?
Držím palce
takže českáš na menstruaci a pak druhé IUI? Nebo budeš trvat na laparce?