1. IUI únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1357
18.3.11 16:39

Ahoj Ivčo :mavam: dlouho jsi tu nebyla…
Takže rovnou IVF? To už jako v dubnu, to je tedy fofr. S ICSI to je jistota :palec: jen těch peněz… ale když jste na to připravený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
18.3.11 16:41
pajuch píše:
Ahojda holky :mavam: promiňte že vám sem lezu :wink: ale chtěla bych se zeptat jestli IUI je bolestivé nebo jen spíš nepříjemné zítra mě čeká 1.IUI tak se těším ale zároveň i bojím tak zdravě :-D
Maacek jéé koukám že jsme na tom podobně a nám také nic není :nevim:

Ahojky :mavam: já tedy vůbec nic necítila, uplně jsem se divila že už to mám za sebou :mrgreen: Tak ať ti to zítra vyjde… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
18.3.11 16:43

Jééé tak to jsem ráda :-) děkuji i tobě :palec:

Papapája píše:
pajuch píše:
Ahojda holky :mavam: promiňte že vám sem lezu :wink: ale chtěla bych se zeptat jestli IUI je bolestivé nebo jen spíš nepříjemné zítra mě čeká 1.IUI tak se těším ale zároveň i bojím tak zdravě :-D
Maacek jéé koukám že jsme na tom podobně a nám také nic není :nevim:
Ahojky :mavam: já tedy vůbec nic necítila, uplně jsem se divila že už to mám za sebou :mrgreen: Tak ať ti to zítra vyjde… :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
18.3.11 16:44

Pajuch stimulaci před IUI mít nemusíš, když máš takový krásný folík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
18.3.11 16:49

Jo jo to asi jo to jsem pochopila :lol: akorát že mám dlouhé cykly a za 7 dní mi narostl pouze o 9mm jsem 30DC a je teprve takhle velký ale máš pravdu, četla jsem že těch 18 už je fajn, díky :-)

Papapája píše:
Pajuch stimulaci před IUI mít nemusíš, když máš takový krásný folík :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
18.3.11 17:23

Páji, nebyla. Lízala jsem si rány po neúspěšném IUI. Už na další pokusy IUI nemám sílu.
V dubnu nás tedy čeká ICIS. Budeme doplácet asi 20 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
18.3.11 17:36
Ivča1982 píše:
Páji, nebyla. Lízala jsem si rány po neúspěšném IUI. Už na další pokusy IUI nemám sílu.
V dubnu nás tedy čeká ICIS. Budeme doplácet asi 20 tis.

A kolik pak ti je? 28? To ještě není tak hrozný, to půjde neboj :hug: A Ivf je jistota… :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
18.3.11 19:27

no já taky, Páji ovuluji, ale i tak mi dala doktorka radši clostilbegyt, aby byla větší šance… Aha, tak zkuste nějaké vitamíny a spermie se určitě zlepší… No já bych měla jít 14.4. možná bude ovulace dřív,když budu užívat ten clostilbegyt. Přesně tak, rozjedeme to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
18.3.11 20:15
kelynka píše:
no já taky, Páji ovuluji, ale i tak mi dala doktorka radši clostilbegyt, aby byla větší šance… Aha, tak zkuste nějaké vitamíny a spermie se určitě zlepší… No já bych měla jít 14.4. možná bude ovulace dřív,když budu užívat ten clostilbegyt. Přesně tak, rozjedeme to :palec:

Nebaví mě to pořád psát dokola… :lol: viz příspěvky minulé. Ale zkráceně… přítel vitamíny bere, změnil životní styl, stravuje se zdravě, cvičí… Už zhubnul 12 kilo od půlky ledna! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
19.3.11 09:27

tak to je super, že se snaží 8) :palec: Moc vám to přeji, aby se zadařilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
19.3.11 09:59

Pajuch to jsou náhody co? :-D
tak držím pěsti ať to klapne, já už se na to zas celkem těším. jsem jak na houpačce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
19.3.11 14:32

To teda jsou :-D
Děkuji už to mám za sebou a opravdu jsem ani nic necítila a bylo to šup šup :palec:

maacek píše:
tak držím pěsti ať to klapne, já už se na to zas celkem těším. jsem jak na houpačce :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
20.3.11 10:07
pajuch píše:
Děkuji už to mám za sebou a opravdu jsem ani nic necítila a bylo to šup šup :palec:
maacek píše:
tak držím pěsti ať to klapne, já už se na to zas celkem těším. jsem jak na houpačce :-)

tak ted hlavne at to dopadne pozitivne, ja uz to chci taky mit za sebou. na jednu stranu se ten cas hrozne vlece a na druhou leti jak splasenej. no tak uvidime, drz se holka, kéž by ti to vyšlo!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
20.3.11 10:21

Ahoj holky, mě nejspíš bude čekat taky IUI. Teď jsme to zkusili ještě přirozeně, měla jsem folík 19 mm a tak jsem dostala injekci a měli jsme se snažit. v úterý to bude týden, takže výsledek zatím neznám, ale pokud to nedopadne, tak nás čeká IUI v dubnu (ale taky záleží, jestli mi naroste folík sám od sebe) kdyby ne, tak bych dostala prášky a IUI by asi bylo až v květnu..Ach jo už chci mimi a trvá to dlouho, čas se vleče… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
20.3.11 15:56

No zatím se mi to vleče ale co bych chtěla je to teprve první den :mrgreen: a doufám že to dopadne dobře, protože si pořád říkám že když nám nic není tak třeba potřebujeme jen popostrčit :nevim:
Moc ti děkuji a budu myslet i na tebe do pátku už ti to taky uteče :palec: pak musíš napsat ty co a jak :kytka:

maacek píše:
pajuch píše:
maacek píše:
tak ted hlavne at to dopadne pozitivne, ja uz to chci taky mit za sebou. na jednu stranu se ten cas hrozne vlece a na druhou leti jak splasenej. no tak uvidime, drz se holka, kéž by ti to vyšlo!!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí