Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Ivčo
dlouho jsi tu nebyla…
Takže rovnou IVF? To už jako v dubnu, to je tedy fofr. S ICSI to je jistota
jen těch peněz… ale když jste na to připravený…
pajuch píše:
Ahojda holkypromiňte že vám sem lezu
ale chtěla bych se zeptat jestli IUI je bolestivé nebo jen spíš nepříjemné zítra mě čeká 1.IUI tak se těším ale zároveň i bojím tak zdravě
Maacek jéé koukám že jsme na tom podobně a nám také nic není
Ahojky
já tedy vůbec nic necítila, uplně jsem se divila že už to mám za sebou
Tak ať ti to zítra vyjde… ![]()
Jééé tak to jsem ráda
děkuji i tobě ![]()
Papapája píše:pajuch píše:Ahojky
Ahojda holkypromiňte že vám sem lezu
ale chtěla bych se zeptat jestli IUI je bolestivé nebo jen spíš nepříjemné zítra mě čeká 1.IUI tak se těším ale zároveň i bojím tak zdravě
Maacek jéé koukám že jsme na tom podobně a nám také nic neníjá tedy vůbec nic necítila, uplně jsem se divila že už to mám za sebou
Tak ať ti to zítra vyjde…
Pajuch stimulaci před IUI mít nemusíš, když máš takový krásný folík ![]()
Jo jo to asi jo to jsem pochopila
akorát že mám dlouhé cykly a za 7 dní mi narostl pouze o 9mm jsem 30DC a je teprve takhle velký ale máš pravdu, četla jsem že těch 18 už je fajn, díky ![]()
Papapája píše:
Pajuch stimulaci před IUI mít nemusíš, když máš takový krásný folík
Páji, nebyla. Lízala jsem si rány po neúspěšném IUI. Už na další pokusy IUI nemám sílu.
V dubnu nás tedy čeká ICIS. Budeme doplácet asi 20 tis.
Ivča1982 píše:
Páji, nebyla. Lízala jsem si rány po neúspěšném IUI. Už na další pokusy IUI nemám sílu.
V dubnu nás tedy čeká ICIS. Budeme doplácet asi 20 tis.
A kolik pak ti je? 28? To ještě není tak hrozný, to půjde neboj
A Ivf je jistota…
![]()
no já taky, Páji ovuluji, ale i tak mi dala doktorka radši clostilbegyt, aby byla větší šance… Aha, tak zkuste nějaké vitamíny a spermie se určitě zlepší… No já bych měla jít 14.4. možná bude ovulace dřív,když budu užívat ten clostilbegyt. Přesně tak, rozjedeme to ![]()
kelynka píše:
no já taky, Páji ovuluji, ale i tak mi dala doktorka radši clostilbegyt, aby byla větší šance… Aha, tak zkuste nějaké vitamíny a spermie se určitě zlepší… No já bych měla jít 14.4. možná bude ovulace dřív,když budu užívat ten clostilbegyt. Přesně tak, rozjedeme to
Nebaví mě to pořád psát dokola…
viz příspěvky minulé. Ale zkráceně… přítel vitamíny bere, změnil životní styl, stravuje se zdravě, cvičí… Už zhubnul 12 kilo od půlky ledna! ![]()
tak to je super, že se snaží
Moc vám to přeji, aby se zadařilo ![]()
Pajuch to jsou náhody co? ![]()
tak držím pěsti ať to klapne, já už se na to zas celkem těším. jsem jak na houpačce ![]()
To teda jsou ![]()
Děkuji už to mám za sebou a opravdu jsem ani nic necítila a bylo to šup šup ![]()
maacek píše:
Pajuch to jsou náhody co?
tak držím pěsti ať to klapne, já už se na to zas celkem těším. jsem jak na houpačce
pajuch píše:
To teda jsou
Děkuji už to mám za sebou a opravdu jsem ani nic necítila a bylo to šup šup
maacek píše:
tak držím pěsti ať to klapne, já už se na to zas celkem těším. jsem jak na houpačce
tak ted hlavne at to dopadne pozitivne, ja uz to chci taky mit za sebou. na jednu stranu se ten cas hrozne vlece a na druhou leti jak splasenej. no tak uvidime, drz se holka, kéž by ti to vyšlo!!!!
Ahoj holky, mě nejspíš bude čekat taky IUI. Teď jsme to zkusili ještě přirozeně, měla jsem folík 19 mm a tak jsem dostala injekci a měli jsme se snažit. v úterý to bude týden, takže výsledek zatím neznám, ale pokud to nedopadne, tak nás čeká IUI v dubnu (ale taky záleží, jestli mi naroste folík sám od sebe) kdyby ne, tak bych dostala prášky a IUI by asi bylo až v květnu..Ach jo už chci mimi a trvá to dlouho, čas se vleče… ![]()
No zatím se mi to vleče ale co bych chtěla je to teprve první den
a doufám že to dopadne dobře, protože si pořád říkám že když nám nic není tak třeba potřebujeme jen popostrčit ![]()
Moc ti děkuji a budu myslet i na tebe do pátku už ti to taky uteče
pak musíš napsat ty co a jak ![]()
maacek píše:pajuch píše:tak ted hlavne at to dopadne pozitivne, ja uz to chci taky mit za sebou. na jednu stranu se ten cas hrozne vlece a na druhou leti jak splasenej. no tak uvidime, drz se holka, kéž by ti to vyšlo!!!!
To teda jsou
Děkuji už to mám za sebou a opravdu jsem ani nic necítila a bylo to šup šup
maacek píše: