Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
pajuch píše:
Bude to určo v poho
maacek píše:pajuch píše:no kéž by, jsem fakt napnutá a nervozni jak kšandy
Určo budeee![]()
maacek píše:
dobré dopoledne
tak zítra jedu na folíky, tak jsem zvědavá, jestli v pátek to IUI bude nebo nebude
no já dám zítra vědět, co a jak, jestli něco bylo a bude ![]()
veve.m píše:maacek píše:Nene nějaký omipur nebo omnipur nevím, jak se to přesně jmenovalo…veve.m píše:mohlo by to klapnout po té injekci! to byl pregnyl?
To já jsem dnes 20 DC, takže musím ještě týden minimálně vydržet, než se dozvím výsledek
no tak to bude na stejném principu!!! tak třeba už jsi těhulka, co víš!!! držím palce aby IUI už nebylo třeba! ![]()
To doufám ![]()
maacek píše:pajuch píše:no já dám zítra vědět, co a jak, jestli něco bylo a bude
Bude to určo v poho
maacek píše:pajuch píše:no kéž by, jsem fakt napnutá a nervozni jak kšandy
Určo budeee![]()
maacek píše:
dobré dopoledne
tak zítra jedu na folíky, tak jsem zvědavá, jestli v pátek to IUI bude nebo nebude
Ahoj holky ![]()
veve no tak třeba to klaplo
předtím nebyla ovulka a teď bylo co oplodnit… Nějaké příznaky? ![]()
zuzajdo tak to mě mrzí
já být tebou tak jdu do IVF. Co ti říkají doktoři? Doporučují vám ho?
maacek tak jak dopadl UZ?
Papapája píše:
Ahoj holky![]()
veve no tak třeba to klaplo
předtím nebyla ovulka a teď bylo co oplodnit… Nějaké příznaky?
zuzajdo tak to mě mrzí
maacek tak jak dopadl UZ?já být tebou tak jdu do IVF. Co ti říkají doktoři? Doporučují vám ho?
Ahojky
příznaky bohužel žádné
No uvidíme, ještě týden je čas …
veve tak držím palce. Taky mohu být těhotná, nechráníme se takže těhotenství není vyloučeno nikdy…
V pondělí jsem si kýchla a tak to semnou zamávalo že mi luplo v zádech
A teď se nemůžu hnout. Prášek raději nechci a na injekci taky ne, ani by mi ji nedali když není vyloučeno že jsem těhotná. Ale nějaké naděje tomu nedávám, buď to v pondělí dostanu nebo ne…
tak uf uf uf
ženy, 13 DC, folík 20 mm, žádné čekání, injekce pregnylu a zítra v 10:00 máme naše první IUI ![]()
jsem nadšená!!!
maacek píše:
tak uf uf ufženy, 13 DC, folík 20 mm, žádné čekání, injekce pregnylu a zítra v 10:00 máme naše první IUI
jsem nadšená!!!
Tak super
budeme na tebe myslet ![]()
maacek píše:
tak uf uf ufženy, 13 DC, folík 20 mm, žádné čekání, injekce pregnylu a zítra v 10:00 máme naše první IUI
jsem nadšená!!!
Tak to je super !!!! ![]()
děkuju holky, jste hodný ![]()
já se toho dneška fakt bála a tak mě to dneska tak zase nějak nakoplo ![]()
No supéééér
držím palečky
Krásný folík já měla 18mm až 30DC
takže fakt krása
to budeš ode mě jen 5 dnů tak nebudu sama držím moc moc ![]()
maacek píše:
děkuju holky, jste hodný
já se toho dneška fakt bála a tak mě to dneska tak zase nějak nakoplo
tak a je to ![]()
máme to za sebou a vše ok, akorat me teda tak divne boli podbrišek, ale to asi jak tam našoupali ty rychlíky, no a ted cekani ![]()
Ahojky, jsem tu nová, ale koukám po diskuzích. Zítra jdu na UTZ a tam mi zjistí, jestli reaguji na hormony a jestli proběhne 1.IUI. Doufám, že jo. Po clostilbegytu jsem nereagovala ![]()