Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
pajuch píše:
Já ti dám za páraž příští sobotu ale nevím jestli to vydržím ale budu muset měla jsem ten pregnyl a všude píšou že vyprchá tak nějak okolo 10 dní
A ty za chvíli taky budeš testit uvidíš uteče nám to a pak se budeme radovat
no já zjistila, že mi i pregnyl drží bazální teplotu nahoře - takže mě to trošku zchladilo ![]()
uvidíme, jj, sobota už je za rohem - skoro jí vidím
budu moc držet palce
to já mám testovat 7.4. a to budemem zrovna na dovče ve Francii, tak jsem zvědavá. začínám se nějak bát.
simsulka píše:
Dnes na kontrole, folíci asi rostou. Dostala jsem Metformin a o víku si musím dát další Menopur, achjo
Simsulko, tak jezdím do sanusu v Pardubkách ![]()
Tak abych pravdu řekla začínám mít už také obavy ![]()
maacek píše:pajuch píše:no já zjistila, že mi i pregnyl drží bazální teplotu nahoře - takže mě to trošku zchladilo
Já ti dám za páraž příští sobotu ale nevím jestli to vydržím ale budu muset měla jsem ten pregnyl a všude píšou že vyprchá tak nějak okolo 10 dní
uvidíme, jj, sobota už je za rohem - skoro jí vidímbudu moc držet palce
to já mám testovat 7.4. a to budemem zrovna na dovče ve Francii, tak jsem zvědavá. začínám se nějak bát.
pajuch píše:
Tak abych pravdu řekla začínám mít už také obavy
maacek píše:pajuch píše:no já zjistila, že mi i pregnyl drží bazální teplotu nahoře - takže mě to trošku zchladilo
uvidíme, jj, sobota už je za rohem - skoro jí vidímbudu moc držet palce
no prosim
to jsem ráda že nejsem sama, hrozně tomu chci věřit, ale začíná mi to hlodat
sakra sakra, musíme s tím něco udělat!!!!
![]()
To by jsme měli
ty si hlavně pak užívej dovči a vůbec na to nemysli a bude to ok. Já vím že je brzo ale abych pravdu řekla tak já nějak celkově na sobě nic nepociťuji
asi to moc řeším, ale já se v práci nudím a nemám kolikrát do čeho píchnout že na to už pořád myslím ![]()
maacek píše:simsulka píše:Simsulko, tak jezdím do sanusu v Pardubkách
Dnes na kontrole, folíci asi rostou. Dostala jsem Metformin a o víku si musím dát další Menopur, achjo
A jak dlouho tam jezdíš? Jsi tam spokojená?
Mě asi IUI jen tak nečeká, zase vše špatně. Jednou nereaguji vůbec a tentokrát se mi udělalo přes 30 folíků, achjo… ![]()
simsulka píše:
Mě asi IUI jen tak nečeká, zase vše špatně. Jednou nereaguji vůbec a tentokrát se mi udělalo přes 30 folíků, achjo…
Ježkovi oči to jde tolik??????? Tak to mě mrzí a nebyl tam alespoň nějaký, který by byl velký aby se dal vyprovokovat tou injekcí?
pajuch píše:
To by jsme mělity si hlavně pak užívej dovči a vůbec na to nemysli a bude to ok. Já vím že je brzo ale abych pravdu řekla tak já nějak celkově na sobě nic nepociťuji
![]()
asi to moc řeším, ale já se v práci nudím a nemám kolikrát do čeho píchnout že na to už pořád myslím
jsem na tom stejně, o víkendu jsem na to ani nevzdechla, ale ted v práci od rána špekuluju
a na dovču se šíleně těším
tak tam to vypnu, to je jasný ![]()
pajuch píše:
jo a jinak je mi divně jen z utroše
taky mi bývalo, ted ho ani nemám ![]()
ale když jsem ho pak zaváděla, bylo to ok.
simsulka píše:maacek píše:A jak dlouho tam jezdíš? Jsi tam spokojená?simsulka píše:Simsulko, tak jezdím do sanusu v Pardubkách
jsem moc spokojená, v únoru jsme tam měli 1. konzultaci a ted už za sebou máme 1. IUI - jsem ráda že na nic nečekají a rovnou to řeší a hlavně jsou hrozně milí, všichni tam!!!
jsem ráda, že jsme se pro ně rozhodli. tak ted už jen ten kýžený výsledek.
právě se divím protože ho taky zavádím a to od začátku
![]()
maacek píše:pajuch píše:taky mi bývalo, ted ho ani nemám
jo a jinak je mi divně jen z utroše
ale když jsem ho pak zaváděla, bylo to ok.
simsulka píše:
Mě asi IUI jen tak nečeká, zase vše špatně. Jednou nereaguji vůbec a tentokrát se mi udělalo přes 30 folíků, achjo…
a čím stimuluješ že jich máš 30??? ![]()