1. IUI únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12247
28.3.11 12:39
pajuch píše:
Já ti dám za pár :-D až příští sobotu ale nevím jestli to vydržím ale budu muset měla jsem ten pregnyl a všude píšou že vyprchá tak nějak okolo 10 dní :-? A ty za chvíli taky budeš testit uvidíš uteče nám to a pak se budeme radovat :dance:

no já zjistila, že mi i pregnyl drží bazální teplotu nahoře - takže mě to trošku zchladilo :oops:
uvidíme, jj, sobota už je za rohem - skoro jí vidím :mrgreen: budu moc držet palce
to já mám testovat 7.4. a to budemem zrovna na dovče ve Francii, tak jsem zvědavá. začínám se nějak bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
28.3.11 12:39
simsulka píše:
Dnes na kontrole, folíci asi rostou. Dostala jsem Metformin a o víku si musím dát další Menopur, achjo :-(

Simsulko, tak jezdím do sanusu v Pardubkách :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
28.3.11 13:10

Tak abych pravdu řekla začínám mít už také obavy :-(

maacek píše:
pajuch píše:
Já ti dám za pár :-D až příští sobotu ale nevím jestli to vydržím ale budu muset měla jsem ten pregnyl a všude píšou že vyprchá tak nějak okolo 10 dní :-? A ty za chvíli taky budeš testit uvidíš uteče nám to a pak se budeme radovat :dance:
no já zjistila, že mi i pregnyl drží bazální teplotu nahoře - takže mě to trošku zchladilo :oops:
uvidíme, jj, sobota už je za rohem - skoro jí vidím :mrgreen: budu moc držet palce
to já mám testovat 7.4. a to budemem zrovna na dovče ve Francii, tak jsem zvědavá. začínám se nějak bát.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
28.3.11 13:11
pajuch píše:
Tak abych pravdu řekla začínám mít už také obavy :-(
maacek píše:
pajuch píše:
to já mám testovat 7.4. a to budemem zrovna na dovče ve Francii, tak jsem zvědavá. začínám se nějak bát.

no prosim :-) to jsem ráda že nejsem sama, hrozně tomu chci věřit, ale začíná mi to hlodat :-) sakra sakra, musíme s tím něco udělat!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
28.3.11 13:15

:-)
To by jsme měli :-) ty si hlavně pak užívej dovči a vůbec na to nemysli a bude to ok. Já vím že je brzo ale abych pravdu řekla tak já nějak celkově na sobě nic nepociťuji :think: :-) asi to moc řeším, ale já se v práci nudím a nemám kolikrát do čeho píchnout že na to už pořád myslím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
28.3.11 13:24

jo a jinak je mi divně jen z utroše :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
28.3.11 13:39
maacek píše:
simsulka píše:
Dnes na kontrole, folíci asi rostou. Dostala jsem Metformin a o víku si musím dát další Menopur, achjo :-(

A jak dlouho tam jezdíš? Jsi tam spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
28.3.11 13:40

Mě asi IUI jen tak nečeká, zase vše špatně. Jednou nereaguji vůbec a tentokrát se mi udělalo přes 30 folíků, achjo… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
28.3.11 13:44
simsulka píše:
Mě asi IUI jen tak nečeká, zase vše špatně. Jednou nereaguji vůbec a tentokrát se mi udělalo přes 30 folíků, achjo… :cry:

Ježkovi oči to jde tolik??????? Tak to mě mrzí a nebyl tam alespoň nějaký, který by byl velký aby se dal vyprovokovat tou injekcí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
28.3.11 13:55
pajuch píše: :-)
To by jsme měli :-) ty si hlavně pak užívej dovči a vůbec na to nemysli a bude to ok. Já vím že je brzo ale abych pravdu řekla tak já nějak celkově na sobě nic nepociťuji :think: :-) asi to moc řeším, ale já se v práci nudím a nemám kolikrát do čeho píchnout že na to už pořád myslím :zed:

jsem na tom stejně, o víkendu jsem na to ani nevzdechla, ale ted v práci od rána špekuluju :-) a na dovču se šíleně těším :-) tak tam to vypnu, to je jasný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
28.3.11 13:55
pajuch píše:

taky mi bývalo, ted ho ani nemám :nevim:
ale když jsem ho pak zaváděla, bylo to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
28.3.11 13:56

Simsulko to mě také mrzí :hug:
Veve už jsi testila??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
simsulka píše:
maacek píše:
simsulka píše:
A jak dlouho tam jezdíš? Jsi tam spokojená?

jsem moc spokojená, v únoru jsme tam měli 1. konzultaci a ted už za sebou máme 1. IUI - jsem ráda že na nic nečekají a rovnou to řeší a hlavně jsou hrozně milí, všichni tam!!! :palec: jsem ráda, že jsme se pro ně rozhodli. tak ted už jen ten kýžený výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421

právě se divím protože ho taky zavádím a to od začátku :poblion: :-)

maacek píše:
pajuch píše:
taky mi bývalo, ted ho ani nemám :nevim:
ale když jsem ho pak zaváděla, bylo to ok.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
28.3.11 13:57
simsulka píše:
Mě asi IUI jen tak nečeká, zase vše špatně. Jednou nereaguji vůbec a tentokrát se mi udělalo přes 30 folíků, achjo… :cry:

a čím stimuluješ že jich máš 30??? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital