Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
simsulko .. to je fakt na hlavu
… tak snad příští cyklus to vyjde líp, už budou zas o něco chytřejší ![]()
Tak jsem to dnes dostala
Takže v pátek HP a pak zas UTZ s znovu dokolečka ![]()
Tak to mě mrzí
ale určitě to brzo vyjde ![]()
veve.m píše:
Tak jsem to dnes dostalaTakže v pátek HP a pak zas UTZ s znovu dokolečka
pajuch píše:
Tak to mě mrzíale určitě to brzo vyjde
veve.m píše:
Musím doufat no.. ![]()
pajuch píše:Musím doufat no..
Tak to mě mrzíale určitě to brzo vyjde
veve.m píše:
ixule píše:
simsulko .. to je fakt na hlavu… tak snad příští cyklus to vyjde líp, už budou zas o něco chytřejší
snad jo, budu doufat
simsulka píše:ixule píše:snad jo, budu doufat
simsulko .. to je fakt na hlavu… tak snad příští cyklus to vyjde líp, už budou zas o něco chytřejší
určitě!!! ![]()
jo jo děs běs to aby měl opravdu člověk nervy z ocele a byl pořád pozitivně naladěn ale občas je to fakt na hlavu ![]()
veve.m píše:
Holky máme to ale trápení co?
Já jsem t teď stejně nějak čekala, takže neřvu, nic
Prostě mi je to fuk… To už jsou asi následky té doby. Po určité době to člověk asi přestane řešit a vymizí takové ty citové výlevy ![]()
veve.m píše:
Já jsem t teď stejně nějak čekala, takže neřvu, nicProstě mi je to fuk… To už jsou asi následky té doby. Po určité době to člověk asi přestane řešit a vymizí takové ty citové výlevy
pajuch píše:
veve.m píše:
Já jsem t teď stejně nějak čekala, takže neřvu, nicProstě mi je to fuk… To už jsou asi následky té doby. Po určité době to člověk asi přestane řešit a vymizí takové ty citové výlevy
Pajuch už se ti taky blíží rozuzlení viď?
Jo jo
zkusím zítra když se nebudu bát
no a pak až v sobotu asi
![]()
veve.m píše:pajuch píše:Pajuch už se ti taky blíží rozuzlení viď?
veve.m píše:
veve.m píše:
já ti nevím .. já to hodně řešila první asi 3 měsíce, když nic, tak jsem to opravdu řešit přestala … ale teď už je to zase moc dlouho a nějak už to nejde neřešit a nemyslet na to
![]()
Já si myslela jak jsem silná a neřeším to, ale tenhle měsíc jsem opravdu ořvala. No ale věřím že bude líp