1. IUI únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
28.3.11 19:10

simsulko .. to je fakt na hlavu :zed: … tak snad příští cyklus to vyjde líp, už budou zas o něco chytřejší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
30.3.11 10:29

Tak jsem to dnes dostala :cry: Takže v pátek HP a pak zas UTZ s znovu dokolečka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
30.3.11 10:30

Tak to mě mrzí :hug: ale určitě to brzo vyjde :srdce:

veve.m píše:
Tak jsem to dnes dostala :cry: Takže v pátek HP a pak zas UTZ s znovu dokolečka :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
30.3.11 10:35
pajuch píše:
Tak to mě mrzí :hug: ale určitě to brzo vyjde :srdce:
veve.m píše:
Tak jsem to dnes dostala :cry: Takže v pátek HP a pak zas UTZ s znovu dokolečka :zed:

Musím doufat no.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
30.3.11 10:47
veve.m píše:
pajuch píše:
Tak to mě mrzí :hug: ale určitě to brzo vyjde :srdce:
veve.m píše:
Musím doufat no.. :-) :cry: ale příště to určitě dopadne. Já mám teď šílené stavy. Mám nafouklé břicho snad o 20cm, nemůžu jíst, je mi zle. Už abych to měla za sebou
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
30.3.11 10:47
ixule píše:
simsulko .. to je fakt na hlavu :zed: … tak snad příští cyklus to vyjde líp, už budou zas o něco chytřejší :-)

snad jo, budu doufat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
30.3.11 10:53
simsulka píše:
ixule píše:
simsulko .. to je fakt na hlavu :zed: … tak snad příští cyklus to vyjde líp, už budou zas o něco chytřejší :-)
snad jo, budu doufat

určitě!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
30.3.11 11:10

Holky máme to ale trápení co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
30.3.11 11:11

jo jo děs běs to aby měl opravdu člověk nervy z ocele a byl pořád pozitivně naladěn ale občas je to fakt na hlavu :-D

veve.m píše:
Holky máme to ale trápení co? :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
30.3.11 11:15

Já jsem t teď stejně nějak čekala, takže neřvu, nic :nevim: Prostě mi je to fuk… To už jsou asi následky té doby. Po určité době to člověk asi přestane řešit a vymizí takové ty citové výlevy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
30.3.11 11:29
:palec:
veve.m píše:
Já jsem t teď stejně nějak čekala, takže neřvu, nic :nevim: Prostě mi je to fuk… To už jsou asi následky té doby. Po určité době to člověk asi přestane řešit a vymizí takové ty citové výlevy :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
30.3.11 11:31
pajuch píše: :palec:
veve.m píše:
Já jsem t teď stejně nějak čekala, takže neřvu, nic :nevim: Prostě mi je to fuk… To už jsou asi následky té doby. Po určité době to člověk asi přestane řešit a vymizí takové ty citové výlevy :mrgreen:

Pajuch už se ti taky blíží rozuzlení viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
30.3.11 11:37

Jo jo :-) zkusím zítra když se nebudu bát :lol: no a pak až v sobotu asi :roll: :-)

veve.m píše:
pajuch píše: :palec:
veve.m píše:
Pajuch už se ti taky blíží rozuzlení viď?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
30.3.11 11:51
veve.m píše:

já ti nevím .. já to hodně řešila první asi 3 měsíce, když nic, tak jsem to opravdu řešit přestala … ale teď už je to zase moc dlouho a nějak už to nejde neřešit a nemyslet na to :-? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
30.3.11 12:12

Já si myslela jak jsem silná a neřeším to, ale tenhle měsíc jsem opravdu ořvala. No ale věřím že bude líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí