Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@olga 29 píše:
Ja uz nevim o čem přemyslet. skoro zblaznim. To čekani takovy dlouhy. přemyslim od gdy mužu žačat delat test. Vim že v krvi HCG ukazuje rychlej. Možna udelat jako samoplatce ten krevni test za tyden. Vybec nevim co delat
@Elai Transfer jsem mela v pondeli 20 je to 2-3 den. zatim mam 5 testu)))
@olga 29 a jo, promin, ja zapomnela, ze uz je streda. Jen si dej pozor na jednu vec - ono se to muze kratce uchytit, takze Ti to vyjde pozitivni, ale pak si to zase rozmysli…a po tech 2 tydnech je to zase jinak. Nechci Te s tim strasit, jen abys byla pripravena a nebyla pak zklamana vic, nez kdyz se to rozlouskne rovnou az po tech 2 tydnech.
@Malvajs píše:
no to budeja snad pujdu holky spat. Bricho me docela boli a hlavne jsem napnuta jako struna!! Jako zitra 14 hodin, ja myslela, ze budu mit volat hned rano a oni mi udelali tohle..
Kdyz ono to napeti se ted bude jenom stupnovat - podivej na Olgu… ![]()
Ja to vim. ja vic bojim at ne bude stejna situacia jako pred 2 lety. byl zamkly potrat
@olga 29 Snad ne, to by byla strasna smula. Statisticky to neni zadna vyznamna hodnota, ale jeste jsem snad v ruznych diskusich na nikoho takoveho nenarazila… Je ale pravda, ze ja se taky bala druheho mimodelozniho, kdyz se to jednou stalo, je velka pravdepodobnost opakovani. Takze Te chapu. Jenze ono se asi budes bat porad neceho az do porodu.
Ahoj holky, já se k vám musím přidat. V úterý jsem byla na OPU a dnes jsem volala embryoložce jak jsem na tom. Ze 14 embrii bylo dobrých jen 7 a z toho se oplodnily jen 4. Musím doufat že mi nějaký vydrží
. Mám prodlouženou kultivaci.
@Helča30 Ahoj, hodne stesti pro statecnou 4! Kolikaty IVF absolvujes?
Mne taky oplodnilo ze 7 jen 4 a do 5 dni zbyl jenom 1 krasnej )))
Ahoj. Jsem zatim v pořadku nic skoro mne neni jen negdy poboliva břyško a to skoro vubec nic ne cejtim. Malvajs myslim že všychno bude ok a oplodni všychni vajička!!! budu čekat na novinky
@Helča30 Ahoj jak dneska vypadaji vajička?
@Malvajs Hlásím příchod domů
Díky za držení palců ![]()
Hodinku a půl jsem si ráno počkala, ale v devět už jsem byla na sále. Odebrali 8 folikulů a 5 vajíček
Mám radost, snad to zvládnou. Máme ICSI a pokud bude potřeba, tak PK. Dají mi vědět zítra a pak v sobotu. Pokud bude prodloužená, tak ET bude v úterý, jinak to tam šoupnou už v sobotu.
Měli jsme krásný pokoj jenom pro sebe, ještě jsem dostala čajík a sušenku. Došli jsme si na oběd a teď už zalehnu.
Břicho mě bolí pořád stejně, u mě je to normálka. Při tom malém počtu snad OHSS nehrozí.
Moc Ti držím palce, ve 14 h. Tě čekají jen dobré zprávy ![]()
@Malvajs Ja pořad doma ja ne pracuju. Testovat budu asi v pondeli. Myslim že nic ne ukaže že to je brzo. četla jsem na internetu že začina ukazovat tak na 12 den nekterym na 9 ktrery meli transfer 2 embrya. Proto im hcg roste rychlej. Tak uvidime jak to bude vypadat.
@Pavlix 5 tak to je krasny čisilko. A gdy dozviš kolik jeich oplodnilo?
@olga 29 Děkuju. Zítra dopoledne mi budou volat, tak snad to bude dobré.
Nechceš s tím testováním chvilku počkat, abys nebyla smutná, kdyby se zatím nic neukázalo?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.