Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Skoro nic nepiju. řikam že v nocy vždycky vstavam kolem 6 hodine a jdy na zachod. ted vstavam ve 2-3 ab ješte 5-6 a potom po 8
ja začinam bat se že mne nic ne boli
@Malvajs ahoj no ta psychika asi dela hodne noo..
Holky drzim vsem pecky.:-)
@olga 29 neboj bolet nemusi, le pit by jsi mela ty drobecci to potrebuji. A at i nni blbe.:-)
@Malvajs To je fajn, že jste všichni 3 spali dobře
Mně budou volat zítra asi v 8, jestli už nepůjdu. Doufám, že se už nemůže vývoj zastavit.
Hezky si užijte neděli ![]()
Holky, kolik jste si píchaly jednotek? Já jsem začala na 37,5 a od dneška to mám zvýšené na 75 jednotek, to se mi zdá nějak málo
@Malvajs píchám Gonal, mám obavu, aby se mi nějaké vajíčka vůbec udělala, ve středu jdu na utz, tak třeba mi to zvednou
Tak jsem zpět holky
o půl 11 jsem měla ET
teď už se válím na gauči. Mám v sobě 1enbryjko a zítra mám volat co ty zbylí tři, ale prý nemám moc počítat že něco z nich bude. Tak teď už jen věřit že to jedno embryjko to ve mě zvládne. Do toho jsem chytla nějakou chřipajznu děs! Máme to enbryjko i pojmenovaný : bojovnice Pepina protože manžel by chtěl po sobě Pepíka a já ho trochu zlobím že to bude ta Pepina
tak nový údaj do tabulky ET 26.1
@Malvajs Hlavně nezvedej nic těžkého. Jinak je sand mírný pohyb v normě ![]()
@Malvajs píše:
ze jo! Nic tezkyho nezvedam. Neco udelam lehnu si, pak zase neco a lehnu si, nohy hore
tak to má být ![]()
Ja taky dnes varila, to lezeni je hruza a to cekani, jak si kratite chvili?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.