Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Cassiopeia píše:Mascha píše:fuj, tak to já jen 2×2, i tak mi to leze na nervy, být furt „špinavá“
I já mám ultrogestan, před transférem jednu tabletu 3× denně a po transféru dvě tablety 3× denně.
Ahoj holky
Jsem tady den nebyla a než jsem to dočetla
![]()
Jen pro porovnání … v „mém“ CAR jsem neležela po ET ani čtvť hodinu…bylo to ambulantne, asi 5 minut jsem ležela po samotném transferu (než dr. vypsala papíry), pak jsem se oblékla a jela domů
Co CAR, to trochu jiné pravidla… vyhýbat se mám prvních 5 dní teplu, těžkým věcem a sexu
Jinak pak už tak nějak normálně. Odpočívat, ale ne furt ležet..hlavně být co nejvíce v pohodě a mě tedy celodenní ležení nebaví, dyť jsem pak akorát rozlámaná, nevrlá a to si myslím miminkůs svědčí nejmíň
No uvidím, zda jsem „něco“ nezazdila, zítra ráno to už asi nevydržím a zkusím testnout, i když se bojím výsledku ![]()
Lianda píše:
zítra ráno to už asi nevydržím a zkusím testnout, i když se bojím výsledku
wow, trochu závidím a trochu ne… ale rozhodně DRŽÍM PALCE. Byla bys tu na vlákně první, co?
no, a jinak, kdyby vás chytalo nějaký zoufalství… přečetla jsem si diskuzi o tom, jak která řvala při porodu bolestí, a už zas tolik to miminko nechci ![]()
Ahoj holky, tak koukám jak jste se rozjely? Celý den jsme slavili narozeniny babička 83 a dědeček 85. Sjela se celá rodina
. A zítra mě to čeká znovu dědeček 77. Všem přeji moc moc štěstíčka a držím palečky !!!
Anuško jen slav a pij, dokud můžeš ![]()
Takový cifry si to zaslouží ![]()
Holčičky, tak dušíka vidím a mám z něj velikou radost, i když to pořád nemusí nic znamenat, ale stejně se raduju
Cassiopeia píše:Lianda píše:wow, trochu závidím a trochu ne… ale rozhodně DRŽÍM PALCE. Byla bys tu na vlákně první, co?
zítra ráno to už asi nevydržím a zkusím testnout, i když se bojím výsledku
Děkuju
Asi tady v té diskuzi první, 5 dní před Tebou
![]()
Cassiopeia píše:
no, a jinak, kdyby vás chytalo nějaký zoufalství… přečetla jsem si diskuzi o tom, jak která řvala při porodu bolestí, a už zas tolik to miminko nechci
Tyhle věci zásadně nečtu
![]()
Lianda píše:
Holčičky, tak dušíka vidím a mám z něj velikou radost, i když to pořád nemusí nic znamenat, ale stejně se raduju
Mascho, mám velkou radost, ale takovou ne naplno…ty obavy jsou pořád veliké. No po tom všem, co jsem v životě zažila vím, že se člověk má radovat co nejvíce to jde, tak se snažím i z tohoto malého úspěchu radovat
Netrpělivě čekám, až se manžel vzbudí, abych mu to mohla říct
On to asi tak nebude prožívat jako já, protože ví, že cesta je ještě daleká…ale radost mu to udělá ![]()
Hladíš bříško a povídáš na mrňouska
![]()
Liando, ten duch je uplně špičkovej. Uvidíš, že bude sílit. První velký krok máš šťastně za sebou. To je krásná neděle s takhle dobrou správičkou ![]()
Já bříško hladím a odpočívám i přítel když přijde z práce tak dá pusu mě pak pohladí bříško.
To je tak romantické, s tím tvým přítelem, tak to má být
Já pořád čekám, až se vzbudí…zrovna dnes vyspává ![]()
Hezky hlaďte, ať mimísek vidí, že mu je u Tebe dobře ![]()
Já na Tebe holka tak myslela
Koukám, žes nemohla dospat ![]()
No, takže máme potvrzené, že po transferu se člověk nemusí mučit dlouhohodinovým ležením ![]()
A že kdo umí, tomu stačí i dva folíky.
Jestli budeš mít dvojčata, taks to využila absolutně na sto procent ![]()
Liando, teď mě tak napadlo, že máte krásnou nadílku k Mikuláši ![]()