1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1184
4.12.10 16:25
To mě taky, ale vydržet to nějako musíme.
Cassiopeia píše:
Mascha píše:
I já mám ultrogestan, před transférem jednu tabletu 3× denně a po transféru dvě tablety 3× denně.
fuj, tak to já jen 2×2, i tak mi to leze na nervy, být furt „špinavá“
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
4.12.10 19:47

Ahoj holky :mavam: Jsem tady den nebyla a než jsem to dočetla 8-o :lol:
Jen pro porovnání … v „mém“ CAR jsem neležela po ET ani čtvť hodinu…bylo to ambulantne, asi 5 minut jsem ležela po samotném transferu (než dr. vypsala papíry), pak jsem se oblékla a jela domů 8-o Co CAR, to trochu jiné pravidla… vyhýbat se mám prvních 5 dní teplu, těžkým věcem a sexu :oops: Jinak pak už tak nějak normálně. Odpočívat, ale ne furt ležet..hlavně být co nejvíce v pohodě a mě tedy celodenní ležení nebaví, dyť jsem pak akorát rozlámaná, nevrlá a to si myslím miminkůs svědčí nejmíň 8-o No uvidím, zda jsem „něco“ nezazdila, zítra ráno to už asi nevydržím a zkusím testnout, i když se bojím výsledku :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
4.12.10 20:18
Lianda píše:
zítra ráno to už asi nevydržím a zkusím testnout, i když se bojím výsledku :-?

wow, trochu závidím a trochu ne… ale rozhodně DRŽÍM PALCE. Byla bys tu na vlákně první, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
4.12.10 20:24

no, a jinak, kdyby vás chytalo nějaký zoufalství… přečetla jsem si diskuzi o tom, jak která řvala při porodu bolestí, a už zas tolik to miminko nechci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
4.12.10 21:26

Ahoj holky, tak koukám jak jste se rozjely? Celý den jsme slavili narozeniny babička 83 a dědeček 85. Sjela se celá rodina :) . A zítra mě to čeká znovu dědeček 77. Všem přeji moc moc štěstíčka a držím palečky !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
4.12.10 22:22

Anuško jen slav a pij, dokud můžeš :D
Takový cifry si to zaslouží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
5.12.10 07:56

Holčičky, tak dušíka vidím a mám z něj velikou radost, i když to pořád nemusí nic znamenat, ale stejně se raduju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
5.12.10 07:57
Cassiopeia píše:
Lianda píše:
zítra ráno to už asi nevydržím a zkusím testnout, i když se bojím výsledku :-?
wow, trochu závidím a trochu ne… ale rozhodně DRŽÍM PALCE. Byla bys tu na vlákně první, co?

Děkuju :kytka: Asi tady v té diskuzi první, 5 dní před Tebou :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
5.12.10 07:58
Cassiopeia píše:
no, a jinak, kdyby vás chytalo nějaký zoufalství… přečetla jsem si diskuzi o tom, jak která řvala při porodu bolestí, a už zas tolik to miminko nechci :D

Tyhle věci zásadně nečtu 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
5.12.10 08:28
Liando, to vypadá naprosto úžasně! :kytka: :palec:
To vypadá na první těhulku mezi námi :pankac: :dance:
Lianda píše:
Holčičky, tak dušíka vidím a mám z něj velikou radost, i když to pořád nemusí nic znamenat, ale stejně se raduju
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
5.12.10 08:31

Mascho, mám velkou radost, ale takovou ne naplno…ty obavy jsou pořád veliké. No po tom všem, co jsem v životě zažila vím, že se člověk má radovat co nejvíce to jde, tak se snažím i z tohoto malého úspěchu radovat :-) Netrpělivě čekám, až se manžel vzbudí, abych mu to mohla říct :-) On to asi tak nebude prožívat jako já, protože ví, že cesta je ještě daleká…ale radost mu to udělá :hug:
Hladíš bříško a povídáš na mrňouska :?: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
5.12.10 08:37

Liando, ten duch je uplně špičkovej. Uvidíš, že bude sílit. První velký krok máš šťastně za sebou. To je krásná neděle s takhle dobrou správičkou :-D
Já bříško hladím a odpočívám i přítel když přijde z práce tak dá pusu mě pak pohladí bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
5.12.10 08:48

To je tak romantické, s tím tvým přítelem, tak to má být :-D Já pořád čekám, až se vzbudí…zrovna dnes vyspává :mrgreen:
Hezky hlaďte, ať mimísek vidí, že mu je u Tebe dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
5.12.10 09:26

Já na Tebe holka tak myslela ;) Koukám, žes nemohla dospat :D
No, takže máme potvrzené, že po transferu se člověk nemusí mučit dlouhohodinovým ležením ;)
A že kdo umí, tomu stačí i dva folíky.
Jestli budeš mít dvojčata, taks to využila absolutně na sto procent :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
5.12.10 09:27

Liando, teď mě tak napadlo, že máte krásnou nadílku k Mikuláši :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek