Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kája taky marodí, ale jen ode mne chytla rýmu. Naštěstí bez teplot. Horečky si v tomhle nedokážu představit, muselo to být hrozné.
Cassi děs, hlavně jak byl malátnej, bez síly a energie, on takovej ďáblík..bylo mi do breku. Když se na mě včera usmál bylo to nádherný..
Je, holky, vy mate ty drobecny nemocny, tak snad se brzo uzdravi…U nas je nemocnej manzel, akorat si prinesl antibiotika a ja mam hruzu, ze to od nej chytim, ja tyhle bakterialni infekce chytam raz dva… ![]()
Ja si na tebe dnes vzpomnela, ze ti napisu, abych zase vyzvidala
. Tak drzim moc palce
. U nas dobry, mame uz taky nausnice, mala je moje zlaticko… ![]()
Kojime okolo 1rano a pak usne…Pak se jeste jednou, 2× vzbudi na kojeni a spi tak do 12-13hod…Ja chodim spat okolo 3rano, tak se alespon prospim ![]()
Kači, Cassi ahoj ![]()
Kači jsem ráda že to je s malou lepší ![]()
Cassi přidávám se a dodatečně taky přeju vše jen to nej k svátku ![]()
Holky, děkuju ![]()
Kači, koukám na ten hubnoucí metřík a závidím
já už mám zas jak před těhotenstvím
a to už jsem měla od porodu i o čtyři kila míň… ale to jsem kojila…
Marti ![]()
Cassi, tak ja mam co hubnout, ale ted se mi to zastavilo, tak doufam, ze se to zase pohne. Nechci nasazovat zadnou drastickou dietu pri kojeni…
Kači UZ sliznice v pořádku, v úterý transfer… ukecala mě na dvě, pokud nebudou super extra třída, že by fakt hrozila dvojčata… no a pak deset dní čekání… takže už si užívám Utrouš
ale i tak se ráchám v bazénu, když malá usne.
Jak se vám daří?
Včera měla Kája rok a zrovna dávali dokument, kde byl i porod, no, že bych to musela absolvovat znovu… to se mi tedy moc nechce ![]()
Je, vcechno nejlepsi Kaje k narozeninam
. Me spis desi to tehotenstvi, ja ho nemela fakt nic moc…A ty mas mrazeno po jednom? A dvojcata bys nechtela ani nahodou? Byl by to sice zahul, ale asi by me nevadila, jen jeste vetsi stres z tehotenstvi, jestli donosim…
Děkujem, budem slavit, až se vrátí tatínek. Nechtěla bych dvojčata. Manžel tu věčně není, byla bych na to hodně sama, stačila by mi sama o sobě, ale ke Káje? Už takhle někdo kroutí hlavou, že tak brzy po prvním… už s tím jedním dalším ztratím možnost kamkoli vypadnout. Mám je zmražené dohromady, jinak bych to neřešila. Ani to těhotenství v tomhle vedru mě neláká ![]()