Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
farska píše:
Anonymni,
a co chces slysetJa Ti to klidne napisu.Rada Te potesim......
![]()
![]()
![]()
Pises,ze nechces na potrat?
DRZ SE
Tak to potom mas predem rozhodnuty.A ja ti moc drzim palce,at si i tohohle miminka uzijes,co to pujde a at se vam povede najit i financni zpusob,jak to pujde i s nim dal!
Byt 3+1 neni malo,je to az az.To nejdulezitejsi je,jak se k tomu vsemu stavi MUZSKEJ,to je pro mne alfou omegou.
Já sohlasím. pokud jde o peníze tak budeš brát na to nejml.z rodiny plus přídavky…to ale víš když máš dvě dětátka.Pokud ho chcete oba proč né?Nevím co je dneska hrozného na to nemít 3 děti? Na ostatní se vykašli a užívej si to těhu vždyt se to zvládnout dá.
Blbá určitě nejsi
polož si otázku:
co zvládneš líp - psychicky se vyrovnat s potratem nebo se ekonomicky uskromnit a postarat se o 3 děti?
já bych se toho nebála, spoustu věcí už musíš mít pořízených od předchozích dvou, investice nebude tak velká. Navíc se dá hodně věcí dnes sehnat přes různé bazary atp.
mít 3 děti do 5ti let je sice záhul, ale dá se to zvládnout. U nás na ulici v protějším domě bydlí mladá rodina s 3 dětmi - ty jsou zhruba 1,5 roku od sebe, nejmenší se narodilo nedávno. Ty dvě starší (4 a 2) asi pochopily vážnost situace
a přijdou mi samostatnější než jejich vrstevníci…
No myslím, že když máš děti tak rychle za sebou, tak si jich zase tolik neužiješ
Já mám sice jenom 2, ale jsou od sebe 15 měsíců a manžel od nás odešel, když byli tomu mladšímu 3 měsíce, nechal ještě dluhy. Alimenty jsem nedostala, měla jen životní minimum. Byly to sice hodně krušné roky, ale přežili jsme to, zvládnout se dá úplně všechno.
Když čekáš třetí miminko, určo bych na potrat nešla. Vážně jsou Ti naši mrňousci zázrak…Trošku se holt uskromníte a uvidíš, že by to mohlo jít…Každopádně je to na Tobě a tatínkovi…ALe věřím tomu, že to zvládnete ![]()
Hele ber to tak, že pokud kojíš, tak tě první půl roku mimčo skoro nic nestojí, akorát plenky.
Oblečení budeš mít po předchozích dětech, do bytu se taky poskládáte.
Neboj zvládnete to.
Tři děti zvládneš jako prd, fandím ti!
Holčina z naší uzavřené diskuse má dětí šest a čeká sedmé. To vše ve třiceti letech a řekla bych, že si to vyloženě užívá!! ![]()
k tomuhle ti asi nejvic rekne Fragola. ![]()
Fragolo!
A za me. pokud kojis a budes i dalsi, tak bych se financni narocnosti nebala. Nejake to obleceni podedi po starsim sourozenci a jestli mas varit omacku pro 2 nebo pro 3, to vyjde na stejne.
Ja mam dve deti a o tretim uvazujem nekdy v budoucnu.
Ahoj, tak já mám 4 děti. Když jsem zjistila, že čekáme to třetí, tak to byl šok - ale jsem strašně ráda, že ho mám. No a před rokem se nám plánovaně narodilo to čtvrté a je to v pohodě. Zvládnout to jde, i když někdy je to náročné, ale nikdy bych neměnila.
Rozhodnutí je na Vás - já bych se toho nebála.
Určitě to zvládneš
Když zvládáš dvě, třetího prcka určitě taky v pohodě zvládneš.
Buď šťastná, že v tobě roste nový život ![]()
Držím pěsti a gratuluji k těhotenství ![]()
ano, Fragola a sophinka, ty maji 6 deti a zvladaji vse na jednicku!
![]()
Monjie píše:
ano, Fragola a sophinka, ty maji 6 deti a zvladaji vse na jednicku!![]()
![]()
![]()
![]()
Nejen ty!
Nedavno jsem tady na emimi narazila na maminku,co ma deti dva a pulkrat tolik a-ZVLADA ![]()
lucie.t píše:
k tomuhle ti asi nejvic rekne Fragola.![]()
Fragolo!
A za me. pokud kojis a budes i dalsi, tak bych se financni narocnosti nebala. Nejake to obleceni podedi po starsim sourozenci a jestli mas varit omacku pro 2 nebo pro 3, to vyjde na stejne.
Ja mam dve deti a o tretim uvazujem nekdy v budoucnu.
Tu jsem měla na mysli. Je to jednička a já ji moc obdivuju. Stíhá s náma i diskutovat a koukám, že na více frontách! ![]()
Už jsem tu ![]()
Zakladatelko, jak už tu padlo, máme 6 dětí, čekáme sedmé.
To, co jsem potřebovala slyšet je to, že 1) nechceš na potrat a 2)manžel není proti
Tím je to vlastně všechno vyřešeno
Myslím, že to zvládnete a asi to máš tak, že se radši uskrovníte, než by ses asi horko těžko srovnávala s potratem
Sice je fakt, že nejmenší děti jsou vlastně „nejlevnější“, ale věřím, že to zvládnete i později ![]()
Já zatím nemám ani jedno dítě, ale osobně si nedovedu představit, že bych šla na potrat nebo dala dítě k adopci. Vždycky musí být jiné řešení, než toto drastické. A ta adopce musí být něco hrozného. Už teď, když mimi jen nosím, miluji ho a nikdy bych ho nikomu nedala. Tak držím palce.