Když vám vlastní děti hledají nového manžela: Komický román Muž u kormidla

Zdravím holky. Tak mám dotaz, asi už na toto téma tady toho bylo hodně, ale třeba ještě ne. Mám po 2 potrat ech, vždy jsem se vyčistil sama, na revizi jsem nemusela. Nikdy jsem před očekávánou menstruaci neměla pozitivní test, ale teď ano. Nevím co dělat, protože nechci zase pelášit a letět k doktorce, starých o to, že to odejde je velký. Přikládám fotky testiku. Jinak test jsem si dělala proto, že jsem si myslela, že mi exploduje prsa a moje žáha se fest ozývá
Asi jsi těhotná. Víc ukáže čas
Tak zkus za dva dny jestli sílí…na doktorku máš čas pokud nemáš brát nějaké léky, tak bych šla až za 14 dní ať něco vidí..ale pokud máš něco brát (utrogestan, léky na krev nebo tak) tak samo jít dřív.. držím pěsti
Tak Duphaston ber dál, nic víc ti teď dr. stejně nenapíše. V pondělí bych cinkla tam, kde ti léky předepsali, a zkonzultovala další postup. Jestli to byla zamlklá těhotenství, tak v téhle fázi už je pravděpodobně rozhodnuto a děj se vůle boží. Pokud spontánní potraty, ber ten progesteron a konzultuj s doktorama. Držím palce!
@ugluk, duphaston jsem už dobrala, beru ho 16-26 den cyklu. Každopádně v pondělí zavolám a uvidíme
@Bobby, v pondělí zavolám k doktorce a poradím se. Děkuji za podporu